嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

妹妹內衣 (加左白色bra湊成一set)

灰,加埋圖都無人回

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
很棒呢  都是我的最愛呢  希望還有粉色 或是 黑色 綠色  黃色 等等的內衣可以看呢

可唔可以再影多d?
$ O2 k( ~& Z: t* f+ R7 `4 ^我幾有興趣你妹妹...........嘅內衣褲

引用:
原帖由 left4devil 於 2011-6-28 00:20 發表   
2 r. Y" e; ^8 r. J0 f可唔可以再影多d?
( Q6 _0 R; Q- |$ G' Q我幾有興趣你妹妹...........嘅內衣褲
/ o7 s/ {3 l6 m* q5 t0 M
$ D0 ~' p: ?. \4 o

: v7 z! Z" n' E1 U5 U想睇咩款既內衣褲?" X1 m+ b' g1 j+ p. J2 T& V! K# ~
點解咁有興趣﹖
- E7 B( b# k( }, b( l0 w
0 z, X, i% E: e, o: q  D[ 本帖最後由 ltkhw1 於 2011-6-28 00:52 編輯 ]

青春少女阿

如果有佢的襪襪同校服就好啦!

回復 45# ltkhw1 的帖子

因為成日CD校服果陣都唔知著咩內衣褲好8 O% ]2 g3 Y; m& ~2 [0 Q
我自己冇白色嘅內衣褲
4 m; b! ]6 U- F黑色我又覺得太姣: ^% @$ A; R$ g$ O( S. J: X
所以想睇下
& I7 l+ Q- j/ N8 F, H真係一個學生妹平時著咩返學

引用:
原帖由 left4devil 於 2011-6-28 12:42 發表   
, ~# C# Y- J+ F1 @- F8 k因為成日CD校服果陣都唔知著咩內衣褲好
# B: L$ w  S& O8 o8 \: F我自己冇白色嘅內衣褲( x" C, Q: O0 ?: X1 k
黑色我又覺得太姣$ {* x  A/ B! d+ `$ P
所以想睇下- C( m0 k  X3 G) i
真係一個學生妹平時著咩返學
( g1 H/ I$ V) {2 k
& B4 W( M& \/ d# b$ Y% x8 E但我細妹淨係得呢set係白色乍.....

引死人, 好白, 好清純, 再影多D啦!!!

引用:
原帖由 o_cambridge 於 2011-6-28 23:23 發表   . ~$ f( e* o& p! {9 S5 K. W" S
引死人, 好白, 好清純, 再影多D啦!!!
. r7 Y( Z8 r) ^$ S9 z5 r& ^  K0 j" J6 }
無白色喇,佢成個底衫櫃得呢set白色.......

有part 2 喇~
2 i9 Y8 ?( O; M' x2 W快d睇完俾d意見~~3 q2 l) F4 o  c$ p

m' R, ?) V& u  b# ehttp://www.cdtv.coms.hk/viewthread.php?tid=22079&extra=page%3D1

白色好pure~

引用:
原帖由 JT1030 於 2011-7-2 01:55 發表   
2 `5 T" P8 g& M) b白色好pure~
1 n, F3 S4 @- g3 L/ o% l+ f7 U) f

1 V6 c7 @. i& S3 h' f9 u可惜白色只係得呢set

我都有呢隻un,但比人笑係阿婆底......

引用:
原帖由 joan 於 2011-7-7 21:23 發表   
) o9 g3 ^+ E8 |& b- i: p我都有呢隻un,但比人笑係阿婆底......
& [" a0 B* O& i5 g8 W
$ _: [  |5 ^3 L
點會呢~  Z$ R% {3 _, L2 E! V
好有少女味~

引用:
原帖由 ltkhw1 於 2011-6-24 12:11 發表   ' ~% r9 l: V' D& x. p8 W" U+ K& W

3 K: G0 J: ^% ?. W. e( j
! v* X2 s0 d+ X你講咩幾大先?
8 n% m1 q! |. k: {% g1 ]; f, p% F
8 W* }, L  }7 g* b8 m/ @/ r7 H+ h& W

8 b; [# q, u; E4 ~# U+ l% `我意思係幾多歲

個款好清純

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-7-8 15:09 發表   
# V9 y; O" E8 l, I1 L3 Q* P
# x+ S9 u: W' ~* a, W  X1 E' E) S  X$ G$ Z& s, s
. U) m) L4 t* x" b* y1 w) @, c3 Y
我意思係幾多歲
: D; R3 _% X. p( m; x8 U/ `* s
" j0 u/ n: l- e+ o3 V* U你估下?

我估你個妹15-17歲

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-7-14 11:10 發表   ) |7 e, l2 j- a$ c' y
我估你個妹15-17歲
; R. x" M' B8 A+ ^+ T  \9 L3 T- t
bingo~~~16~~