嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

妹妹內衣 (加左白色bra湊成一set)

引用:
原帖由 nuwkov 於 2011-6-25 01:43 發表   4 p% ~* r, z% i, U! V* C
上面32A?
5 S. H$ G+ B% p3 ]+ {1 B; V! A  B: p应该系厚杯。
( D6 H8 k/ l, [- r$ l" o$ m- X$ Y
高手,中~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
如果多d人回應就會出part 2, P- z! M$ _. Z, a' _/ p1 J+ c" R+ F
剛剛影左新相

咁你細妹都應係幾細粒
$ }/ w3 U9 Q% Y% t% E同埋我真係想知呢d咁純嘅白色bra同底係邊到有得買
1 s, V# c) D( q7 s* o1 T) {) E% b: Y$ N7 ~+ Q; a' X5 P: n2 D

很棒呢 是我的最愛呢 希望能在多點圖 非常感謝分享

姊妹細妹套under好白

呢SET野唔錯; 勁少女FEEL

我呢個妹唔算大粒
/ D5 G; k8 a# {  j* V+ U) K: E% f4 }只係個奶比較細.....- C. b" `) |- _3 X, G4 z
我知佢呢兩件係響旺角中心買.., _1 j5 T+ k+ k
" V9 w+ l8 X9 X; D6 f
條under係好白,不過我知我細妹有個好白既bra係同呢條白底一set既) V. t* s8 E: ?- }$ ~9 K
反而今次post既bra係淨買,無一set既) J; `* }1 t8 j* m" N2 A/ m

{9 p  O. V+ X  E  b好, 個post今晚去到#35就出part 2  

條白底底應該好舒服

我仲以為係B CUP添

引用:
原帖由 iamafraid 於 2011-6-25 14:15 發表   
, q, _4 @. Z  w) t- @( p我仲以為係B CUP添
& I5 _! M1 `; L1 Z* o8 M8 H# u
7 U9 d6 q/ C$ h0 w" J# a佢剛剛先開始發育,仲好細

thanks~   

我都想有女仔同我同住.....

引用:
原帖由 wilsoncomm 於 2011-6-26 01:28 發表   
) s6 r  V4 J+ G我都想有女仔同我同住.....
1 h, T+ o) N2 ^+ I

* Q% V, K( N" m0 ~7 w叫d女仔去你屋企訓
/ ?9 s; M5 A. \再唔係搵女仔一齊去camp....

好純潔的底底

引用:
原帖由 dav2k2k 於 2011-6-26 03:13 發表   ; E/ x5 O- B& H5 d$ T- O
好純潔的底底
& M; d6 |2 C5 I8 O0 m
' R+ Q# o9 v" G9 c4 c" n係咪充滿幻想呢....

我也想有個妹/姐呢 7 V, o, H+ ~( p7 S/ S# l9 e
羡慕死我啦

引用:
原帖由 萌章機 於 2011-6-26 03:48 發表   
: r( b9 |3 g9 I$ {4 B  `我也想有個妹/姐呢
- q# x1 P7 [1 ^( N+ Z羡慕死我啦
1 t0 N' U( m3 `. q. N# g. ]1 y& N
唔使既  ~+ X& j' t* z
我有好野一定同大家分享8 U8 {) |" a9 M7 i' n5 e. {; I. F
今次呢d係最細既妹既  j$ G7 `5 z) O6 N. V8 M
仲有大妹未影呀~

唔知大家睇哂成set bra+under有咩意見呢﹖

新加果個bra靚d
  t4 d$ r/ f: l7 }: E$ F1 X因為我鍾意平滑嘅罩杯
! X" ?$ X8 C2 F) P但都係係旺中買?2 F' Q) h3 ]7 J& b2 Q. X
有冇d地方冇咁多人又買到呢d bra?

引用:
原帖由 left4devil 於 2011-6-26 09:57 發表   
' L" Q/ n; t9 T8 C& z2 m新加果個bra靚d' ?% ]/ Y6 M* w
因為我鍾意平滑嘅罩杯% G& M" `! f( \- t) ~
但都係係旺中買?5 T  r2 y$ M6 l5 a
有冇d地方冇咁多人又買到呢d bra?
$ A4 N1 }5 p7 E2 W! x) i

+ o( p" o( w" n) J, y其實摸上個bra面反而藍白間果個滑手d
. e* Q6 C  i+ ?* `; E因為白色果個我細妹買左唔係好耐已經有毛粒+ ?, z! r* z7 y5 k: u) d. _4 L$ E+ S

% O4 f9 q6 r+ \4 N/ B( ^. Q5 a我知佢呢set白色bra+底底同埋藍色個bra係響旺中買( I$ X% d  g0 S1 |6 d- s0 N
其他地方就唔知喇~~