嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

妹妹內衣 (加左白色bra湊成一set)

灰,加埋圖都無人回

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
很棒呢  都是我的最愛呢  希望還有粉色 或是 黑色 綠色  黃色 等等的內衣可以看呢

可唔可以再影多d?9 ]2 Z- S6 b! Z
我幾有興趣你妹妹...........嘅內衣褲

引用:
原帖由 left4devil 於 2011-6-28 00:20 發表   & c/ f7 [8 L( c% u
可唔可以再影多d?
2 m: P: S8 E* ?" m4 y% d$ T我幾有興趣你妹妹...........嘅內衣褲
) U; o+ h1 U8 Q1 Q$ B, X- k# P

! _$ _0 [" @! T  b
/ @8 o9 D2 A% j  K& F想睇咩款既內衣褲?+ x) R) H3 [4 ?
點解咁有興趣﹖' ?$ F5 E/ ]% D, B3 C
# X: I2 z, S6 K3 P  q% I4 W; u

青春少女阿

如果有佢的襪襪同校服就好啦!

回復 45# ltkhw1 的帖子

因為成日CD校服果陣都唔知著咩內衣褲好& C' G# a# D  G( v9 g8 C2 M* T9 M
我自己冇白色嘅內衣褲
- ]5 \+ T$ r' S' m+ K黑色我又覺得太姣: d% d5 \' W; D; Y
所以想睇下
& {6 J4 P5 r) g% M4 B/ T: M真係一個學生妹平時著咩返學

引用:
原帖由 left4devil 於 2011-6-28 12:42 發表   
- b; f+ z1 ]) D8 b: i' Q因為成日CD校服果陣都唔知著咩內衣褲好
+ y$ S5 Y  m7 u" f0 i我自己冇白色嘅內衣褲
3 g( `9 ^; H1 z. t: R6 W/ e黑色我又覺得太姣
5 b. o2 L9 [" h" e" V所以想睇下- [; q. n, K7 M! f% d. g+ |
真係一個學生妹平時著咩返學
/ _- @  p3 }) g+ ~8 K9 r+ c+ Q: S+ J7 X9 u
但我細妹淨係得呢set係白色乍.....

引死人, 好白, 好清純, 再影多D啦!!!

引用:
原帖由 o_cambridge 於 2011-6-28 23:23 發表   2 N1 O* p5 `* N9 _  g: ]5 O
引死人, 好白, 好清純, 再影多D啦!!!
% B! d! k5 S/ I% L; E" H+ Q9 W7 r. D+ F# t) M) s
無白色喇,佢成個底衫櫃得呢set白色.......

有part 2 喇~0 {( D4 g9 \) K4 e
快d睇完俾d意見~~
" _% M8 V9 C, {/ w8 V: K
! `+ c# D  m* s2 P. q( |5 @+ L- i* `http://www.cdtv.coms.hk/viewthread.php?tid=22079&extra=page%3D1

白色好pure~

引用:
原帖由 JT1030 於 2011-7-2 01:55 發表   ( U5 W. B/ n$ h3 M% F' O) j* Z! a; C
白色好pure~
' _+ k8 d* X0 D* H* M, ^
1 `- F) v0 \, _( J9 c
可惜白色只係得呢set

我都有呢隻un,但比人笑係阿婆底......

引用:
原帖由 joan 於 2011-7-7 21:23 發表   3 \9 W* d# l3 t5 h! f$ U
我都有呢隻un,但比人笑係阿婆底......
: w, P  c% X( k/ v$ h! q4 N8 ^
: P+ G/ ?- f( R, O/ M點會呢~+ X7 Z9 F  t, a( Q7 k
好有少女味~

引用:
原帖由 ltkhw1 於 2011-6-24 12:11 發表   
. c' J& K! t* R3 c$ O2 O8 E: q/ O) v1 k  D1 a+ e% {, Z5 f- E
3 [. q  k3 n9 D! _% e- Q9 A
你講咩幾大先?
+ \% [8 W8 {4 L/ q1 k
+ p" Q' S8 N0 h' \' F( d* I0 m+ F) R3 _
我意思係幾多歲

個款好清純

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-7-8 15:09 發表   9 \  |- e# N0 Q

" X4 u- Y" d. \* d3 B" w1 P6 t. T/ {7 t8 \0 H; i

/ K9 S- S/ O7 d. M$ [我意思係幾多歲
& z/ i& Z( t( _- p0 L3 S

! J$ M- H* K  J你估下?

我估你個妹15-17歲

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-7-14 11:10 發表   
6 k& p' J3 Z, P% M6 S. S我估你個妹15-17歲
& m' Q7 u) c5 F+ `
; @5 I- E1 S5 K3 F1 u( J. G/ _. T
bingo~~~16~~