嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

戀物的原因

我係因為覺得著絲襪好滑好舒服!
1 r4 l; x% r) ~1 e# y, Z4 M" O  e) A  \- N( `
幾年前,我終於搵到一隻我最愛的牌子,明白到我點解戀物。果對係薄肉色閃絲,JJ位都係絲襪料,質地超滑。以前我學阿媽,會先著底褲,但果次對絲襪,一摸上手已經滑不溜手,我就諗,如果我唔著底褲直穿,會唔會仲舒服?於是我就第一次直穿絲襪,原來果種感覺係好唔同,呢對滑過以前我著果d, 加上我係直穿,一套上對腳既時候已經扯晒旗,對襪越拉越上就越舒服,然後就拉上JJ,不禁要拉幾下,令JJ舒舒服服,當絲襪覆蓋著JJ果下,真係好爽。我當時才真正感受到穿絲襪的感覺。我諗我都唔識解釋,我就係中意滑滑的薄絲同肌膚撫摸的感覺,果種滑滑的感覺真係好舒服。我中意對手忍不住摸自己對滑滑的腳,越摸就越high, 當然亦鍾意JJ在絲襪中擺動的舒服、同快感。最正就配埋條絲質睡裙,絲裙同滑滑絲腳摩擦更正!" U; e- @9 I9 h- {, ?7 Y
7 H+ O* c' Z5 M) H3 w7 ]" V+ s5 J
呢個就係我戀物原因吧

just like those dress....

引用:
原帖由 maria-ng 於 2012-12-1 04:59 發表   . B* A# f/ B" d6 ?. c, B  x
! b" i/ B$ G  U2 I" {- U
戀物和同性戀一樣,未必人人公開的
4 A, e7 B! i' Q) Y5 N$ y, i我有些認識幾十年的朋友也不知道我穿亞婆底衫褲吊着衛生帶呢
! b1 x, i7 E/ T/ P7 _5 m9 {  `# D" x7 z; u; w8 f8 R) j
亞婆底衫褲....you are so special..

引用:
原帖由 misslady 於 2012-12-15 10:10 發表   ' f" K0 ^4 F& u: i
! P1 [. W% G, x" @# |! i( T5 T

& j" R& r4 \% {' B6 j5 N0 s8 g亞婆底衫褲....you are so special..
& b% `+ {( [' A# {9 P, B
我已經穿左50年
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

唔怪得我戀靴+貞操帶啦...
1 h8 N, o3 r/ Q$ ^3 _我自細就係單親屋企得我一個男人...@@

對呀, 那個年頭比較窮, 很多時候, 自細會俾女仔衫給男仔著, 而且沒所謂, 也會幫手洗衫, 洗內衣褲,睡衣拖鞋也是大的留給細佬, 沒分男女, 自小習慣, 長大後希望女朋友會穿, 但對方通常嫌老土, 所以已很難找穿這些老衣服的女人
引用:
原帖由 maria-ng 於 2012-11-26 18:03 發表   / H8 W/ [, R, V* M
5-60年代出生的朋友,兄弟姐妹眾多,我和一位多年同好(喜歡大襟衫/衛生帶)8 l, T5 e: H( ~1 w% Q3 T9 \
對上均有5-6位姊姊,自然接觸女性物品比正常人多0 z$ ?8 O  g' A+ D0 f5 R& Z
又大家均是家中排包尾,偷着家姐D衫褲裙/鞋自然容易
1 B  I' ]9 `  |3 d! H) U亦是造成戀物的主因

大襟衫現在已買不到了9 ?3 G, |/ D" {, b4 v- H4 U
引用:
原帖由 maria-ng 於 2012-12-15 12:42 發表   4 J/ p( r# ~4 i6 j
& G6 Q0 O1 {- k* G% Q( E
我已經穿左50年

引用:
原帖由 loboiboi 於 2013-1-28 04:25 發表   , v6 R, T! B8 B$ c; v
大襟衫現在已買不到了: ~( ?* ?$ _8 s! m/ W/ w
7 S0 c0 w0 F2 z, U  T/ j, c& `大襟底衫很易買到,但一定要自已動手改良一下才合我心意

請問你在那裡買到?# k! t6 d7 K9 r0 x: a  w& C0 P
引用:
原帖由 maria-ng 於 2013-1-28 05:04 發表   
/ `( B, Q9 Q8 t8 _5 p
4 l! y  e" U8 R/ L大襟底衫很易買到,但一定要自已動手改良一下才合我心意

