嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

戀物的原因

我係因為覺得著絲襪好滑好舒服!: N, \; Q8 }& ^4 |

4 {$ R6 r$ F: s, `( X$ s5 A幾年前,我終於搵到一隻我最愛的牌子,明白到我點解戀物。果對係薄肉色閃絲,JJ位都係絲襪料,質地超滑。以前我學阿媽,會先著底褲,但果次對絲襪,一摸上手已經滑不溜手,我就諗,如果我唔著底褲直穿,會唔會仲舒服?於是我就第一次直穿絲襪,原來果種感覺係好唔同,呢對滑過以前我著果d, 加上我係直穿,一套上對腳既時候已經扯晒旗,對襪越拉越上就越舒服,然後就拉上JJ,不禁要拉幾下,令JJ舒舒服服,當絲襪覆蓋著JJ果下,真係好爽。我當時才真正感受到穿絲襪的感覺。我諗我都唔識解釋,我就係中意滑滑的薄絲同肌膚撫摸的感覺,果種滑滑的感覺真係好舒服。我中意對手忍不住摸自己對滑滑的腳,越摸就越high, 當然亦鍾意JJ在絲襪中擺動的舒服、同快感。最正就配埋條絲質睡裙,絲裙同滑滑絲腳摩擦更正!1 A' H% c$ Y( {, g, V! }; N+ m

|5 u; B2 ~9 f; T/ m8 F. V呢個就係我戀物原因吧

just like those dress....

引用:
原帖由 maria-ng 於 2012-12-1 04:59 發表   ' ?3 b. Y3 l! T( b- z8 n

' Q# [' O4 m: l( s3 H戀物和同性戀一樣,未必人人公開的. M1 Q& @3 `, x4 b9 k
我有些認識幾十年的朋友也不知道我穿亞婆底衫褲吊着衛生帶呢
2 A3 E0 A7 l5 t4 A$ M' \- ]- o2 m# t
亞婆底衫褲....you are so special..

引用:
原帖由 misslady 於 2012-12-15 10:10 發表   
3 q4 M" \9 d6 ?( \" O3 Q. D3 G
8 B/ L$ n3 m: y  z2 N' l0 q$ f9 H& [6 M& E# O: f
亞婆底衫褲....you are so special..
( o* @8 b" A0 _5 G1 C" V
我已經穿左50年
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

唔怪得我戀靴+貞操帶啦...
6 v8 U: ]9 [+ b' o- C: w我自細就係單親屋企得我一個男人...@@

對呀, 那個年頭比較窮, 很多時候, 自細會俾女仔衫給男仔著, 而且沒所謂, 也會幫手洗衫, 洗內衣褲,睡衣拖鞋也是大的留給細佬, 沒分男女, 自小習慣, 長大後希望女朋友會穿, 但對方通常嫌老土, 所以已很難找穿這些老衣服的女人
引用:
原帖由 maria-ng 於 2012-11-26 18:03 發表   8 s2 B+ A$ _4 s) [) i; f
5-60年代出生的朋友,兄弟姐妹眾多,我和一位多年同好(喜歡大襟衫/衛生帶)
. l  \; E/ r0 t" y& N2 \對上均有5-6位姊姊,自然接觸女性物品比正常人多
  B* m' `9 L( H- b; V* f& g- W/ n) `又大家均是家中排包尾,偷着家姐D衫褲裙/鞋自然容易
" |# @' @- h# p- o亦是造成戀物的主因

大襟衫現在已買不到了* r1 y8 v: p' v2 `' p
引用:
原帖由 maria-ng 於 2012-12-15 12:42 發表   4 D. n& t  }' \3 ?% c6 o
# Q, w- z) o1 |; h) U* G/ u, y* r
我已經穿左50年

引用:
原帖由 loboiboi 於 2013-1-28 04:25 發表   
' O" I3 V- g! ]3 w0 K大襟衫現在已買不到了
- `$ g4 t- |  O' i: C: _
; `0 x" J! Y, X/ n2 \6 e
大襟底衫很易買到,但一定要自已動手改良一下才合我心意

請問你在那裡買到?
  J9 |6 Q5 G3 Z$ f: q9 H8 H
引用:
原帖由 maria-ng 於 2013-1-28 05:04 發表   - f+ k9 f% z' C5 Q  {
7 |( k/ j5 Z+ @: v
大襟底衫很易買到,但一定要自已動手改良一下才合我心意

