嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

元朗賣內衣的店舖(九月九日組團去長細#34)

天堂之吻既Y拍既網址係?  N0 P$ N$ X2 \  X  j
2 _, Q2 L) P7 `( E# b: j. T
想睇下D款~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我都有去過買野

我今日去左, 搵唔到間鋪
( H8 h& J1 E. [8 z9 A/ K0 |2 w' }2 _0 J) F6 p3 E
其實個場太多女仔, 感覺上好似個個都望到我實, 我唔敢仔細去搵呢間鋪... 好快就走左

請問而家搬左未?

間鋪位置係角落,但位置都係太揚

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2012-4-20 01:53 發表   
9 _1 K; |4 g% [( \請問而家搬左未?
5 I) f% H! R( i! i/ G* ^+ t

7 R0 F7 V5 f" B: `* }9 P: N今日睇過搬左了,但入去時好大勇氣.新手既差唔多入門口果陣千祈唔好周圍望,唔係你會覺得好壓迫感,
" V" T8 n4 D2 M% y不過店主的確幾好,佢覺得CD無問題的
: P! c% _/ a) Y
% I- m7 o- S+ e" I[ 本帖最後由 73A 於 2012-4-27 00:22 編輯 ]

引用:
原帖由 c389247622 於 2012-3-26 02:28 發表   3 T  `3 Y2 a* D/ I
天堂之吻既Y拍既網址係?1 j/ i3 \0 Q/ o

# s7 ?- V1 M2 Q4 Z; [想睇下D款~
# ]/ `$ k# Q1 \' V4 S用英文打粉紅蜘珠專門店

係y拍打過粉紅蜘珠, pink spider, pinkspider 都係搵唔到...

引用:
原帖由 anthonyhk 於 2012-6-27 11:12 發表   
; j; ~7 G% W$ x8 F6 dYAHOO網拍網址~~http://hk.user.auctions.yahoo.co ... pink_spiderworkshop
6 w+ d. ?* y$ L9 {; F5 W8 D
- V% Y" l: \( w* t# u  m! U
唔該! 咁就唔駛親自去lu~

尋日去左, 店員姐姐好好人!

得喎,, 搵日組團一齊去丫,,

引用:
原帖由 呀娃 於 2012-8-17 00:45 發表   7 L1 m. _" ~; J) \: M
得喎,, 搵日組團一齊去丫,,
1 M& T4 n: f$ b1 X3 Q/ C
我今日先係果到又敗左800- -"(今天全程發姣狀態- -"))8 u6 J5 y9 G' d, @! |/ P! S
' E4 z+ `6 S7 n! x; K6 ?- k+ J
引用:
原帖由 angela_fung 於 2012-8-10 17:29 發表   4 A7 e0 w. M) R& E3 l( [' i
尋日去左, 店員姐姐好好人!
# }# d! `! {* [+ R7 v& k0 e係唔係玩PING的果個姐姐~~ 彤姐姐一向都很好人的~~~ 今日去佢送左好多野比我~XD

姐妹們組團了~~~長細如下# D0 N+ W* O  U' M0 J+ B5 N: R
日期:九月九日! w9 \( h* h' \
時間:2點在元朗西鐵站集合~~ 最遲2點9坐輕鐵 3點到店舖6 }, t4 h7 S6 E1 F
人數:3~4人
3 s8 t2 ]" B+ k1 I1 V/ l地點:元朗西鐵站集合 之後坐輕鐵到康樂路站下車步行數分鐘到店舖# ^( I. O2 V, F& Z
到時彤姐姐會關門只比姐妹們選購BRABRA~~~9 j' e) l: A3 i1 B; o' K

* ^  W/ a* C$ j; W5 Z4 Y[ 本帖最後由 anthonyhk 於 2012-8-23 08:03 編輯 ]

回復 34# anthonyhk 的帖子

去之前記得投票。

岩岩去見到貼住清貨
9 h1 b* }# @1 c1 k$ a1 E5 c係唔係會搬??
! d6 }3 ~# a+ b9 T# T+ l) V而且好似唔見有內衣賣8 V" \' h' t# X7 s- V6 p
見有好多鞋賣

引用:
原帖由 pikachu668 於 2012-8-19 19:15 發表   
3 I: _9 j( C# Y1 L8 x. S岩岩去見到貼住清貨) j8 v/ H. Q: W6 b: u1 T
係唔係會搬??- Y( e7 O4 ?* [; S
而且好似唔見有內衣賣
  u, s/ D/ v( M7 K) C' T見有好多鞋賣
: ]( e' c* c$ _5 F3 B6 C/ x佢搬左去地下08鋪了~

有時間喇~~
+ O' ^+ s$ W! c* X. x  V時間:2點在元朗西鐵站集合~~ 最遲2點9坐輕鐵 3點到店舖6 E* S6 m  W6 _* |
想去的請PM 我~~喵~~~

推推先~

有冇第二次???