嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

妹妹內衣 (加左白色bra湊成一set)

灰,加埋圖都無人回

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
很棒呢  都是我的最愛呢  希望還有粉色 或是 黑色 綠色  黃色 等等的內衣可以看呢

可唔可以再影多d?
/ ]4 `& L4 `$ k我幾有興趣你妹妹...........嘅內衣褲

引用:
原帖由 left4devil 於 2011-6-28 00:20 發表   
+ |8 E9 h# ^$ p! D) F8 E7 T) J+ K可唔可以再影多d?
: ^; E* `' J9 q; R" _' n- c6 N/ S+ ~' p2 S我幾有興趣你妹妹...........嘅內衣褲
" Q7 J4 ?; I5 `
+ I/ d0 @7 q+ l) U4 ~3 ~, g# g2 }( ~5 E& G
想睇咩款既內衣褲?. [7 X7 c% l9 c) f8 g
點解咁有興趣﹖
: C2 x2 _- l* u8 U
: y. x0 y8 x. Q& ?6 k7 ][ 本帖最後由 ltkhw1 於 2011-6-28 00:52 編輯 ]

青春少女阿

如果有佢的襪襪同校服就好啦!

回復 45# ltkhw1 的帖子

因為成日CD校服果陣都唔知著咩內衣褲好
0 ]! ?" Z1 R, [  o# l- {我自己冇白色嘅內衣褲% Y, s9 L2 {2 z+ j4 u9 p
黑色我又覺得太姣7 t" i/ [9 ]+ ^* M
所以想睇下/ a& H  U6 h  e! Z
真係一個學生妹平時著咩返學

引用:
原帖由 left4devil 於 2011-6-28 12:42 發表   + T, x' w- x& |* W2 c0 b
因為成日CD校服果陣都唔知著咩內衣褲好
# w# ]' K, |2 o我自己冇白色嘅內衣褲
* P- d. E6 b. s; x黑色我又覺得太姣9 Q- S3 _/ a' x: h, O( u: i( H
所以想睇下" ?- E& A6 ~& h! Q
真係一個學生妹平時著咩返學
  F/ v4 v4 t2 |! p$ S) K: E# U1 x: l: y4 z; T
但我細妹淨係得呢set係白色乍.....

引死人, 好白, 好清純, 再影多D啦!!!

引用:
原帖由 o_cambridge 於 2011-6-28 23:23 發表   
, ^- m# A+ y1 w4 u! G0 K/ y9 u引死人, 好白, 好清純, 再影多D啦!!!
6 j0 q! {- ~/ U2 x( h; A
3 b- I9 {, Q( b2 T6 [& Y6 h- `無白色喇,佢成個底衫櫃得呢set白色.......

有part 2 喇~
6 y, y( N2 i' P) A3 D: ]快d睇完俾d意見~~# Q  ]4 p# H! {' [0 a# V- |, n

+ Z' v, ~6 u' L6 r: T- [9 `http://www.cdtv.coms.hk/viewthread.php?tid=22079&extra=page%3D1

白色好pure~

引用:
原帖由 JT1030 於 2011-7-2 01:55 發表   
/ w. B4 P2 _( n7 H+ [3 J白色好pure~
' x& e. [' Y* _, V7 V# |4 u/ T) r
可惜白色只係得呢set

我都有呢隻un,但比人笑係阿婆底......

引用:
原帖由 joan 於 2011-7-7 21:23 發表   # s/ b/ ?4 P) q# y- ?7 ^/ _
我都有呢隻un,但比人笑係阿婆底......
) P1 I% ^! ?' ~' I5 a1 U

1 L1 O9 d- {! Y9 k1 s點會呢~! y% n# |2 s( b" C7 |: m
好有少女味~

引用:
原帖由 ltkhw1 於 2011-6-24 12:11 發表   
4 j0 M; }: H( d+ `" P- N* H/ {- x& }0 g8 c# b, n3 P) k" q9 b

* R% M# m; R/ `" z: x你講咩幾大先?
& x; w/ n4 C% M. {' b# o5 G

5 K/ A6 e4 M9 U  q* K; g$ I$ L5 o! j! x( r* {/ `
我意思係幾多歲

個款好清純

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-7-8 15:09 發表   9 j( _; i' \! W! I  {
8 w8 i* J  H( H
# v4 ?' W) ]/ m+ t6 g

3 o, ]- o) G7 m0 i  Y' w我意思係幾多歲
( F) Z* n' J, }# \# c! x& V

5 r! N& J* h1 s6 b0 R- V+ o你估下?

我估你個妹15-17歲

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-7-14 11:10 發表   4 x  V5 s3 z1 R& _$ `
我估你個妹15-17歲
! C( f- {! H7 L* O0 k  ]8 Z
5 L, G4 P" I- ]. b% Tbingo~~~16~~