引用:
原帖由 loboiboi 於 2013-1-28 07:01 發表   
# m& X9 `% P  U9 w. X" H3 h請問你在那裡買到?: U  x# E; S; g3 N
2 v. m" H; _: n% G% N1 _
你也想穿亞婆大襟底衫???; L/ ?) @) M0 s& j
我仲有十幾件全新未改的(我改大襟底衫要用手鎖過D鈕門同改過D鈕4 n  [+ V) q- B# p) D
我只喜歡用魚眼骨鈕,一種60年代流行的鈕子,當年D大襟衫/衛生帶都係釘呢種鈕架)

這些魚眼鈕已有近40年歴史,70年代初買的

人手鎖鈕門

係呀,我細個果陣,阿媽都係著大襟衫,後尾舊咗,又買唔到,佢改著開胸阿婆衫,而家D阿婆都好少見到著大襟衫。

回復 33# loboiboi 的帖子

我細個全屋人都穿大襟衫,屋企除左我冇其他男人
. o; M) _* B1 k) P( B: i亞媽/家姐在屋企就穿大襟底衫短褲,胸圍都吾戴架

引用:
原帖由 loboiboi 於 2013-1-29 00:32 發表   
0 y* s, l4 i( V+ z! q8 L$ I; h# A係呀,我細個果陣,阿媽都係著大襟衫,後尾舊咗,又買唔到,佢改著開胸阿婆衫,而家D阿婆都好少見到著大襟衫。
9 q; G, V- ~6 Q
妳平時穿咩碼亞婆衫???
) A+ ^4 A% ~, V4 Z4 Z' D& d我俾件大襟底衫妳(L/XL)着吾着到???

我平時著我大頭照果類阿婆衫,你應該唔會著
/ `" ~' y( C1 k. v
引用:
原帖由 maria-ng 於 2013-1-29 07:01 發表   + ^+ M2 A: {# Y4 J

4 W" ?* Y( c/ N) ?/ r' D妳平時穿咩碼亞婆衫???" Y- _2 e: v# X1 O5 `! e
我俾件大襟底衫妳(L/XL)着吾着到???

以前女人好多著大襟衫唔戴胸圍,特別係做阿媽,抱住個BB,好多時側邊解開鈕,就餵奶,係公共場合餵奶都常見,果個年代好普遍,而家就會俾人鬧冇文化,但果陣BB肚餓喊就要餵,你應該都見過

引用:
原帖由 loboiboi 於 2013-1-29 10:18 發表   4 M4 w& _4 ^1 o
以前女人好多著大襟衫唔戴胸圍,特別係做阿媽,抱住個BB,好多時側邊解開鈕,就餵奶,係公共場合餵奶都常見,果個年代好普遍,而家就會俾人鬧冇文化,但果陣BB肚餓喊就要餵,你應該都見過
. R# I. ~2 C$ X' N( f; v60年代真係見得多喇,好多時夏天D女人只穿大襟底衫冇戴胸圍,奶頭都若隱若現
1 @/ l( J! i) `: J+ C我真係見到慣,不過當時細路仔,冇咩性的反應. {, A$ s- |" B2 u  G7 d5 }( Y
有時早上食早餐,食食下隔離個師奶已經解開大襟衫D鈕,俾BB食人奶

穿大襟衫餵人奶,60年代好常見

引用:
原帖由 1677 於 2012-11-25 03:06 發表   + N" Z! l$ b4 j  O# \
我想問一個好客觀o既問題:! W! C/ k  L5 V% N+ t8 [
. N3 o" L" d7 }" T1 i
女人著男人衫=正常!
9 L; y1 e( c7 [; T7 K" n男人著女人衫=變態?
3 o9 f% {* v$ }' f; E% H7 I- z
$ [0 A+ J3 ]- d; G' k) U男人有腳,女人都有腳,有腳就要著襪( D8 s; P" |2 _7 q/ R; t& Z+ c
船襪短襪長襪絲襪都係襪!
9 }2 p# S) r% i; ?" H+ i8 K, S3 g0 q, G; [
點解要介定乜野一定係男,乜野一定係女?
) A& \+ t9 d: |7 N: `" a- ~支持你