嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

元朗賣內衣的店舖(九月九日組團去長細#34)

天堂之吻既Y拍既網址係?
# O4 s: F* l% z3 g; Z0 T& _3 v" \- P0 }9 k' S8 G+ a2 U& l
想睇下D款~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我都有去過買野

我今日去左, 搵唔到間鋪
+ K9 p2 w8 l+ k8 t3 E
) R  f5 h- X, p- b/ b其實個場太多女仔, 感覺上好似個個都望到我實, 我唔敢仔細去搵呢間鋪... 好快就走左

請問而家搬左未?

間鋪位置係角落,但位置都係太揚

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2012-4-20 01:53 發表   
* B2 T: C' K7 |+ }3 O9 y. J請問而家搬左未?
0 d) j. c0 c8 N' ~! F% R2 Q

' S$ O. i7 `# h( `8 P3 Y& @; }$ b今日睇過搬左了,但入去時好大勇氣.新手既差唔多入門口果陣千祈唔好周圍望,唔係你會覺得好壓迫感,6 \+ D. E0 _" ?3 x9 z
不過店主的確幾好,佢覺得CD無問題的
0 d* e6 B9 M& J% ~+ i7 ?0 Z' @# E: Y8 ]: K! N/ a" F2 J

引用:
原帖由 c389247622 於 2012-3-26 02:28 發表   
6 t2 O8 w5 V# J) ^4 s5 Q( U- ^天堂之吻既Y拍既網址係?4 n% l7 A7 ^- n3 n; w9 c  L$ p0 T

- X) v* X4 Y9 ]( ]4 @想睇下D款~
3 A% o' h6 [% W9 K! p  e& }  n& J
用英文打粉紅蜘珠專門店

係y拍打過粉紅蜘珠, pink spider, pinkspider 都係搵唔到...

引用:
原帖由 anthonyhk 於 2012-6-27 11:12 發表   
( R6 ^0 @9 k7 V/ Z5 r; `: J8 k* r  eYAHOO網拍網址~~http://hk.user.auctions.yahoo.co ... pink_spiderworkshop
4 E/ a, I6 d- [! D- `% V

6 _8 K' N4 ?, `  A% i& w唔該! 咁就唔駛親自去lu~

尋日去左, 店員姐姐好好人!

得喎,, 搵日組團一齊去丫,,

引用:
原帖由 呀娃 於 2012-8-17 00:45 發表   3 l' S+ M: j6 {' W) h9 L" \
得喎,, 搵日組團一齊去丫,,
( x* w  e( T: x* s4 R& L$ f我今日先係果到又敗左800- -"(今天全程發姣狀態- -"))3 X: t2 r- k8 @9 i4 z* Z- @0 i3 B

, K7 Z' |5 F0 u
引用:
原帖由 angela_fung 於 2012-8-10 17:29 發表   
1 _" b* V# z0 y% p- j8 Y尋日去左, 店員姐姐好好人!
* h& ?% F0 P0 w5 w" y! n係唔係玩PING的果個姐姐~~ 彤姐姐一向都很好人的~~~ 今日去佢送左好多野比我~XD

姐妹們組團了~~~長細如下# ?8 n, E+ P+ i( Z1 y9 ]
日期:九月九日& @6 X( E; F- o( }5 M8 j; [3 I
時間:2點在元朗西鐵站集合~~ 最遲2點9坐輕鐵 3點到店舖
, ~! O& T6 F( j0 j人數:3~4人$ l, O& G1 l$ `: b) q
地點:元朗西鐵站集合 之後坐輕鐵到康樂路站下車步行數分鐘到店舖$ y$ I. _. a! P, G1 X3 V2 S
到時彤姐姐會關門只比姐妹們選購BRABRA~~~- a0 ]+ y- [- h% E# \4 C& G$ S

' Z4 v/ D9 ]! d1 H2 `- v[ 本帖最後由 anthonyhk 於 2012-8-23 08:03 編輯 ]

回復 34# anthonyhk 的帖子

去之前記得投票。

岩岩去見到貼住清貨" m0 T7 n6 W" f2 m2 ^
係唔係會搬??' h* n' p: u& W) J& h  m4 q) u
而且好似唔見有內衣賣
; t& u; p! x4 K/ b. Z" y( I見有好多鞋賣

引用:
原帖由 pikachu668 於 2012-8-19 19:15 發表   
& w5 q; S- t5 W6 b, {$ j( \# O' ~岩岩去見到貼住清貨0 C2 N3 g1 F! m% ~& K, ~
係唔係會搬??
1 [0 J- W6 v4 V9 N4 v' U3 `5 w而且好似唔見有內衣賣7 P3 s6 x( R" J! n; @, H9 z
見有好多鞋賣
6 f. ]3 a7 r, B; D2 ^( d: f' q
佢搬左去地下08鋪了~

有時間喇~~$ O1 X2 _8 w* X, X& q9 J
時間:2點在元朗西鐵站集合~~ 最遲2點9坐輕鐵 3點到店舖- K0 D7 Y7 _- z) i
想去的請PM 我~~喵~~~

推推先~

有冇第二次???