嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

元朗賣內衣的店舖(九月九日組團去長細#34)

元朗賣內衣的店舖(九月九日組團去長細#34)

元朗嘉城廣埸2樓2089號鋪-天堂之吻
6 c4 o& R  O, b' e/ u$ S- s' H: pE間野我成日都黎買內衣褲架! [: ^& }$ T0 F3 [
佢都知我係CD TIM/ T9 S. w! V8 |. f
如果大家同佢講你係CD可能會比折扣你地-V-
/ S7 b, T1 J: d% [5 G  {3 f' J扶手電梯上2層轉左行到尾就係=V=" b5 ^/ e& X; f9 ~4 B
下次去影D相比你地SEE先-V-
* i% H- C  B& J1 {# K4 r8 {, x. F# S7 P# @
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
哈哈..幾好咁# y7 Y( T+ ?" i$ ^3 a. Z2 d
但唔敢入

如果上去Y拍之後正接去拎其實work唔work?
7 C  S8 g5 n+ g$ m& l" s$ @始終行到去睇都係唔係太敢

佢係有網店的
' ^- D1 u- S- s& g0 Z你可以試下7 E; C; ?. y: |) ]$ U
我覺的同自已去買冇咩分別

你都習慣左當然無分別啦...
3 h' c, _1 K, p7 y* h仲有去到慢慢睇有其他客入黎都好似唔係太好意思咁..4 `1 Z  e# ?3 `  N# |1 b
. k7 y8 a# p. a+ T, h( G6 H

會吾會賣埋絲襪呢?
只是最愛著絲襪褲,不變裝;希望男士也可正常地著絲襪!

引用:
原帖由 pantyhosemancc 於 2011-11-28 11:43 發表   
$ I* l9 D( i) o8 J7 j9 c會吾會賣埋絲襪呢?
( Z; {; c' {" ?3 \都有D架 =V="""

有冇套裝賣?/ U1 c7 B& M& r% V7 w" c) k
咩價位?
4 A7 \* z, r1 u* }4 |* k如果合理我可能去買

就係遠左少少... 唔知九龍有冇呢@@

個位係咪好多人行?下次去睇下先

回復 1# anthonyhk 的帖子

我上個星期都去左天堂之吻買o野......) f3 C+ o0 ~7 P3 @. c9 k
感覺幾好...

開店同收檔幾點?

樓主買左邊款..等我參考下

今日我又過左去 睇下搬左鋪未 3 s( V1 n7 k: H* `
咁就未搬
( s9 i0 B1 E% P4 T+ n- o; A! B之後佢就同我講 搬左之後 可以方便各姊妹買野 可以暫時關門$ B2 e0 t7 j/ H1 s
但要約時間去  我大約想2星期一次-V-" 3~4人成行
# ]0 Q& F7 V- G, a: I下一次我想4月2左右 有冇人去-V- 另有星期日晚上8半後(只帶行=V=")
* n/ ?9 H4 M$ C: O
& s4 {3 L1 ^: N$ O3 C& ]
引用:
原帖由 校服收藏者 於 2012-2-5 02:38 發表   / W1 c- p9 f/ z4 j$ v: W
有冇套裝賣?4 E# n4 f( v# R
咩價位?
0 |& W) K% u: ]+ h6 _6 v( Z如果合理我可能去買
& [) Z( C: y0 M
價位就 平果D 6~70左右/ E$ |$ l2 A- S1 {
1SET 就百幾9 s. Z; V; }! j' @7 i
佢果D 主要要做出口日本果D貨
; K' m- u' q, u5 S
引用:
原帖由 ripple040 於 2012-2-11 10:57 發表     l; O- ?4 {6 T3 N; g) h) `
個位係咪好多人行?下次去睇下先
3 V* C/ L6 l0 }& P2 [
暫時係2樓 同果到人流唔算多0 C5 v0 d% S2 h2 {2 e1 r
仲有遲啲會有VIP時間 但先留位.....# O; \6 `2 T& h9 \

7 n( |# ^/ g  k. B6 M[ 本帖最後由 anthonyhk 於 2012-3-15 23:52 編輯 ]

wt time is possible to go there???

引用:
原帖由 thomas813 於 2012-3-16 00:36 發表   
: t! O7 z! s9 J8 zwt time is possible to go there???
* [' N  C  c/ ?9 t- L1 i, N- \# {4月2日 下午左右

平日幾點去會少人D??

引用:
原帖由 thomas813 於 2012-3-16 00:57 發表   
* f+ _7 P: G6 b& w$ H平日幾點去會少人D??
  u+ D- x/ G: m! T1 o) F上班時間多

推推佢先 因為對大家的買野都方便啲=V="

我上個星期都去左天堂之吻買o野