嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

好想買校服

引用:
原帖由 DenzeL 於 2008-1-22 16:00 發表
) }# [9 m3 d+ [/ L" Y
! w  L' V+ [% B/ C. g" L$ L
7 j( K8 N7 v* T( i4 R8 Y: u# m柴灣個邊,你係咪住柴灣?
9 n2 c  _( R1 |( a) d& ?& H, I你係柴灣邊度買!?

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我基本上買校服冇數 所以想買野你買下我或是其他成日買過D人啦2 D9 M3 R; K1 m7 n7 a
要人陪買就找下我啦 , 但要知買乜... 有一d 我真是幫你唔倒 例如上智高年班,: r, d3 g% I2 u8 [4 t1 f
但我和歐美 jump過..如果多人..訂可唔可以..幫我一log 出...
" D6 u+ y% U4 K應該可以...但要數人數..有冇人有興趣先..仲可以訂size

[I am serious]......上智高年班我有興趣

我都想買校服, 不過不在香港

引用:
原帖由 pcken 於 2008-6-21 00:16 發表 ; P) A( W$ f* `; Z/ p* y
......上智高年班我有興趣
; T' }7 [: z, H) d, P/ `/ }7 p1 `- {
我對上智低高年級都有興趣
; Z4 v% n+ U2 Y- p! p- H! X, r* ?: n可惜昨天到歐亞時, 已關門...不能買

好彩?
  k  n0 L2 d  v- Y我試兩次去買都無被拒絕....

引用:
原帖由 khman01 於 2008-6-20 23:16 發表
* Z, G% A0 l. R# N4 p' Q3 s6 ?我基本上買校服冇數 所以想買野你買下我或是其他成日買過D人啦: L4 L6 j: `+ ]8 M7 l0 e9 c  T
要人陪買就找下我啦 , 但要知買乜... 有一d 我真是幫你唔倒 例如上智高年班,; n) U& \& A8 g; ]* z/ {! N
但我和歐美 jump過..如果多人..訂可唔可以..幫我一log 出...
# s: m0 ?$ {$ Z3 d應該可以. ...
( T( Q# \, m& f+ @0 `. K0 u
係咪先? 我有興趣喎

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-1-25 03:05 發表
: ~7 y) C% q, \# J8 Q0 j* E; L9 n! `
我對上智低高年級都有興趣! W9 Z0 R0 ?/ a. T; C
可惜昨天到歐亞時, 已關門...不能買
! w4 O: N& X  o* x' o5 R  A

# Q9 `! O3 P' M1 R$ \
. W! V+ o- Z' Y3 {
+ B! S' ^0 H) p: Q, J) e+ s應該係歐美吧。  }* e4 \5 L/ s+ s' N
即係話歐美係有上智的高年級校服賣?" q3 u. c' r7 b3 i
我好耐之前問過只係得低年級的校服賣。

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-1-25 17:47 發表 2 G- m' }) q& }& K6 J% \

$ V+ w! u% y. p( G0 g2 z2 x$ ?係咪先? 我有興趣喎
1 R7 c. P- @$ K4 p: g5 G+ x9 L  i
% H; b' }. c: q, F6 O: `6 g
& H  T8 d4 i( L; Q) C
有得訂我都想訂埋一份。

我也很想,但太麻烦了,担心被发现.....

引用:
原帖由 KR7723 於 2009-3-22 01:11 發表
: j; f* [) Y6 c. n% S+ y+ n, K# g5 Z& ^5 j# ]

( d$ ~, D/ |/ j! b& d0 V8 ?
$ r5 F9 i3 o) V3 j, K9 u有得訂我都想訂埋一份。
+ d& u, U6 ]0 F5 V5 K有無人有興趣買DGS?

現我正組織團購
: }; ~3 l& D# G當中包括上智及DGS
8 s& ~* S8 s$ R/ o1 J報名請早

預埋我
. }0 E  T& b) V* `' r: G7 O我又要!

引用:
原帖由 uniformx 於 2009-7-4 16:44 發表   
1 h* F8 P0 ?+ ~5 G) W/ Z0 l現我正組織團購, M, y) J; o& b) p0 P7 Z
當中包括上智及DGS
* E% [- ~* `- I; c報名請早
- B/ B  `' Y& i, F' i. ^: l$ l% e報名上智~~thx~~^^"

報名!! 我都買

咁寸,以前我好輕易就買到,唔通多左cd去買,但無理由架,唔比阿哥或者阿爸買比個女咩?

你試下拿部相機入去, 說幫人影相用, 上年我試過ok~

去楗燊校服買 law

ya...goto 楗燊 to buy...their service is good

如有 DGS / 上智 團購 請pm~