嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

妹妹內衣 (加左白色bra湊成一set)

引用:
原帖由 nuwkov 於 2011-6-25 01:43 發表   
+ e" e) I/ e* h% D上面32A?; t( u3 g/ ~% G. S$ W( K0 |+ \8 n: H  p
应该系厚杯。
2 q7 P2 X" T( v' [' U
+ c3 O- G! O4 x6 w高手,中~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
如果多d人回應就會出part 2
$ i& l( g% v3 M6 F  P- `4 F剛剛影左新相

咁你細妹都應係幾細粒
# k/ W5 ]. S; B4 g& |. \% F同埋我真係想知呢d咁純嘅白色bra同底係邊到有得買1 d. x. K$ T# L" d
+ B- Z6 u; r9 V  M* v. {! S

很棒呢 是我的最愛呢 希望能在多點圖 非常感謝分享

姊妹細妹套under好白

呢SET野唔錯; 勁少女FEEL

我呢個妹唔算大粒
( R: \6 Z+ J" |* [* s) y只係個奶比較細.....: V* M4 K, [; p1 ?; F# b- B2 e
我知佢呢兩件係響旺角中心買..1 S, E" A* P. _" m) a8 O- J. G
; F# v  O3 ]; `: Z+ w' g( p
條under係好白,不過我知我細妹有個好白既bra係同呢條白底一set既, e0 x% |3 S* }, q, z  z
反而今次post既bra係淨買,無一set既
) N- o- D! |6 b6 B6 ~3 u4 T6 V2 {5 X5 F) w0 [' l) C' i
好, 個post今晚去到#35就出part 2  

條白底底應該好舒服

我仲以為係B CUP添

引用:
原帖由 iamafraid 於 2011-6-25 14:15 發表   
' I( K& m( Y: P/ L, s  r1 G# d/ x我仲以為係B CUP添
; P- Z4 d. C1 o% F9 F8 A; B4 Z
6 i( f& ~6 |& H+ q2 v; i4 G& Y
佢剛剛先開始發育,仲好細

thanks~   

我都想有女仔同我同住.....

引用:
原帖由 wilsoncomm 於 2011-6-26 01:28 發表   
5 Q0 w. L2 ]* f4 B( ^我都想有女仔同我同住.....
2 {9 X/ |1 ?" a; N5 f4 r2 J1 y
9 a5 p1 `- W* ]1 _
叫d女仔去你屋企訓1 J5 x* ~8 F% w9 _' e7 Q/ ?) F2 ?
再唔係搵女仔一齊去camp....

好純潔的底底

引用:
原帖由 dav2k2k 於 2011-6-26 03:13 發表   & F4 r3 s' p6 j1 o. T6 w' Q
好純潔的底底
# A+ q0 s7 Y1 s( d
9 e: x* L/ N5 M- S
係咪充滿幻想呢....

我也想有個妹/姐呢 8 j. ~6 s7 u& B# n* h# d
羡慕死我啦

引用:
原帖由 萌章機 於 2011-6-26 03:48 發表   5 c1 ~1 ]' k& x& w' p2 i% a
我也想有個妹/姐呢
0 g$ [/ _5 F* ^羡慕死我啦
) w# R+ G9 U! {
0 [. ?9 U8 v, l. |唔使既4 V' ^) F! ~$ }+ f4 N
我有好野一定同大家分享3 M6 O/ T% m- C* c# J' W: y
今次呢d係最細既妹既, u3 s) X  {. o
仲有大妹未影呀~

唔知大家睇哂成set bra+under有咩意見呢﹖

新加果個bra靚d
& c) Q  h+ I+ b' h% X因為我鍾意平滑嘅罩杯
. X2 O2 Q# i4 m9 F7 u7 i" F但都係係旺中買?
: [, Q  p$ p' O4 E3 U* o  j有冇d地方冇咁多人又買到呢d bra?

引用:
原帖由 left4devil 於 2011-6-26 09:57 發表   
0 q: n) J2 y3 T. r( _新加果個bra靚d& I. A* e3 Q5 u" P* {1 K
因為我鍾意平滑嘅罩杯
7 S. _% K0 _# @  t7 ?0 c+ l2 L但都係係旺中買?
, A6 Y+ ^( y9 h* N" X/ ^' _7 M有冇d地方冇咁多人又買到呢d bra?
7 p: Z. v" Z* h# \7 }+ c5 f; b8 z" F6 d1 [$ c5 e+ I
其實摸上個bra面反而藍白間果個滑手d
. d: X0 n4 A, M# M. `4 F( \因為白色果個我細妹買左唔係好耐已經有毛粒. `/ w' l  Y, M5 L5 k$ o. Y) S- y. c4 P
" z% b# ^- e. ?+ G9 @) N
我知佢呢set白色bra+底底同埋藍色個bra係響旺中買
4 M# v/ n- z4 m- u9 s7 W其他地方就唔知喇~~