嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

妹妹內衣 (加左白色bra湊成一set)

灰,加埋圖都無人回

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
很棒呢  都是我的最愛呢  希望還有粉色 或是 黑色 綠色  黃色 等等的內衣可以看呢

可唔可以再影多d?
; o0 F& h- k: X! X$ D% f我幾有興趣你妹妹...........嘅內衣褲

引用:
原帖由 left4devil 於 2011-6-28 00:20 發表   - y$ M$ T& `9 E) I
可唔可以再影多d?" V7 [$ Y( H$ u2 I
我幾有興趣你妹妹...........嘅內衣褲
  ~5 c' j& T) H
0 M5 ^3 S# [+ S' [: w2 w  B
$ f& h+ e3 W7 u5 i) j& n$ ~  z' D& ]想睇咩款既內衣褲?
' z* F  _* G6 u4 j+ P6 a點解咁有興趣﹖. f" ]1 c+ l6 h( q7 [7 U; {

7 @' L7 n) k3 y% s# o" r[ 本帖最後由 ltkhw1 於 2011-6-28 00:52 編輯 ]

青春少女阿

如果有佢的襪襪同校服就好啦!

回復 45# ltkhw1 的帖子

因為成日CD校服果陣都唔知著咩內衣褲好
& T, f3 S# _; Q1 P; ^我自己冇白色嘅內衣褲
1 i7 ^' x9 Q& ^  q黑色我又覺得太姣8 o1 U' H& S8 w+ z( h* r
所以想睇下; i: p9 @; d1 f( K  _' b; P) x
真係一個學生妹平時著咩返學

引用:
原帖由 left4devil 於 2011-6-28 12:42 發表   
: l$ w& R" n  d& J因為成日CD校服果陣都唔知著咩內衣褲好
& c0 s* B4 Y8 ~0 a" x8 K6 L( p我自己冇白色嘅內衣褲
$ e% G" }* [9 }  ?6 V黑色我又覺得太姣. I9 _, J* [4 l8 m- f7 U4 ~
所以想睇下- Z" ]* p$ t6 D# |
真係一個學生妹平時著咩返學
5 f4 Y0 B/ W  ?% }$ H% d
: [5 C" |( E- S) z+ n8 l
但我細妹淨係得呢set係白色乍.....

引死人, 好白, 好清純, 再影多D啦!!!

引用:
原帖由 o_cambridge 於 2011-6-28 23:23 發表   
* ]7 z2 R. \  [1 P引死人, 好白, 好清純, 再影多D啦!!!
0 f) r5 a. P9 p: k! o2 ]* ]6 ]' j# G& B6 D
無白色喇,佢成個底衫櫃得呢set白色.......

有part 2 喇~5 {$ N2 J* E9 H1 b4 ^7 S
快d睇完俾d意見~~4 b6 d/ L, J! ~) {

% h# I3 }# V' q* f+ s& s4 R: Qhttp://www.cdtv.coms.hk/viewthread.php?tid=22079&extra=page%3D1

白色好pure~

引用:
原帖由 JT1030 於 2011-7-2 01:55 發表   
2 x- Z; H3 O' `" U0 J- {% J白色好pure~
5 x% a  a3 x6 k# L+ U& }4 H2 m8 I$ k( j# f! T, R' s
可惜白色只係得呢set

我都有呢隻un,但比人笑係阿婆底......

引用:
原帖由 joan 於 2011-7-7 21:23 發表   
4 ?# k% d; a1 s2 E6 U% X( r( l我都有呢隻un,但比人笑係阿婆底......
8 m. y2 t. W! h" Z* a, G2 G+ K# o0 K, q/ V+ T
點會呢~6 U: M% U: R/ a+ U
好有少女味~

引用:
原帖由 ltkhw1 於 2011-6-24 12:11 發表   ' N# e( t& J  d4 U7 U

% R1 j, z: P- \# ~7 y1 `/ }
. E2 F$ g. c. B0 n  {. x你講咩幾大先?
/ i1 T& E7 o4 d# f, d$ N0 h0 V
: O8 P- ]- [+ {' O% X& r# a9 D* Q
我意思係幾多歲

個款好清純

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-7-8 15:09 發表   
8 Z/ P2 W/ i+ t6 i9 f$ ?; U' n; C8 L
: _+ C/ y7 k* B2 L5 r& i+ `2 e1 w

, H( w6 n4 R! N# o3 f4 t我意思係幾多歲
# r% c% a* p: |  [
5 o: B  V8 B1 y( z8 Q& U你估下?

我估你個妹15-17歲

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-7-14 11:10 發表   
* e- M6 b% Y% A; @, B5 i: _* O我估你個妹15-17歲
+ V# A1 ~; [* D+ z
6 {- s1 a8 F3 y1 {$ B  U
bingo~~~16~~