引用:
原帖由 loboiboi 於 2013-1-28 07:01 發表   
0 P# D6 E, F) C5 ?, V8 s  M3 {+ {5 p. f請問你在那裡買到?
0 e! u& i1 o- i5 p8 |' p
7 `; C. U' ^0 P! i6 u% q你也想穿亞婆大襟底衫???) ?# C5 [; d0 E1 ?$ _1 s
我仲有十幾件全新未改的(我改大襟底衫要用手鎖過D鈕門同改過D鈕) N6 Q7 I# u+ ~6 o0 x( z
我只喜歡用魚眼骨鈕,一種60年代流行的鈕子,當年D大襟衫/衛生帶都係釘呢種鈕架)

這些魚眼鈕已有近40年歴史,70年代初買的

人手鎖鈕門

係呀,我細個果陣,阿媽都係著大襟衫,後尾舊咗,又買唔到,佢改著開胸阿婆衫,而家D阿婆都好少見到著大襟衫。

回復 33# loboiboi 的帖子

我細個全屋人都穿大襟衫,屋企除左我冇其他男人
% Q$ T: M+ v' r3 P& O. Z亞媽/家姐在屋企就穿大襟底衫短褲,胸圍都吾戴架

引用:
原帖由 loboiboi 於 2013-1-29 00:32 發表   / a( b, P5 r7 M$ g" ^% B* ]% J
係呀,我細個果陣,阿媽都係著大襟衫,後尾舊咗,又買唔到,佢改著開胸阿婆衫,而家D阿婆都好少見到著大襟衫。
1 E' j' n% b& z, Y2 T4 m妳平時穿咩碼亞婆衫???  F% x5 c9 r# U8 G1 p
我俾件大襟底衫妳(L/XL)着吾着到???

我平時著我大頭照果類阿婆衫,你應該唔會著0 f. k6 Y# ?& f% V  }
引用:
原帖由 maria-ng 於 2013-1-29 07:01 發表   
: y9 m' J2 j6 b; [
* h* t: @+ w( m! p妳平時穿咩碼亞婆衫???
* U; W5 @% Q7 C5 k1 D) L5 ^, s# G我俾件大襟底衫妳(L/XL)着吾着到???

以前女人好多著大襟衫唔戴胸圍,特別係做阿媽,抱住個BB,好多時側邊解開鈕,就餵奶,係公共場合餵奶都常見,果個年代好普遍,而家就會俾人鬧冇文化,但果陣BB肚餓喊就要餵,你應該都見過

引用:
原帖由 loboiboi 於 2013-1-29 10:18 發表   ! O# T8 ^% z+ Z
以前女人好多著大襟衫唔戴胸圍,特別係做阿媽,抱住個BB,好多時側邊解開鈕,就餵奶,係公共場合餵奶都常見,果個年代好普遍,而家就會俾人鬧冇文化,但果陣BB肚餓喊就要餵,你應該都見過
  U% W9 t+ V/ V
60年代真係見得多喇,好多時夏天D女人只穿大襟底衫冇戴胸圍,奶頭都若隱若現( F% @8 t8 d: W  J( P
我真係見到慣,不過當時細路仔,冇咩性的反應2 y/ a, t2 q0 k5 l) a& N2 }; _
有時早上食早餐,食食下隔離個師奶已經解開大襟衫D鈕,俾BB食人奶

穿大襟衫餵人奶,60年代好常見

引用:
原帖由 1677 於 2012-11-25 03:06 發表   & j% G- s: \& X! P) A7 y
我想問一個好客觀o既問題:
$ J8 M& {- q0 X
& K9 l7 `8 `" {, e女人著男人衫=正常!0 {7 B' j8 s6 s3 S+ ~  n4 B0 Y
男人著女人衫=變態?' v; o; Z! x7 Z, \

, f& x4 l; {. ^9 O! ~男人有腳,女人都有腳,有腳就要著襪1 s( _- q2 h1 ^* R
船襪短襪長襪絲襪都係襪!5 M! U. s0 u3 `# `/ ^- R

# p9 e; G# [0 h; P點解要介定乜野一定係男,乜野一定係女?
: [: E8 n  k5 s3 l9 F
支持你