嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

好想買校服

引用:
原帖由 DenzeL 於 2008-1-22 16:00 發表   q9 @( b0 Z  c7 k  U6 G) i
: k/ ?6 W. O$ [4 G, J
7 ]3 L0 ]! @" E9 F2 l. B3 T
柴灣個邊,你係咪住柴灣?
4 p. G+ _- D; d  _- \你係柴灣邊度買!?

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我基本上買校服冇數 所以想買野你買下我或是其他成日買過D人啦% S; f: K4 {& p1 G5 o& N' M- b
要人陪買就找下我啦 , 但要知買乜... 有一d 我真是幫你唔倒 例如上智高年班,
# p1 _& q2 ^; O但我和歐美 jump過..如果多人..訂可唔可以..幫我一log 出...
% G( B+ |9 {! W6 g3 ]" i應該可以...但要數人數..有冇人有興趣先..仲可以訂size

[I am serious]......上智高年班我有興趣

我都想買校服, 不過不在香港

引用:
原帖由 pcken 於 2008-6-21 00:16 發表 $ ]0 [  |2 _8 Q# M2 ]
......上智高年班我有興趣
6 t6 P, w6 q0 i, F( F我對上智低高年級都有興趣
0 @% d7 s/ d) C( L可惜昨天到歐亞時, 已關門...不能買

好彩?7 a+ H/ }, ~: D) C
我試兩次去買都無被拒絕....

引用:
原帖由 khman01 於 2008-6-20 23:16 發表
* r9 o! s; I7 j1 O) C我基本上買校服冇數 所以想買野你買下我或是其他成日買過D人啦
& n! Y6 U0 a, U" }+ V要人陪買就找下我啦 , 但要知買乜... 有一d 我真是幫你唔倒 例如上智高年班,
- n# F: V: ?& s但我和歐美 jump過..如果多人..訂可唔可以..幫我一log 出...
$ B! D  Q( e! C2 H$ N" A3 W1 u應該可以. ...
# W9 c4 g" {0 }係咪先? 我有興趣喎

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-1-25 03:05 發表 5 l  D) o7 ]9 }( \. J6 K  J% Y# z, N

* X( ^* ^5 ?7 h4 y% M: P" v/ U我對上智低高年級都有興趣
' V) ~1 a# E# g6 t# U可惜昨天到歐亞時, 已關門...不能買
3 o' t0 n$ w7 ]) b6 e4 g
% Q1 s' d7 R6 j0 m
& g( q5 z- E/ u3 S" Z

m3 {3 x+ v) L9 P# H應該係歐美吧。
7 V& ^) G1 b% @' f即係話歐美係有上智的高年級校服賣?
  t6 [# Y# {$ u我好耐之前問過只係得低年級的校服賣。

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-1-25 17:47 發表
% g& Q6 V( P* b( p: g9 ?8 A! O4 m  R! _2 `+ }. |9 j+ x# n
係咪先? 我有興趣喎
. u: r2 @0 T) L( D# F, ^' S
. p% g4 X9 ~+ l6 I8 j) A

0 c5 s) }1 L" T7 a  z6 @有得訂我都想訂埋一份。

我也很想,但太麻烦了,担心被发现.....

引用:
原帖由 KR7723 於 2009-3-22 01:11 發表
  f* s$ Y' p- w1 I2 |. o  i
4 H: }) q8 K; i+ I  Z, N  e- m
% d: }2 ]/ m' X, |: D6 K5 ]: N! u% g/ t9 l% Q
有得訂我都想訂埋一份。
  x" l+ o! Z( p) S
有無人有興趣買DGS?

現我正組織團購
" D; x  \0 A- F; E6 R1 Z當中包括上智及DGS2 S5 g" S7 T0 g
報名請早

預埋我
0 t7 x% t9 q& a2 V我又要!

引用:
原帖由 uniformx 於 2009-7-4 16:44 發表   1 M( R8 {  w6 o1 g+ Q! W
現我正組織團購
7 u9 x5 U. E, [$ k! s4 ?) r5 o當中包括上智及DGS
$ D' J4 v1 ~, @, q報名請早
" I1 K0 U1 A  E' [報名上智~~thx~~^^"

報名!! 我都買

咁寸,以前我好輕易就買到,唔通多左cd去買,但無理由架,唔比阿哥或者阿爸買比個女咩?

你試下拿部相機入去, 說幫人影相用, 上年我試過ok~

去楗燊校服買 law

ya...goto 楗燊 to buy...their service is good

如有 DGS / 上智 團購 請pm~