嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

好想買校服

引用:
原帖由 DenzeL 於 2008-1-22 16:00 發表
$ o/ a6 B9 x& |- K: @! v' O* Y# I% S  A! [# ?
$ L" l- M  r4 N8 H& i" [
柴灣個邊,你係咪住柴灣?
$ r3 H. H. [- g& K你係柴灣邊度買!?

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我基本上買校服冇數 所以想買野你買下我或是其他成日買過D人啦
' L- N: _/ l# c1 l( V" V要人陪買就找下我啦 , 但要知買乜... 有一d 我真是幫你唔倒 例如上智高年班,8 T% U4 ~5 {! P, j4 t
但我和歐美 jump過..如果多人..訂可唔可以..幫我一log 出...
  X6 Q# s" q. u+ ~+ D應該可以...但要數人數..有冇人有興趣先..仲可以訂size

[I am serious]......上智高年班我有興趣

我都想買校服, 不過不在香港

引用:
原帖由 pcken 於 2008-6-21 00:16 發表 & |7 I; K( x8 M. \2 l
......上智高年班我有興趣
* p7 A# q0 m- M* z9 ~( {5 k; Y我對上智低高年級都有興趣
" X/ f( a- W8 R5 Q# i; t可惜昨天到歐亞時, 已關門...不能買

好彩?  P& P  a  K! b' K- p: F  S1 A
我試兩次去買都無被拒絕....

引用:
原帖由 khman01 於 2008-6-20 23:16 發表
( D9 R/ x/ p$ E5 e; I1 X7 u我基本上買校服冇數 所以想買野你買下我或是其他成日買過D人啦1 t7 H0 @, h! [% [( u% W# o. }
要人陪買就找下我啦 , 但要知買乜... 有一d 我真是幫你唔倒 例如上智高年班,
: E5 {( B' ]" t+ \: m: n' U但我和歐美 jump過..如果多人..訂可唔可以..幫我一log 出...
1 i) ]6 w8 e- e" s. [7 I應該可以. ...
' Y8 q3 L# s5 z1 s3 m$ t- T
係咪先? 我有興趣喎

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-1-25 03:05 發表
- v6 V, q' T& H+ O. x; b! q! ?5 f* c' Y; b  P7 _5 }
我對上智低高年級都有興趣* i0 k" D! F+ `0 w' d( S
可惜昨天到歐亞時, 已關門...不能買
- l4 D& D3 k/ ]4 n, C3 y  i' d8 U
! I8 y( ]# e) f/ r) q- i
: @& e4 L: J. Q+ G, {  h* X
/ p; ?" I, O1 h) b# U
應該係歐美吧。
; d) o1 g, R. h. W8 f即係話歐美係有上智的高年級校服賣?
1 V) C1 \* N& M' R, G我好耐之前問過只係得低年級的校服賣。

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-1-25 17:47 發表 " k% j) u; N8 L- h) F# U- n% v

/ y  ]* d3 j" J係咪先? 我有興趣喎
; A+ R* I- C0 G* b* i' l
, f* s' Y- K# S' F- G' Z
; v/ Y7 f0 Q* U# ]3 o8 G# T+ v: K有得訂我都想訂埋一份。

我也很想,但太麻烦了,担心被发现.....

引用:
原帖由 KR7723 於 2009-3-22 01:11 發表
+ G7 [) \) s- m/ f# O! S" {) j, x5 v2 `4 I6 j
5 ?2 K1 r# Z" }5 e  K0 m) q
  l% ~/ b4 G+ _+ t
有得訂我都想訂埋一份。
) |  o3 U8 W0 p: E" ?* Q
有無人有興趣買DGS?

現我正組織團購2 h- C* W( T/ n1 R; ?5 B
當中包括上智及DGS
! J) }( J2 o) _* N: }1 [# ]* a報名請早

預埋我
7 l  @2 }* h2 R2 n: Q我又要!

引用:
原帖由 uniformx 於 2009-7-4 16:44 發表   
# @) F4 S; s, B: A7 F現我正組織團購
6 v1 l8 A5 |/ z當中包括上智及DGS
0 x8 G% x# c2 Q+ g: m' v8 t報名請早
; r8 s( i* p9 b0 b8 A報名上智~~thx~~^^"

報名!! 我都買

咁寸,以前我好輕易就買到,唔通多左cd去買,但無理由架,唔比阿哥或者阿爸買比個女咩?

你試下拿部相機入去, 說幫人影相用, 上年我試過ok~

去楗燊校服買 law

ya...goto 楗燊 to buy...their service is good

如有 DGS / 上智 團購 請pm~