嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

好想買校服

引用:
原帖由 DenzeL 於 2008-1-22 16:00 發表
' x' U4 R; g* R; k3 m* n2 e; D. y/ o/ e9 s4 {

- u: q* H* _2 a+ j  V% t柴灣個邊,你係咪住柴灣?
6 O4 J$ k( N0 @- u& t( b9 S7 l) {你係柴灣邊度買!?

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我基本上買校服冇數 所以想買野你買下我或是其他成日買過D人啦
& G5 w, t4 `5 L要人陪買就找下我啦 , 但要知買乜... 有一d 我真是幫你唔倒 例如上智高年班,5 ~) L1 Y4 k+ i. Q( {
但我和歐美 jump過..如果多人..訂可唔可以..幫我一log 出...
4 j2 L  m3 \9 E7 s' \: [4 v4 A應該可以...但要數人數..有冇人有興趣先..仲可以訂size

[I am serious]......上智高年班我有興趣

我都想買校服, 不過不在香港

引用:
原帖由 pcken 於 2008-6-21 00:16 發表 4 x+ I" H3 q2 n- _
......上智高年班我有興趣
( U9 |+ T% ^, `我對上智低高年級都有興趣
3 u; \" e1 Z- M+ @4 ]4 C2 a" D可惜昨天到歐亞時, 已關門...不能買

好彩?
' b' s) r" B$ t0 p, q5 Y我試兩次去買都無被拒絕....

引用:
原帖由 khman01 於 2008-6-20 23:16 發表 , q, m  N2 I( C2 B6 \+ u0 t! w
我基本上買校服冇數 所以想買野你買下我或是其他成日買過D人啦/ |2 v3 A; ~3 X' ?
要人陪買就找下我啦 , 但要知買乜... 有一d 我真是幫你唔倒 例如上智高年班,$ \4 Z; B1 _* z. k. i
但我和歐美 jump過..如果多人..訂可唔可以..幫我一log 出...  H8 c* p6 {8 S, P  A
應該可以. ...
. C3 Y$ z' r6 E
係咪先? 我有興趣喎

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-1-25 03:05 發表
- `0 e* j$ X5 X4 p/ h) i# ^/ E6 _* N2 E& u& C' w3 }
我對上智低高年級都有興趣: U4 T! ?, q7 Q: F2 f* e& V
可惜昨天到歐亞時, 已關門...不能買
# t! d/ e  Z2 c! T
  m0 b5 x2 w' W2 A" W1 u- u/ d% I$ S/ H, N+ L( g8 i% n

! H4 X2 t7 J# J  j& _9 U3 w; P應該係歐美吧。
, i+ C: ~7 X! s3 a" R即係話歐美係有上智的高年級校服賣?1 D+ S& R% S) S! h
我好耐之前問過只係得低年級的校服賣。

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-1-25 17:47 發表
: i, E$ A8 n4 ^
& V& C1 C9 g7 T* A, M8 j! w係咪先? 我有興趣喎
3 P* O" U% S3 {/ ~: N  [3 }3 a7 [8 `+ g  h
5 e6 k' \" |2 R* n: l
有得訂我都想訂埋一份。

我也很想,但太麻烦了,担心被发现.....

引用:
原帖由 KR7723 於 2009-3-22 01:11 發表
+ `( t' {$ O: n3 w
  k8 V, s# i# B' A9 |" q$ C* u1 p% N% ]7 m

3 n$ Y/ i% S( b& k0 y有得訂我都想訂埋一份。
4 `) X+ h* ~3 M2 R- c5 o0 C有無人有興趣買DGS?

現我正組織團購
4 `3 _2 j9 I+ q2 e當中包括上智及DGS7 ?$ B" x2 J! `2 X* M* K4 V
報名請早

預埋我
; U- M. _! C! D4 S& M# _我又要!

引用:
原帖由 uniformx 於 2009-7-4 16:44 發表   4 t5 l: g4 X# u& X+ U3 a
現我正組織團購4 m5 ?8 {, K5 c2 D! P7 _
當中包括上智及DGS
- P" j7 ^6 W  f: I/ ^報名請早
( y8 b) Z, m$ u) }, L8 c' X; S+ e& Z) n報名上智~~thx~~^^"

報名!! 我都買

咁寸,以前我好輕易就買到,唔通多左cd去買,但無理由架,唔比阿哥或者阿爸買比個女咩?

你試下拿部相機入去, 說幫人影相用, 上年我試過ok~

去楗燊校服買 law

ya...goto 楗燊 to buy...their service is good

如有 DGS / 上智 團購 請pm~