嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[構思中]十二月份聖誕網聚

幾時先有得報名?
2010-09月25日 1 st CD...suki

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 abc2010 於 2010-11-17 10:28 發表   & r3 b/ C! G( U$ o" w  [  W
幾時先有得報名?
3 B) f) p, V" ]/ P6 m! O/ Z
等一切決定好了就會接受報名了' V4 c9 b8 d$ T! e& m; H# X  a
下星期左右吧

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-11-16 11:13 發表   ' g" Q; A8 }) `4 f" s0 w
我心水就 sherman, 涼宮, 小R
/ o# D6 {9 v$ v) H& v+ m* F* q" X, l: d

: C, ]( f# s( Q8 A  t6 zheel姐咁比面 q,q
( u1 ?/ E& Y8 J- ~" p  n9 Z; C# ?( e$ S
其實我都想去, 我報定名先, 睇埋小R 先 XDDD

沒錯的確我是好想去~XDDDDD7 `  M+ E6 n) K1 S$ u7 E/ P
因為覺得很有趣~

引用:
原帖由 露姬 於 2010-11-17 17:47 發表   
/ n9 q4 X: e* G1 f# ^' I9 ?9 k1 {沒錯的確我是好想去~XDDDDD
9 C$ G/ p; g$ k( E8 w4 I因為覺得很有趣~
8 g5 @- c5 I! W

5 Z1 D) d- W3 H6 A' {9 j: q死啦,咁我去到咪比你毆打

一定會~所以你一定要去~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-17 10:21 發表   3 ?& L/ J  u: T2 q
  U6 V5 ~" l! u- o
化妝品有就好2 ^, _) y; k0 i% d3 O# z7 ^1 r/ m: Y
帶備就可以了5 r# z" Z  X+ N* T# j! I' x
有缺的可以到場問其他人睇下可唔可以借( K+ g- e! I$ x# B3 }

/ P, y* k& |8 B$ p小R有比較正常的校服嗎?! s  |4 `: V3 u; }
就許昌那件吧8 s1 @7 n, j7 |/ Z; q
總之合照時不要著套明愛美容(例)影相就好了8 |% _4 R/ `; |6 D9 R1 b8 \/ _
始終是CD聚會不是戀物及校服的party
8 i+ }/ Y' q4 U, F' F& @& \. `
1 m( a+ }% D% D& K) T還是那一句,人 ...
  _9 k: U: S9 `4 u

6 g& V  {7 {& M) e. R/ q( U0 f看小R的身型也很瘦, 如果佢去可以睇下我D衫O岩唔O岩佢著

引用:
原帖由 butterflies 於 2010-11-17 18:33 發表   
# L4 f. `0 s0 u# o* D
' N% h1 i  a" s" X7 Y8 i5 `5 \/ E; M) C. Q; Q
看小R的身型也很瘦, 如果佢去可以睇下我D衫O岩唔O岩佢著
: {2 p" i9 D4 [9 c% w小R不瘦吧@@4 F* ~6 U% A+ p6 l9 _' ^1 Q2 o
應該比我大隻

引用:
原帖由 露姬 於 2010-11-17 17:47 發表   ! Y& x: ^4 ~$ R1 z
沒錯的確我是好想去~XDDDDD2 U; S+ _  s* n3 X
因為覺得很有趣~
1 J0 E5 e( j1 V5 p5 m
找西門來報名吧
0 r1 k7 z$ {3 a西門好像比較高分

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-17 10:21 發表   ) }$ `" T4 p2 o% f2 c! H! ^5 r
+ V/ z1 F6 Q! Z  ~" L+ b
化妝品有就好" B* o& w; d' X9 p7 J
帶備就可以了
: _' i2 n- B. o5 a4 O有缺的可以到場問其他人睇下可唔可以借
, B4 t8 M! n! r* m2 W5 M7 F7 x: t0 O4 s0 T" J# Q2 i% M
小R有比較正常的校服嗎?
' M$ E; g( D& |4 @( `9 o就許昌那件吧
! ^6 n: _' j+ l' C  V總之合照時不要著套明愛美容(例)影相就好了
9 y7 Q+ t- i$ u; K7 }始終是CD聚會不是戀物及校服的party/ ?" Y, F$ {' P% j5 {

. x# v2 y% V( |還是那一句,人 ...
6 @4 L' S! s' |- m5 ^小R化妝品不齊啦~自拍都是素顏~~
' L' `! ]2 E9 Q$ E: Z- `' L
' m( K, N6 o) [# C正常的校服??套套都正常架啦 @@" `3 J/ u; v5 O( }1 h( N
合照當然不會穿白色明愛,小R最喜歡的是ccvc那套 =v=
7 a9 ?# k" o; U: a可能等下次啦~~小R都唔知得唔得閒~~~* G# a& \* C: t6 Y5 j6 S6 Q8 W

1 S0 N/ h) x6 t- f# n- c0 N
引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-17 19:34 發表   
# B0 |) H+ ~5 J+ l2 P) I/ A9 @" ?: S' I+ K7 R
小R不瘦吧@@6 S4 ~+ h' N% b, g
應該比我大隻
3 b. M* L; J: Z/ h
小R瘦是假象 =v=

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-17 19:34 發表   + B5 {# F" _- |: n3 n
3 ^6 F" S7 L/ e/ Y/ V! E$ `( v
找西門來報名吧
2 x: o1 B" Z. b0 s, h西門好像比較高分
* S5 X! Y3 w; l; b% @2 O6 i9 M; q) n( l
, Z8 L1 G1 u5 ^3 v
哈哈哈~當然好啦~3 O$ l% P$ @  z: J% h
0 F7 P+ \! f5 H7 i
小r要來呀~我都想見你

又或者可以諗下呢DXD
( B- S5 @; S) X2 v7 X3 T( y( Ohttp://www.standardboat.hk/chi/home/index.html

遊艇淨係租都已經係高消費...orz

一有浪咪畫咩哂d眼線lor

船P好玩呀   真係座艇 7 R" f8 @& Q( s

: ~$ w9 s+ @  V' k2 N開船啲蛋家佬好保守,  cd肯定嚇死佢
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

要報名去喔

遊艇載客人數: 20-55 人
1 e# y2 Z' }2 }4 [# }咪可以請多D人去曪

我分數這麼小.....+ y) Q" Z' b* R
先留意一下吧 ~"~

乜都冇..有冇邊位姊妹可以教下我丫

船P個IDEA幾好,不過真係要選人去,因為出親海都4-5個鐘,對住D唔太ARM CHANEL既人就大家都唔會開心