嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

好想買校服

引用:
原帖由 DenzeL 於 2008-1-22 16:00 發表 ; ^5 z/ @6 K9 _$ V" {6 _
* X* f* ~; T$ X5 q; Y

# ~, T5 |: Q* n8 s. x' C* c! j柴灣個邊,你係咪住柴灣?
% w& b/ K- K6 C
你係柴灣邊度買!?

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我基本上買校服冇數 所以想買野你買下我或是其他成日買過D人啦1 L! l- I2 L/ N3 i3 r3 T; ?
要人陪買就找下我啦 , 但要知買乜... 有一d 我真是幫你唔倒 例如上智高年班,! F9 |1 o. h3 C- h4 t( j
但我和歐美 jump過..如果多人..訂可唔可以..幫我一log 出...
2 |; r* ?7 @& q( X3 k* B3 Y應該可以...但要數人數..有冇人有興趣先..仲可以訂size

[I am serious]......上智高年班我有興趣

我都想買校服, 不過不在香港

引用:
原帖由 pcken 於 2008-6-21 00:16 發表
: k4 ~+ C6 T6 Y: b0 t) c......上智高年班我有興趣
# H" Y1 w6 h# A! Z9 l7 p我對上智低高年級都有興趣
. O/ t7 i' ~' `; g, i% i可惜昨天到歐亞時, 已關門...不能買

好彩?4 R2 Z) x& B! W: ?9 p: z
我試兩次去買都無被拒絕....

引用:
原帖由 khman01 於 2008-6-20 23:16 發表
5 {3 C: o7 i* u' m9 k' W我基本上買校服冇數 所以想買野你買下我或是其他成日買過D人啦
' b% i( n, ?5 e要人陪買就找下我啦 , 但要知買乜... 有一d 我真是幫你唔倒 例如上智高年班,
) O' S) p1 ?' [1 j- P但我和歐美 jump過..如果多人..訂可唔可以..幫我一log 出...
* L' u# H$ N7 ^" s應該可以. ...
! K3 v  d# t, H  T0 V. o
係咪先? 我有興趣喎

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-1-25 03:05 發表
$ U  l) V. m! `
8 C6 G/ q  z4 h7 I. l& s* [我對上智低高年級都有興趣9 Q! Y5 [$ d. B( w
可惜昨天到歐亞時, 已關門...不能買
1 \6 `% V* T$ C/ Q
# U: a) [7 F2 [, ]% [5 t+ o, I8 a+ ?& q; A, r) X9 S8 X: j9 ^2 i

- ^/ ^; q. \5 _! V% w6 y1 t! Y應該係歐美吧。
; s  @! R+ |; s( W  a即係話歐美係有上智的高年級校服賣?  A$ C7 w% _/ b6 a1 N' L) C
我好耐之前問過只係得低年級的校服賣。

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-1-25 17:47 發表 ! V. v2 A: h+ {

! V( k, q. D6 q) K3 @& f係咪先? 我有興趣喎
6 k3 h, o2 r6 B) e# t
: B3 M- u4 [+ h2 `/ g, `/ l' i

& B" c# B2 a8 N7 ~& F: W: N1 a有得訂我都想訂埋一份。

我也很想,但太麻烦了,担心被发现.....

引用:
原帖由 KR7723 於 2009-3-22 01:11 發表
0 ~6 o) e- A. t9 K1 Q) ?* k3 o( X2 N0 U, }2 t2 l
4 m) ]  L% T- ~: [$ _5 j( j6 ?
7 h1 O/ {7 M- i" _) W7 ?
有得訂我都想訂埋一份。
; g, r1 S( w5 K& U2 I
有無人有興趣買DGS?

現我正組織團購4 j8 i9 q, K) ?0 u1 M8 l
當中包括上智及DGS* ]; l, J4 Q$ @% c
報名請早

預埋我
. k: e" y2 [4 n1 J( c, s, a我又要!

引用:
原帖由 uniformx 於 2009-7-4 16:44 發表   
) T) E) J4 E& V0 t現我正組織團購7 Z, j+ }! \/ ~& Z9 A
當中包括上智及DGS2 j* a3 A/ U+ W  Y' O1 u! M2 ^9 w
報名請早
; O! A/ }# u/ w報名上智~~thx~~^^"

報名!! 我都買

咁寸,以前我好輕易就買到,唔通多左cd去買,但無理由架,唔比阿哥或者阿爸買比個女咩?

你試下拿部相機入去, 說幫人影相用, 上年我試過ok~

去楗燊校服買 law

ya...goto 楗燊 to buy...their service is good

如有 DGS / 上智 團購 請pm~