嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

正確穿絲襪的方法!!

thanx for the lesson u gave us

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

thank you~~~

我刀5g應該甘

thanks分享

終於明白了

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2010-11-15 22:20 發表   # ~3 a$ ~6 G+ e; k
我想請問有關第四點"4.襪褲慢慢拉至腰部,注意褲襠底部是否懸空,如未拉緊,請拉至褲襠服貼。"' `  Y$ B( G: \
我發現我著完對絲之後行兩三分鐘路個褲襠位已經係懸空.....有無辨法解決?
# }6 i6 E7 {0 L5 P/ h- M
6 D7 s2 r6 B  C' @! N; j. L那應該是絲襪質素問題,或者買錯尺碼。
我是女生,出售原味內衣褲,絲襪,高跟鞋,衣物,護墊M巾,
請PM我你的wechat ID  注意:無色情服務

正確,我平時都係咁著 ^o^
我是女生,出售原味內衣褲,絲襪,高跟鞋,衣物,護墊M巾,
請PM我你的wechat ID  注意:無色情服務

感謝分享~~

感謝分享

嘩!! 好有研究呢!!
我是乖孩子,我不說謊話的~

厚身會容易著啲,但薄身始終感覺最好

成日都咁著
  l+ _* p! _  O. N* ^! Z0 K不過點著D薄絲都係成日爛

引用:
原帖由 小麻美 於 2014-7-20 17:08 發表   
3 z  a, |: ~. i7 E' s9 c成日都咁著
; }/ R/ A+ [! M+ l不過點著D薄絲都係成日爛
' D& ?* ^2 ^5 V$ u3 l" O' d: z$ j0 X  ^8 r8 t
買D平價薄絲黎練習囉7 @5 ]: y& c" h& `* B+ ~7 s) x% q, ^
我買D薄絲都唔會太貴, 著多過兩次已經當賺左
我是乖孩子,我不說謊話的~

厚身果種真係唔知點解襠位空晒,已經跟番個高度去買,唔知點解會咁~

引用:
原帖由 eczqwdxas 於 2014-9-5 20:11 發表   
' P5 Y& S- W5 {% p) ^8 y: X3 x厚身果種真係唔知點解襠位空晒,已經跟番個高度去買,唔知點解會咁~
* F3 }& W/ a  j+ R8 A6 j- D0 ?
如果你不是很瘦小的! u3 X! t) }. K
就不買到剛剛好的尺碼, Y5 d& \& j3 P! ?* c" d
撐太大會影響拉伸的長度
我唔係基架,唔好PM黎問我受唔受媾。

引用:
原帖由 xcctvb 於 2014-9-5 20:22 發表   4 R4 M. n0 r! D+ D7 B  l
3 Q$ t! _8 D! t& d$ T5 q/ v, U8 E
如果你不是很瘦小的% v+ [! T4 D) K+ |) D5 U
就不買到剛剛好的尺碼
& d7 G9 k7 {* J* h. c撐太大會影響拉伸的長度
; @0 b9 e+ @  R% q
咁有冇方法可以搞搞佢?

引用:
原帖由 eczqwdxas 於 2014-9-5 20:32 發表   
9 c/ R( n  w) J  F5 C9 |, Q* |# ], b+ |8 k9 O7 y" z% i. Q# _& T
咁有冇方法可以搞搞佢?
1 i% ^% j2 E; p+ g正道:沒有
我唔係基架,唔好PM黎問我受唔受媾。

Thank you!!!

學到正確了,唔該