嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

妹妹內衣 (加左白色bra湊成一set)

引用:
原帖由 nuwkov 於 2011-6-25 01:43 發表   
3 O% x3 j' x* p4 f上面32A?
. q+ _$ W' X3 c& }( w% L8 C; m  P应该系厚杯。
. {/ A- }  j: v: f( {8 T6 F

: r4 B( }$ h2 h; T* i( N3 f3 b0 {高手,中~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
如果多d人回應就會出part 23 e- N6 \) ?9 b! L1 [8 ]- S" ]$ o+ `, h
剛剛影左新相

咁你細妹都應係幾細粒8 m# A6 [8 b' p7 E1 `
同埋我真係想知呢d咁純嘅白色bra同底係邊到有得買
6 n& R+ ]/ [4 y
. ~7 D: U6 h2 g7 o1 `5 Q/ m[ 本帖最後由 left4devil 於 2011-6-25 10:06 編輯 ]

很棒呢 是我的最愛呢 希望能在多點圖 非常感謝分享

姊妹細妹套under好白

呢SET野唔錯; 勁少女FEEL

我呢個妹唔算大粒2 C# U9 m7 a6 W) s' A  A
只係個奶比較細.....
. w, u+ Z1 J% I" q9 C6 I我知佢呢兩件係響旺角中心買..
3 t- l5 w$ j* ~) W" C& F1 }
2 H7 u% N$ g1 C; i( p條under係好白,不過我知我細妹有個好白既bra係同呢條白底一set既# e& @9 K( l' b& f' b
反而今次post既bra係淨買,無一set既1 p; M' F4 j* W' b) ]9 ?! ?

5 D. G: W' }6 P$ ?& B: B" C好, 個post今晚去到#35就出part 2  

條白底底應該好舒服

我仲以為係B CUP添

引用:
原帖由 iamafraid 於 2011-6-25 14:15 發表   7 L7 g# c. o! b9 |
我仲以為係B CUP添
) ^  S1 I& t. F0 p8 x* Q5 [7 S- p) q: s/ q6 R1 N! A
佢剛剛先開始發育,仲好細

thanks~   

我都想有女仔同我同住.....

引用:
原帖由 wilsoncomm 於 2011-6-26 01:28 發表   
, i2 w* h/ i% a3 z我都想有女仔同我同住.....
! A$ m; G- p/ d) X8 @" E2 X
4 `: W( q& x; r) G- K( t. P
叫d女仔去你屋企訓: I( \& v: V/ U& G, ?
再唔係搵女仔一齊去camp....

好純潔的底底

引用:
原帖由 dav2k2k 於 2011-6-26 03:13 發表   0 y6 s' N4 P8 }+ |: `' ]7 j* K
好純潔的底底
1 }7 p- _& Q3 |+ m
* k8 B  [7 w+ n係咪充滿幻想呢....

我也想有個妹/姐呢
  w0 V$ a  b$ d0 W- j4 ?羡慕死我啦

引用:
原帖由 萌章機 於 2011-6-26 03:48 發表   ! Z) B3 {# s" p; S4 Q2 Z
我也想有個妹/姐呢
# j4 p% Z6 N. ^2 B4 `羡慕死我啦
' Q! R, H* I% R0 @
% D5 b2 W, L* Y5 q; T
唔使既3 p# h4 _- V' k" o9 Q0 X
我有好野一定同大家分享
! ~6 I7 F" ]* N今次呢d係最細既妹既
/ k6 u; M2 C& C0 v仲有大妹未影呀~

唔知大家睇哂成set bra+under有咩意見呢﹖

新加果個bra靚d; R. i! b! u1 P" T: m
因為我鍾意平滑嘅罩杯
9 [4 Q* P4 U, P9 a但都係係旺中買?" t, e( Q. o- F' @3 o
有冇d地方冇咁多人又買到呢d bra?

引用:
原帖由 left4devil 於 2011-6-26 09:57 發表   + N$ W6 s% U$ o, Z3 g  B
新加果個bra靚d8 I% j* ?; m' Y# F; m( ]
因為我鍾意平滑嘅罩杯/ C$ F. F7 }) b
但都係係旺中買?
1 Q6 v6 R8 I+ F0 A6 G有冇d地方冇咁多人又買到呢d bra?
+ y7 M5 c" z" U7 U& G1 L
* A" ^1 ~9 K% F
其實摸上個bra面反而藍白間果個滑手d# X' _" k. m$ p/ x: `" s2 t- z
因為白色果個我細妹買左唔係好耐已經有毛粒/ E7 g, Z' S. K+ u4 d( F+ t9 Y
7 [3 H/ ]0 X" @
我知佢呢set白色bra+底底同埋藍色個bra係響旺中買
/ [! D$ a" R8 c7 |) `0 e其他地方就唔知喇~~