嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

妹妹內衣 (加左白色bra湊成一set)

灰,加埋圖都無人回

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
很棒呢  都是我的最愛呢  希望還有粉色 或是 黑色 綠色  黃色 等等的內衣可以看呢

可唔可以再影多d?
& E; J- R. s1 P; s3 X4 m( k2 \我幾有興趣你妹妹...........嘅內衣褲

引用:
原帖由 left4devil 於 2011-6-28 00:20 發表   6 T4 H( Y* t6 P/ n! h
可唔可以再影多d?+ A! o, R9 c0 x3 F  M) a
我幾有興趣你妹妹...........嘅內衣褲
1 I& u9 O4 |  c# j4 m

* [* h5 Z- y+ G5 \; G( N$ b
7 ]2 w  `" I5 n: _2 r( x: Z& k想睇咩款既內衣褲?
- C& a0 S. i9 v# v6 w  l點解咁有興趣﹖# J& n( o) m% T, u. U: Y7 u0 Y1 }

: w' C% {  c+ m+ U3 }[ 本帖最後由 ltkhw1 於 2011-6-28 00:52 編輯 ]

青春少女阿

如果有佢的襪襪同校服就好啦!

回復 45# ltkhw1 的帖子

因為成日CD校服果陣都唔知著咩內衣褲好
, y2 S! m' I8 \7 ?0 y4 }我自己冇白色嘅內衣褲
% {- t" K8 Y. ^黑色我又覺得太姣: g2 ^7 N0 [& ^1 ?" L6 v
所以想睇下2 }) Z* ~0 [6 B& E: m4 ~
真係一個學生妹平時著咩返學

引用:
原帖由 left4devil 於 2011-6-28 12:42 發表   ' `0 k+ ~' T1 a6 k9 t/ ~
因為成日CD校服果陣都唔知著咩內衣褲好6 g: A+ Z5 {; S, J
我自己冇白色嘅內衣褲
8 i0 a0 f0 z$ o- q, H8 o% K0 V- B& i3 S" J黑色我又覺得太姣
( l* ?% Z# N  d  F! \所以想睇下
3 y; G/ ^: k' u. b9 u. [真係一個學生妹平時著咩返學
1 B+ ?1 n+ e& P
" v# P1 J' c# a. F, D$ ?但我細妹淨係得呢set係白色乍.....

引死人, 好白, 好清純, 再影多D啦!!!

引用:
原帖由 o_cambridge 於 2011-6-28 23:23 發表   . D# N# M8 W% o4 I2 R) R) u/ g3 ?/ o
引死人, 好白, 好清純, 再影多D啦!!!
# W5 h+ b% N. {% Q' ]7 h3 ]

' w1 p" ~/ a* {$ v( H4 X無白色喇,佢成個底衫櫃得呢set白色.......

有part 2 喇~
, E6 g7 r: p( g. K0 j快d睇完俾d意見~~& i. k* V! j- d1 Z9 d& v
1 m* H. n' G7 o
http://www.cdtv.coms.hk/viewthread.php?tid=22079&extra=page%3D1

白色好pure~

引用:
原帖由 JT1030 於 2011-7-2 01:55 發表   / e9 l& q2 R5 P" h# n
白色好pure~
! Q: f" Z. R7 g3 U) V$ y) P5 e9 {
# F# W, d4 O" _$ ^0 H
可惜白色只係得呢set

我都有呢隻un,但比人笑係阿婆底......

引用:
原帖由 joan 於 2011-7-7 21:23 發表   
' f; ~- S5 m; [我都有呢隻un,但比人笑係阿婆底......
# {; K: k3 q% E8 t* u

) g* N7 E7 N2 U% m  U/ a7 R2 b點會呢~  q' W1 s) R4 m: {9 h- ?' O: M* V
好有少女味~

引用:
原帖由 ltkhw1 於 2011-6-24 12:11 發表   2 G  v; i  X' E+ M, b
$ s# u" |! D$ B6 @/ v/ F& V: Y6 h

6 O) ^5 s% p* o9 ]; ~你講咩幾大先?
, L8 B  [4 ~8 S$ v+ V' H
1 O: l8 K( h. Q5 _3 h1 h+ P; M
# t+ n/ I0 _  a- V. c0 q我意思係幾多歲

個款好清純

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-7-8 15:09 發表   + v. j# n/ l5 w5 v% N
" J& }: M, @" t" [2 c% u/ A* c

O, c6 J6 Q) u5 R/ u1 V$ Q* L. s0 |
) i+ O' _/ |! y! X8 r4 j7 t  T我意思係幾多歲
; Q, r. H# k; k9 ~: _0 M

" z& y) i* D4 {你估下?

我估你個妹15-17歲

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-7-14 11:10 發表   
4 c# n" \9 T# C) Y) g( _我估你個妹15-17歲
, n  q7 {% n4 Q; t+ g* y  S
1 d! U: p4 |9 _1 e% z
bingo~~~16~~