嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

元朗賣內衣的店舖(九月九日組團去長細#34)

天堂之吻既Y拍既網址係?) a1 R8 W/ G8 u0 L
2 @7 [! F9 e( k4 e5 m) i
想睇下D款~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我都有去過買野

我今日去左, 搵唔到間鋪 3 W/ d6 P/ c0 `& `  ~

- R; p- w2 q+ {* w其實個場太多女仔, 感覺上好似個個都望到我實, 我唔敢仔細去搵呢間鋪... 好快就走左

請問而家搬左未?

間鋪位置係角落,但位置都係太揚

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2012-4-20 01:53 發表   1 i7 z4 H$ [! o
請問而家搬左未?
+ f" V9 A' \4 S1 M+ S( B; Y8 ?; ~2 H. n' N1 I
今日睇過搬左了,但入去時好大勇氣.新手既差唔多入門口果陣千祈唔好周圍望,唔係你會覺得好壓迫感,
3 ]9 G( P7 z  t  f- A6 r; \/ D不過店主的確幾好,佢覺得CD無問題的
' g  M# `) v6 n. H7 a9 g4 m1 Z7 W% S9 R. e" \/ a' F. z* {) e1 Z2 ^

引用:
原帖由 c389247622 於 2012-3-26 02:28 發表   # w# J% h: L( u- q6 }2 B2 L! b% y
天堂之吻既Y拍既網址係?
6 i0 N0 `) S3 [4 F6 D1 p; n) i" _5 g- b! ^( l& K, w; F' \
想睇下D款~
8 R+ w: P& o6 N7 d; \
用英文打粉紅蜘珠專門店

係y拍打過粉紅蜘珠, pink spider, pinkspider 都係搵唔到...

引用:
原帖由 anthonyhk 於 2012-6-27 11:12 發表   
- F! [- k) w* L/ \7 KYAHOO網拍網址~~http://hk.user.auctions.yahoo.co ... pink_spiderworkshop
1 n: T! D" o& S! ]* W0 H7 D$ E2 O; i( w# a' Y1 `' l
唔該! 咁就唔駛親自去lu~

尋日去左, 店員姐姐好好人!

得喎,, 搵日組團一齊去丫,,

引用:
原帖由 呀娃 於 2012-8-17 00:45 發表   
& Q2 _9 G& P% H2 v得喎,, 搵日組團一齊去丫,,
, n  `" A0 N$ I  i' h( k- }9 M我今日先係果到又敗左800- -"(今天全程發姣狀態- -"))
0 r& o/ i! n2 |) R0 \; L
  r$ E- \" q# {# l
引用:
原帖由 angela_fung 於 2012-8-10 17:29 發表   9 o# w0 _  H6 P) s
尋日去左, 店員姐姐好好人!
6 k. x( ^  ]  _. f; \3 p% ^係唔係玩PING的果個姐姐~~ 彤姐姐一向都很好人的~~~ 今日去佢送左好多野比我~XD

姐妹們組團了~~~長細如下
& Y. k4 ?9 j+ r, s& |1 [日期:九月九日
" T6 c( w' W' j4 ~6 S4 Y1 d時間:2點在元朗西鐵站集合~~ 最遲2點9坐輕鐵 3點到店舖+ B. j, |) _, Q- u3 b) t: z1 J! z
人數:3~4人* Z# _0 d+ @4 p6 g) T; l3 g
地點:元朗西鐵站集合 之後坐輕鐵到康樂路站下車步行數分鐘到店舖
! q* {3 c: s9 L5 ~7 Y! d到時彤姐姐會關門只比姐妹們選購BRABRA~~~, s( `, {0 w' ?9 T- J1 O" Q
8 }( c$ G# E/ r$ g( o! E" S

回復 34# anthonyhk 的帖子

去之前記得投票。

岩岩去見到貼住清貨
) B; z+ u4 X" M4 e* Z係唔係會搬??
2 u- A, P4 ^( u" X而且好似唔見有內衣賣8 g( C  M  z4 F1 G: f3 u
見有好多鞋賣

引用:
原帖由 pikachu668 於 2012-8-19 19:15 發表   
8 \- P/ }& R4 b/ u$ f8 N6 k岩岩去見到貼住清貨( I6 v# A2 D$ u& _
係唔係會搬??7 X9 Z  {( o5 S  X
而且好似唔見有內衣賣+ T/ s% j& L$ B2 O* _& a
見有好多鞋賣
& y' f: r! |: Z' n  H
佢搬左去地下08鋪了~

有時間喇~~
$ ^4 T% m+ G0 F2 l: p( G8 T5 R時間:2點在元朗西鐵站集合~~ 最遲2點9坐輕鐵 3點到店舖
3 H1 L+ X/ H( i1 V想去的請PM 我~~喵~~~

推推先~

有冇第二次???