嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

好想買校服

引用:
原帖由 DenzeL 於 2008-1-22 16:00 發表 & C0 |* u8 X$ ?$ @5 Q9 Y: w
) H- l3 `5 A3 P2 x

2 j5 Z5 N) f, S6 E柴灣個邊,你係咪住柴灣?
+ b  i( B' ?" S% a: X  ]& [你係柴灣邊度買!?

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我基本上買校服冇數 所以想買野你買下我或是其他成日買過D人啦2 D3 |- v' T3 C
要人陪買就找下我啦 , 但要知買乜... 有一d 我真是幫你唔倒 例如上智高年班,
; U$ J& h' w  W  Z- h+ E+ Q4 W但我和歐美 jump過..如果多人..訂可唔可以..幫我一log 出...! B+ o* M" Y. \2 w" d
應該可以...但要數人數..有冇人有興趣先..仲可以訂size

[I am serious]......上智高年班我有興趣

我都想買校服, 不過不在香港

引用:
原帖由 pcken 於 2008-6-21 00:16 發表 6 ]: J  F& G5 \- H: J- c
......上智高年班我有興趣
, s6 [  t3 g4 d
我對上智低高年級都有興趣" J' @# R' A9 p7 m
可惜昨天到歐亞時, 已關門...不能買

好彩?; i2 A" d+ w' G0 g7 T+ J. Y
我試兩次去買都無被拒絕....

引用:
原帖由 khman01 於 2008-6-20 23:16 發表 : N- e/ e5 Y( F9 x
我基本上買校服冇數 所以想買野你買下我或是其他成日買過D人啦5 u7 E0 W$ H; ]( {" Q
要人陪買就找下我啦 , 但要知買乜... 有一d 我真是幫你唔倒 例如上智高年班,$ l0 B' y- H1 ?) g' K
但我和歐美 jump過..如果多人..訂可唔可以..幫我一log 出...* i# C6 u! h4 A0 F; F% c9 T
應該可以. ...
3 J1 O' r8 t/ F) T+ X2 x係咪先? 我有興趣喎

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-1-25 03:05 發表
2 q3 E; a* L: ^# E5 T3 F8 Y( S9 H  i, l% g7 N  X5 J) p
我對上智低高年級都有興趣5 r. o$ J  K! S! R- G
可惜昨天到歐亞時, 已關門...不能買
" q: @# E6 U4 N9 }7 G- j

- Y1 {. o4 F6 O7 l5 D6 h6 D1 N* |
3 y+ Q1 A4 |8 }+ c- C3 G$ i- e' r  `1 ?' u, t% E
應該係歐美吧。, r8 I; g& E6 ?% X: J& u
即係話歐美係有上智的高年級校服賣?
  w* B1 Z, x: [" `: Y- n+ ~2 K0 U我好耐之前問過只係得低年級的校服賣。

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-1-25 17:47 發表 # N! W8 E" X9 r! r

U" n/ v) b& m+ t5 p2 ~& I3 I係咪先? 我有興趣喎
' ^& N5 U2 ]1 p- C: Z
& X1 P; h) K3 w# u4 X. I
2 N* T# \  V8 R" F! J* C4 E有得訂我都想訂埋一份。

我也很想,但太麻烦了,担心被发现.....

引用:
原帖由 KR7723 於 2009-3-22 01:11 發表
( r6 N: e1 M# }& T1 c; J* b! F0 j: [5 q5 [- `! r

" W1 y: I- y2 t6 W1 w6 u" t. [3 W) n3 t/ v9 I8 _
有得訂我都想訂埋一份。
& q8 h3 g2 O2 ^7 z1 I  n: P* V有無人有興趣買DGS?

現我正組織團購
3 j: c6 G+ h! m9 V當中包括上智及DGS
# n8 X) J$ h" y  I報名請早

預埋我
+ Y  D0 `$ o0 [5 Y我又要!

引用:
原帖由 uniformx 於 2009-7-4 16:44 發表   $ [0 D& S; U0 Q& S0 S9 {
現我正組織團購) q% o9 ~. a- ?; X5 G
當中包括上智及DGS7 a+ q; @. S+ I, I7 g# K
報名請早
9 D  a6 [0 F' H- S& U
報名上智~~thx~~^^"

報名!! 我都買

咁寸,以前我好輕易就買到,唔通多左cd去買,但無理由架,唔比阿哥或者阿爸買比個女咩?

你試下拿部相機入去, 說幫人影相用, 上年我試過ok~

去楗燊校服買 law

ya...goto 楗燊 to buy...their service is good

如有 DGS / 上智 團購 請pm~