嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

妹妹內衣 (加左白色bra湊成一set)

引用:
原帖由 nuwkov 於 2011-6-25 01:43 發表   3 o2 r/ g" f( F8 K, u( g
上面32A?4 P0 F2 d" I" T, Y0 @4 v
应该系厚杯。
' V& j6 w' k* m2 q* Y
" N4 u. u) {. b% u; E6 C' {) A" V
高手,中~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
如果多d人回應就會出part 2& W5 j6 @0 ^* }- N3 n
剛剛影左新相

咁你細妹都應係幾細粒
# q# E# X" ~6 G# G同埋我真係想知呢d咁純嘅白色bra同底係邊到有得買& s0 k0 ^$ ~+ ?3 n4 p

0 A& K$ e* h! `% r0 d( j$ @0 _[ 本帖最後由 left4devil 於 2011-6-25 10:06 編輯 ]

很棒呢 是我的最愛呢 希望能在多點圖 非常感謝分享

姊妹細妹套under好白

呢SET野唔錯; 勁少女FEEL

我呢個妹唔算大粒
5 W) o1 P  \; \5 g9 ]$ \只係個奶比較細.....& O1 i  s5 n& r1 y9 Z
我知佢呢兩件係響旺角中心買..
5 K0 e, r' ^7 t: ?. _! y6 ^+ M) z8 p  _3 K# q, Q
條under係好白,不過我知我細妹有個好白既bra係同呢條白底一set既; e( U- k* k  ~) n/ ]& K
反而今次post既bra係淨買,無一set既
" C1 \9 e  J+ w; {3 y9 W% ^) W, t9 U6 ^! P% Z) Y- ]- g
好, 個post今晚去到#35就出part 2  

條白底底應該好舒服

我仲以為係B CUP添

引用:
原帖由 iamafraid 於 2011-6-25 14:15 發表   3 B+ c* w" O8 v! R: T/ N3 |
我仲以為係B CUP添
% W  I) u8 O& y: w6 ]

; Z- r# L, R& q0 K% Y: E) d佢剛剛先開始發育,仲好細

thanks~   

我都想有女仔同我同住.....

引用:
原帖由 wilsoncomm 於 2011-6-26 01:28 發表   3 u% x1 w! z; ?9 s' k* J: j0 a4 E
我都想有女仔同我同住.....
4 }. ?( o" a# b4 U/ ?3 v1 v3 K  w6 x0 z
叫d女仔去你屋企訓: A, s. B6 h6 Q: `
再唔係搵女仔一齊去camp....

好純潔的底底

引用:
原帖由 dav2k2k 於 2011-6-26 03:13 發表   ) v8 Q( s3 u/ e$ H, {( J' [
好純潔的底底
. p) [" `7 r2 u% V" S- ]) [
+ v: t1 V7 V; @: I' F( Y. k, X係咪充滿幻想呢....

我也想有個妹/姐呢 / k2 L5 @/ r/ M4 B" m" Y/ ?
羡慕死我啦

引用:
原帖由 萌章機 於 2011-6-26 03:48 發表   
  Q# y  L# k' H. O8 j$ s我也想有個妹/姐呢 9 F) ]5 R$ Y2 F  j- V) O' @' \
羡慕死我啦
# ~0 X/ r' w6 r( h$ L" C+ }
, |: j% j6 @+ j/ F唔使既, f4 O7 }) r0 |; j5 S- g
我有好野一定同大家分享
' L- {$ Q, A) n( o+ E0 E1 J3 v& v今次呢d係最細既妹既# J2 u2 l' ~- H9 S  v
仲有大妹未影呀~

唔知大家睇哂成set bra+under有咩意見呢﹖

新加果個bra靚d( P# v  a3 D: |4 [; n& o/ m) @
因為我鍾意平滑嘅罩杯+ t5 I$ u- w. K# B/ X/ G
但都係係旺中買?# G$ A( ?1 \% C! b1 E' C) X+ B! u
有冇d地方冇咁多人又買到呢d bra?

引用:
原帖由 left4devil 於 2011-6-26 09:57 發表   
4 R8 n' |' x% L8 h6 z新加果個bra靚d
- X# M* M% e% {/ D9 K2 v因為我鍾意平滑嘅罩杯( @& i/ n1 a+ Q6 v2 s; d4 f
但都係係旺中買?% G& u! x: y- D6 U, `
有冇d地方冇咁多人又買到呢d bra?
# ^7 T) C6 ~( F) w( t# ~' I/ Y) h

, u) J4 ~! U  Z) f0 {8 N1 s, U其實摸上個bra面反而藍白間果個滑手d
5 i  i4 D+ h, Q因為白色果個我細妹買左唔係好耐已經有毛粒3 ?3 g( e7 `* n6 S4 d8 a' @
# a1 V! ?9 W* r4 c) h* _
我知佢呢set白色bra+底底同埋藍色個bra係響旺中買" G5 ?$ D0 j% x9 v; F, i
其他地方就唔知喇~~