嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

妹妹內衣 (加左白色bra湊成一set)

灰,加埋圖都無人回

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
很棒呢  都是我的最愛呢  希望還有粉色 或是 黑色 綠色  黃色 等等的內衣可以看呢

可唔可以再影多d?, T# C6 ~% P+ H/ g1 ^
我幾有興趣你妹妹...........嘅內衣褲

引用:
原帖由 left4devil 於 2011-6-28 00:20 發表   / v. R, s. W+ N9 O3 N
可唔可以再影多d?' V' Y- d7 {( M8 F
我幾有興趣你妹妹...........嘅內衣褲
  C2 X, N$ k2 u5 ~6 J2 I! ?5 T$ Z: m7 k. B; }; }' i. k* Z2 T
/ A; K% w' U0 ?9 u  a9 A/ t
想睇咩款既內衣褲?
# @% Q  h& w4 s: W* ?* \點解咁有興趣﹖% @; u# `6 r- s

* a6 a3 R& e$ H[ 本帖最後由 ltkhw1 於 2011-6-28 00:52 編輯 ]

青春少女阿

如果有佢的襪襪同校服就好啦!

回復 45# ltkhw1 的帖子

因為成日CD校服果陣都唔知著咩內衣褲好9 t! C. K  i1 ^8 Q9 F* {2 `2 ]
我自己冇白色嘅內衣褲; s9 q0 r; b5 s' }0 |8 v* m
黑色我又覺得太姣$ j# [- R0 E% ~0 H# |( c
所以想睇下
2 l5 M7 B, g/ G( W. T/ x2 ^/ L真係一個學生妹平時著咩返學

引用:
原帖由 left4devil 於 2011-6-28 12:42 發表   
% M- g, i4 A4 U( c因為成日CD校服果陣都唔知著咩內衣褲好$ |3 {, d( t' C+ p
我自己冇白色嘅內衣褲
) q( J# m6 I# Z6 C3 v5 \; C( a9 u黑色我又覺得太姣& @& D0 x$ j  C5 C/ K
所以想睇下+ V) U7 u. X, j6 ^; _
真係一個學生妹平時著咩返學
% V; }/ Q( x% z0 ?1 k1 m, ?  W3 k0 u* Z5 F  k* D4 M9 |& W, W
但我細妹淨係得呢set係白色乍.....

引死人, 好白, 好清純, 再影多D啦!!!

引用:
原帖由 o_cambridge 於 2011-6-28 23:23 發表   0 I! o) W% h: u! _* w% I8 Q  x7 G
引死人, 好白, 好清純, 再影多D啦!!!
9 Y* o5 A/ t+ d3 m2 ]* C

/ Q' s8 ?1 c, G無白色喇,佢成個底衫櫃得呢set白色.......

有part 2 喇~" b' Q4 T: q5 q) e
快d睇完俾d意見~~1 H6 {* `1 D1 ^1 a9 S
) b7 p* h! Y+ ]$ F( E- y
http://www.cdtv.coms.hk/viewthread.php?tid=22079&extra=page%3D1

白色好pure~

引用:
原帖由 JT1030 於 2011-7-2 01:55 發表   
" d. M- Z2 V1 D; t白色好pure~
) v5 R4 T. h3 c" J% d* c6 a
8 N5 E& F1 f6 M2 }
可惜白色只係得呢set

我都有呢隻un,但比人笑係阿婆底......

引用:
原帖由 joan 於 2011-7-7 21:23 發表   * V0 R# S6 x0 O
我都有呢隻un,但比人笑係阿婆底......
5 \9 q9 \; W7 }" A( ^3 N! S
: Z5 T2 N' L' M: E( \/ G  B1 [點會呢~$ x* X& h7 Z! Z0 z2 j
好有少女味~

引用:
原帖由 ltkhw1 於 2011-6-24 12:11 發表   5 t0 C; T9 d6 _* B$ i

% z; `8 i+ I& @* S3 l) ~& c# k: \5 {1 v# J* ]
你講咩幾大先?
9 L( T$ N2 l4 _3 @- p1 z$ L  Z% R1 X5 {9 E7 i

& q# R4 C* v  t( W我意思係幾多歲

個款好清純

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-7-8 15:09 發表   ; K) O: q8 J0 R9 g% {. g
# A) m# ?8 I$ q( m

' w0 b1 ?' ^6 H& _! f- C, K: \0 u; m' C, n0 h* W6 e" P6 x
我意思係幾多歲
- E6 V- q' I5 J" c8 R  f1 |; h- J: ~) p2 B8 }8 _2 e; F
你估下?

我估你個妹15-17歲

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-7-14 11:10 發表   ) `& }' q, U  G% |' w( [
我估你個妹15-17歲
& C  p- |8 y' B  ]0 D

; X* \* V/ n  |- ]3 Mbingo~~~16~~