嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

好想買校服

引用:
原帖由 DenzeL 於 2008-1-22 16:00 發表
/ X" d' ?- i# w. b! o- t9 Q) y3 |( P4 ^+ z$ `
" s: E4 V# }0 h4 S1 ?
柴灣個邊,你係咪住柴灣?
) n- `# \3 Z% h  {" l3 R2 y
你係柴灣邊度買!?

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我基本上買校服冇數 所以想買野你買下我或是其他成日買過D人啦
# m& ?2 G# Y& G要人陪買就找下我啦 , 但要知買乜... 有一d 我真是幫你唔倒 例如上智高年班,
$ X4 T- y% i% _* C! j, Z但我和歐美 jump過..如果多人..訂可唔可以..幫我一log 出..., k7 W: F, t  j% O% Z& i* r
應該可以...但要數人數..有冇人有興趣先..仲可以訂size

[I am serious]......上智高年班我有興趣

我都想買校服, 不過不在香港

引用:
原帖由 pcken 於 2008-6-21 00:16 發表
( t! [! L) G, v# }......上智高年班我有興趣
, B5 o0 J0 H+ O我對上智低高年級都有興趣
+ t' f2 `3 H" p/ W) J( G可惜昨天到歐亞時, 已關門...不能買

好彩?
' n$ }8 q( Z9 _1 N! I" p% V9 [4 D# p我試兩次去買都無被拒絕....

引用:
原帖由 khman01 於 2008-6-20 23:16 發表
9 F4 |) ]! T$ s* L我基本上買校服冇數 所以想買野你買下我或是其他成日買過D人啦
6 z. K+ \, v3 K7 X  ?2 f要人陪買就找下我啦 , 但要知買乜... 有一d 我真是幫你唔倒 例如上智高年班,  ~2 x1 x4 ~; J$ j( a
但我和歐美 jump過..如果多人..訂可唔可以..幫我一log 出...
/ A. z, H  A' u% e/ A應該可以. ...
( v4 E; ]  d8 p5 l% ~/ N
係咪先? 我有興趣喎

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-1-25 03:05 發表
) d$ h3 ?5 d, C1 k) X$ I- @& z7 q4 j7 k/ j' E$ N
我對上智低高年級都有興趣" U  f& U- ]$ P) ~! X7 }
可惜昨天到歐亞時, 已關門...不能買
8 x( L8 d* @2 l4 D4 [
( @9 x$ K" U) }+ e! u2 p1 w
, L2 H) X) ~$ C8 o1 n
# `) s' n) T% h: v, }9 F2 S# T應該係歐美吧。' V( {# P( h! f5 ^0 p5 A* p& d' r3 U1 h- M
即係話歐美係有上智的高年級校服賣?0 X* i7 x9 q0 ]
我好耐之前問過只係得低年級的校服賣。

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-1-25 17:47 發表 6 d0 q$ b1 g' `' ^* Y# u7 t
: a) b7 \4 i, Y, |$ i: u9 x- c
係咪先? 我有興趣喎
$ C# `% Z5 m5 D1 P

; ]* O  R; ?5 ?# D- K3 F2 U' U4 r+ y" R$ @
有得訂我都想訂埋一份。

我也很想,但太麻烦了,担心被发现.....

引用:
原帖由 KR7723 於 2009-3-22 01:11 發表 7 J; l0 g! b; |

; O$ p  A& }5 M: b3 c$ c7 N' }8 q% E2 g$ X/ U2 T" Q
9 R9 n1 C# @! M  w) a
有得訂我都想訂埋一份。
( h. M* v3 v3 N有無人有興趣買DGS?

現我正組織團購
( ?$ v* P- a1 ~3 g- T# g) g5 w當中包括上智及DGS4 A3 \; u" c$ _; R
報名請早

預埋我0 }" Y, F" M9 o
我又要!

引用:
原帖由 uniformx 於 2009-7-4 16:44 發表   + G2 ?2 M0 i, B
現我正組織團購
6 U: i- m2 B% }& Q! ?2 F  i當中包括上智及DGS, M/ f9 e9 L  p" G( \: ?( R
報名請早
1 u# ?% j' s. Y) Z/ y  L9 ?報名上智~~thx~~^^"

報名!! 我都買

咁寸,以前我好輕易就買到,唔通多左cd去買,但無理由架,唔比阿哥或者阿爸買比個女咩?

你試下拿部相機入去, 說幫人影相用, 上年我試過ok~

去楗燊校服買 law

ya...goto 楗燊 to buy...their service is good

如有 DGS / 上智 團購 請pm~