嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

元朗賣內衣的店舖(九月九日組團去長細#34)

天堂之吻既Y拍既網址係?$ l  g8 B1 ?. C
) H0 ^6 n: {1 A' `
想睇下D款~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我都有去過買野

我今日去左, 搵唔到間鋪 5 h/ D) y% [1 b, y/ m

I9 Z" \4 h1 r; ]其實個場太多女仔, 感覺上好似個個都望到我實, 我唔敢仔細去搵呢間鋪... 好快就走左

請問而家搬左未?

間鋪位置係角落,但位置都係太揚

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2012-4-20 01:53 發表   ! q- ?/ Y/ y: Q5 {
請問而家搬左未?
0 ]5 T+ C% @2 g  U% ~) L8 E7 z" B8 Q; H5 \- n
今日睇過搬左了,但入去時好大勇氣.新手既差唔多入門口果陣千祈唔好周圍望,唔係你會覺得好壓迫感,
* X% G- x1 {4 H+ B+ j* |/ `; d( T; p不過店主的確幾好,佢覺得CD無問題的0 `. g$ ]7 U$ E' X2 T" K
& X, C; a) ^/ W. I& p5 X/ [8 G

引用:
原帖由 c389247622 於 2012-3-26 02:28 發表   
# ^. _( l# t( e% S/ V6 \/ U* B  ^8 ]3 B天堂之吻既Y拍既網址係?
& w' U" c! H3 u8 @" G- I& P% g: J3 g! r) {0 i* L6 m; Q8 T: C
想睇下D款~
7 V( @6 W" E( T6 T; O用英文打粉紅蜘珠專門店

係y拍打過粉紅蜘珠, pink spider, pinkspider 都係搵唔到...

引用:
原帖由 anthonyhk 於 2012-6-27 11:12 發表   - y" `: i$ h& W5 l. G
YAHOO網拍網址~~http://hk.user.auctions.yahoo.co ... pink_spiderworkshop
, ]) |/ N% G6 |- Q* S! E% \
* q5 m) v& e2 [8 B0 W
唔該! 咁就唔駛親自去lu~

尋日去左, 店員姐姐好好人!

得喎,, 搵日組團一齊去丫,,

引用:
原帖由 呀娃 於 2012-8-17 00:45 發表   7 i% Q/ m1 b# M5 z# D0 ?( Y" N4 @
得喎,, 搵日組團一齊去丫,,
8 o  C2 S  K1 Z8 {2 x我今日先係果到又敗左800- -"(今天全程發姣狀態- -")). X+ R  q0 D2 k7 ~+ ^  e8 {
: \: L0 e: `! J6 j
引用:
原帖由 angela_fung 於 2012-8-10 17:29 發表   + R. x% |/ Z; Z* O: T0 D& G
尋日去左, 店員姐姐好好人!
# s/ L: m1 O5 z" K% k8 A- N係唔係玩PING的果個姐姐~~ 彤姐姐一向都很好人的~~~ 今日去佢送左好多野比我~XD

姐妹們組團了~~~長細如下# s2 ]7 q9 A, l4 ]1 V
日期:九月九日
6 V' a! o/ h4 m9 w9 K時間:2點在元朗西鐵站集合~~ 最遲2點9坐輕鐵 3點到店舖0 p* N0 |3 \2 J9 X: `7 g
人數:3~4人. n& {4 M5 I$ |3 L7 D, l" ~
地點:元朗西鐵站集合 之後坐輕鐵到康樂路站下車步行數分鐘到店舖
8 Z+ I: Z0 y. e2 q4 e到時彤姐姐會關門只比姐妹們選購BRABRA~~~4 M) B8 U- [' d* @

9 m7 \, I% F0 b& }9 C- B, F% d' c$ U[ 本帖最後由 anthonyhk 於 2012-8-23 08:03 編輯 ]

回復 34# anthonyhk 的帖子

去之前記得投票。

岩岩去見到貼住清貨
  P3 o: e& [( H- V6 s係唔係會搬??
6 M. K: y2 G) @# K" M而且好似唔見有內衣賣, U% l. @: `' J+ x' t% W& e) O
見有好多鞋賣

引用:
原帖由 pikachu668 於 2012-8-19 19:15 發表   
. n, e6 x7 d2 s6 g岩岩去見到貼住清貨
/ V6 ~; a) ~7 T0 K( V7 R係唔係會搬??" R$ o4 r) F/ R, j( m- W  u
而且好似唔見有內衣賣; q6 n# W" i3 O9 _! E2 o. i
見有好多鞋賣
) J$ E2 O, l9 @- V5 r' O
佢搬左去地下08鋪了~

有時間喇~~  i8 a9 w: C& R+ ]
時間:2點在元朗西鐵站集合~~ 最遲2點9坐輕鐵 3點到店舖
( @0 s- Z) S; ^) p想去的請PM 我~~喵~~~

推推先~

有冇第二次???