嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[構思中]十二月份聖誕網聚

幾時先有得報名?
2010-09月25日 1 st CD...suki

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 abc2010 於 2010-11-17 10:28 發表   4 m  o1 w  p" G. G& _
幾時先有得報名?
  V( U7 R3 T& h& `0 N% N9 K等一切決定好了就會接受報名了& U7 s9 H2 E0 r# M1 c4 ]" [3 `" ^. T
下星期左右吧

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-11-16 11:13 發表   / z- @( h" _' U% K
我心水就 sherman, 涼宮, 小R
5 [; T) h- n+ O4 j9 j% e
1 K" A! l9 N" r& L" R3 J" `4 n) ?$ h+ R& ~: d
heel姐咁比面 q,q 3 ~3 {# r' o9 |( |
* q' H8 t- X7 ]6 G: v
其實我都想去, 我報定名先, 睇埋小R 先 XDDD

沒錯的確我是好想去~XDDDDD! O; u% j& j: Y* J! \1 h# f) O" `
因為覺得很有趣~

引用:
原帖由 露姬 於 2010-11-17 17:47 發表   2 @/ f* S1 z/ ]
沒錯的確我是好想去~XDDDDD% x% v. M' B+ n9 P/ X! ]
因為覺得很有趣~
+ [6 i* s1 O/ f& i
5 W4 K# r; N+ u1 }
死啦,咁我去到咪比你毆打

一定會~所以你一定要去~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-17 10:21 發表   
% g, l; G  W# C' w3 f' |
. k) A, h+ H6 [  N0 T. e化妝品有就好
$ w& ~( X" w' I, d: \帶備就可以了
( j/ m8 X' r( U3 B9 Y& M8 ]+ X有缺的可以到場問其他人睇下可唔可以借
6 o; k+ ?  E( p2 _- v- R' [* T$ I, {; X& H+ h
小R有比較正常的校服嗎?
2 L& J$ ~* G* T( t+ a4 U* G& f3 s就許昌那件吧
. i$ t0 u" ?' g% N( R% H- o總之合照時不要著套明愛美容(例)影相就好了
  m2 s5 M6 ~6 [始終是CD聚會不是戀物及校服的party
7 r* m' v! z& A; B- v3 L
4 [! t5 n% L" F還是那一句,人 ...
' v7 k4 |% k& E  C  O4 K
! J8 T( ]6 d" G4 f. H: y% j
看小R的身型也很瘦, 如果佢去可以睇下我D衫O岩唔O岩佢著

引用:
原帖由 butterflies 於 2010-11-17 18:33 發表   - e2 |) ~* }! `& C$ }9 q+ l0 X

2 C9 l+ h; o1 w3 L: H5 {
4 Q$ @8 T0 S& s8 M" R看小R的身型也很瘦, 如果佢去可以睇下我D衫O岩唔O岩佢著
$ \8 }6 f5 {9 a9 N
小R不瘦吧@@1 _( j4 ]& w, E' [, v- e6 U
應該比我大隻

引用:
原帖由 露姬 於 2010-11-17 17:47 發表   
5 R& m2 t( S! [9 i$ ~) l! x沒錯的確我是好想去~XDDDDD8 l+ F5 m6 o% P8 {7 E# w9 q
因為覺得很有趣~
# I$ ^1 q; n& U% x+ {4 B- I9 l6 Z找西門來報名吧  y, K+ h, f8 j2 ^- A/ K8 O( b
西門好像比較高分

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-17 10:21 發表   
2 X) B, ?; \9 o* \: v6 m* O( Z
% I, S( `3 @# v4 e* j' \: w化妝品有就好
" g1 \& V& I& @/ h5 `帶備就可以了, J0 s2 d' V% i" ], c
有缺的可以到場問其他人睇下可唔可以借
3 U4 H1 d' [9 N7 j# [& i
. t/ R  a2 Z+ x0 k1 m小R有比較正常的校服嗎?
3 k% U* k6 t  r* h就許昌那件吧
! u7 c, S6 c! I4 |4 r總之合照時不要著套明愛美容(例)影相就好了- e9 r4 C9 A) `& [
始終是CD聚會不是戀物及校服的party& S0 _9 D  }& _3 G7 _

8 U0 l  s, m/ L4 Y9 ]: H還是那一句,人 ...
$ N1 M/ b3 X0 h# f+ S
小R化妝品不齊啦~自拍都是素顏~~
: L4 a1 ]: g: h3 v
+ P$ c" J) w; w8 h' ]% |9 m" V% m正常的校服??套套都正常架啦 @@
; x; H  h4 X8 m2 J0 e* E. i# p0 ]: q合照當然不會穿白色明愛,小R最喜歡的是ccvc那套 =v=" Y! l" k6 H" |/ Q& G
可能等下次啦~~小R都唔知得唔得閒~~~: k  i* O, `1 N1 R3 x
, Z, Y; e; f  Z( \+ s/ ~
引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-17 19:34 發表   % P7 d8 f( e+ j* Q4 d* A; f; N0 |

4 b& W4 a9 t8 F$ J3 \# |0 {+ h# Q小R不瘦吧@@
. I' e8 s' A- n, n$ F  T* o5 H2 J$ @應該比我大隻
0 C" S/ {: s6 J# o8 A小R瘦是假象 =v=

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-17 19:34 發表   
+ [0 B* \: h4 h4 r. j& v8 h' U4 b) u
找西門來報名吧
4 n$ l2 f8 Z) V$ t, W; N9 t西門好像比較高分
1 P- ]2 _7 _' z. X

- c- k1 i+ A( m1 }- j' r1 a哈哈哈~當然好啦~
% b: V$ ^* @& Q- S& E, W' k8 }( q& z  b
小r要來呀~我都想見你

又或者可以諗下呢DXD
% A* M5 n: {/ i6 k& ehttp://www.standardboat.hk/chi/home/index.html

遊艇淨係租都已經係高消費...orz

一有浪咪畫咩哂d眼線lor

船P好玩呀   真係座艇 3 s7 ~9 K! T1 l

i& E$ G2 f& r: ?( s開船啲蛋家佬好保守,  cd肯定嚇死佢
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

要報名去喔

遊艇載客人數: 20-55 人
  C8 m" A9 \( w! ?- P咪可以請多D人去曪

我分數這麼小.....
% j0 k2 U( G' N! z5 \8 F先留意一下吧 ~"~

乜都冇..有冇邊位姊妹可以教下我丫

船P個IDEA幾好,不過真係要選人去,因為出親海都4-5個鐘,對住D唔太ARM CHANEL既人就大家都唔會開心