嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

好想買校服

引用:
原帖由 DenzeL 於 2008-1-22 16:00 發表
  V' a: Y2 [& E  O% P
1 E8 q+ C/ t! k" g
2 o0 ?& R& d( ?' H4 T柴灣個邊,你係咪住柴灣?
; x/ c8 M) l/ `, j你係柴灣邊度買!?

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我基本上買校服冇數 所以想買野你買下我或是其他成日買過D人啦
& u4 q2 \5 R7 Q8 c要人陪買就找下我啦 , 但要知買乜... 有一d 我真是幫你唔倒 例如上智高年班,  k8 r+ r/ i# H, j# a
但我和歐美 jump過..如果多人..訂可唔可以..幫我一log 出..." L4 n' [' M0 S5 V  X3 n/ u- j
應該可以...但要數人數..有冇人有興趣先..仲可以訂size

[I am serious]......上智高年班我有興趣

我都想買校服, 不過不在香港

引用:
原帖由 pcken 於 2008-6-21 00:16 發表 , K  a1 ?0 N# i& _
......上智高年班我有興趣
( U) `; C3 R* \$ z我對上智低高年級都有興趣
: p3 }2 q6 @7 k  `: p可惜昨天到歐亞時, 已關門...不能買

好彩?
5 f3 u# b8 d  T, i7 I7 }1 X$ U" e9 b我試兩次去買都無被拒絕....

引用:
原帖由 khman01 於 2008-6-20 23:16 發表
0 W* m3 V! G7 N& L我基本上買校服冇數 所以想買野你買下我或是其他成日買過D人啦
7 i3 a4 C1 }3 `5 ]# l/ n" @要人陪買就找下我啦 , 但要知買乜... 有一d 我真是幫你唔倒 例如上智高年班,2 a2 w  q+ x3 j; w* Y) W
但我和歐美 jump過..如果多人..訂可唔可以..幫我一log 出...0 C5 a" b% ^( k) R
應該可以. ...
8 m$ |8 l+ |- T0 G3 x3 v$ @3 j係咪先? 我有興趣喎

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-1-25 03:05 發表
, L/ s; `0 |6 ]
' N: m; }1 J8 B) H' n: y% b我對上智低高年級都有興趣
& Y7 t1 X; c3 @: G可惜昨天到歐亞時, 已關門...不能買
6 B. P& J$ Q3 b
5 t3 N$ a: Z, s* w  R

* |" n! Y- v: x) _0 M
# z2 w! q+ Z  d) ?! s# M應該係歐美吧。( z" I, q' G& l
即係話歐美係有上智的高年級校服賣?
7 ]4 Z# J- R$ n' V3 s/ j我好耐之前問過只係得低年級的校服賣。

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-1-25 17:47 發表 5 p) F" Z" w  ?/ ?5 b' z$ \3 Y" v
" x0 c1 n" q6 ^4 o( s" E
係咪先? 我有興趣喎
  ^% W) _% {4 f( H$ f! F

1 k3 V  k; n' \5 {+ a( ~; D% T/ Z( i( U8 J+ O' G
有得訂我都想訂埋一份。

我也很想,但太麻烦了,担心被发现.....

引用:
原帖由 KR7723 於 2009-3-22 01:11 發表   K) }) v* ?9 J; B( n3 z7 Q
1 K# E4 [1 s# H
& t  z9 f* D7 X- K

! K5 _0 `( H4 x3 v8 j有得訂我都想訂埋一份。
. y' h6 G2 `! y有無人有興趣買DGS?

現我正組織團購
/ |4 ?# y6 m6 R/ J9 x# c當中包括上智及DGS5 b) H, |/ ~' g5 ^  s
報名請早

預埋我5 j/ x! V" B5 \" E5 E
我又要!

引用:
原帖由 uniformx 於 2009-7-4 16:44 發表   3 D# _- d- m6 `% l: P9 x; x$ o
現我正組織團購
! R$ G7 u; o7 A, _- `( v當中包括上智及DGS
+ \1 E5 |; U7 v報名請早
# e9 T2 f+ n" g3 W1 A報名上智~~thx~~^^"

報名!! 我都買

咁寸,以前我好輕易就買到,唔通多左cd去買,但無理由架,唔比阿哥或者阿爸買比個女咩?

你試下拿部相機入去, 說幫人影相用, 上年我試過ok~

去楗燊校服買 law

ya...goto 楗燊 to buy...their service is good

如有 DGS / 上智 團購 請pm~