嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無試過著比人射過架bra同底褲??

引用:
原帖由 bkkss 於 2013-10-19 13:51 發表     S1 R# i7 m( B5 B, t

' a: m( f4 Y: H6 G/ Z; T: M0 _3 n咁你最多試過比幾多人一齊射過?
# c4 l; q, ?/ y% X
想百人斬av?哈哈

引用:
原帖由 bkkss 於 2013-10-19 13:51 發表   
; H* u0 Q# h$ E% }  h' [, [0 T
  V- z( W0 M! d& l0 i9 D. G咁你最多試過比幾多人一齊射過?
# o5 K- D5 g" B* ]# B6 J三個男人對住射

gay?
# `' g& E2 }$ O. F& s: t你地真係好變態

引用:
原帖由 seecsee 於 2013-11-13 19:15 發表   
& h. J+ f0 T6 L  d: n8 |3 A) Vgay?* y7 C7 ~; `% Q- i6 R2 _5 \& M
你地真係好變態
5 g" B- ?4 ^1 d& ^; b) f

; R7 U9 e; ^, P1 [2 D5 c; {' P我唔覺得呢啲係變態LOL

全身射??!!

引用:
原帖由 bkkss 於 2013-11-26 21:48 發表   
4 @. o4 B* }% J0 G全身射??!!
! g" X1 {( B" h
- ~; M1 F, u/ @  P* j" {. HSHOOT ON MY FACE

幫佢含or打飛機?

回復 3# MUI 的帖子

鞋先正,隔著絲襪黏黏滑滑,高跟鞋本身就已經向前滑架啦,感覺好正

試過 著住黎比人射落bra到
( Q) ^4 H1 S/ ?Up住精係胸到. u* G) K5 d( O8 J5 I- ^, V
感覺好正好淫好女仔

試過就一定試過,印象中試過2次,但冇你地想像中咁,又Bra又內褲& l; N! L( g* c! B/ @, M/ E' _9 a

; J2 Z6 J" `' `1 x$ S2 G  o$ J至於咩又食番又含對方,真係做唔到,反而被插被含就試過,感覺好正好淫,5 f& W  l9 \; g

f1 W" ^; d# f( w! K3 D講射,只係射落對高跟鞋,初時的確射完唔敢著,但憑著勇氣最終都係著左,8 a" G: n0 a% V2 m0 {8 p/ h& s* g

0 x2 R+ ]6 O- V. ~2 W" Z- I第2次就更加唔洗講,被含完、被插完仲要對著高跟鞋裡面狂射然後比我著
; v/ o( }' l6 j# U! ]  a
  P& c2 L, x, Q至此著起高跟鞋已經忍唔住想淫起來

引用:
原帖由 bkkss 於 2012-12-26 12:49 發表   ' t" `' Q7 \% t
有無試過著比人射過架bra同底褲??有d咸味!好正~
" u& R: I: i& V1 r8 O& Q" }
: \' K3 K# A, W6 r如果有我會舌一吓,啲精華

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2018-11-30 22:07 發表   / f3 w/ @. L+ w3 Y
試過就一定試過,印象中試過2次,但冇你地想像中咁,又Bra又內褲
& p- f/ R# G! A' _
3 Q. `" N) B: x" G至於咩又食番又含對方,真係做唔到,反而被插被含就試過,感覺好正好淫,
0 d1 x6 i& v, o0 ~9 s) o6 L
1 V1 T  F' Z7 F! p' I7 z. a講射,只係射落對高跟鞋,初時的確射完唔敢著,但憑著勇氣最終都係著 ...
1 O0 q8 T' q, [) L/ l
7 o" r# H9 x+ W# @2 x2 B
好好的經驗⋯⋯我也想試試

引用:
原帖由 73A 於 2018-11-16 08:10 發表   
7 K9 P5 S7 z3 x4 @* ]" \2 l試過 著住黎比人射落bra到
; Z8 [- I" Q0 Y; t8 T# J: M1 hUp住精係胸到- @) ~: k1 W2 u6 T
感覺好正好淫好女仔
4 F; R& j7 ], ^  Z3 n2 e+ S

9 Y) g3 D8 S: D: b" g/ \1 @我也十分想被射

引用:
原帖由 staccatiss 於 2018-11-10 12:46 發表   2 A+ ~/ o3 N, `5 W  I0 R+ ?
鞋先正,隔著絲襪黏黏滑滑,高跟鞋本身就已經向前滑架啦,感覺好正
2 d* @. L  O2 o: o2 a
5 z' C) H, \2 E8 d可以射在我,穿cc 的腿

引用:
原帖由 bkkss 於 2013-1-26 14:02 發表   
( u. u# u0 P# }$ Q係粒連度熱熱地幾好feel呀!!!!
  b8 c( J" }- S# [7 C$ b" L8 x$ x4 B
被射也十分舒服

引用:
原帖由 GE9596 於 2013-3-5 20:20 發表   % A* X" X) x* Q, g8 p4 u
想試 , 但我想有多D精會更加爽 ,) L0 ~* }1 H3 r
只得我一個份量唔夠
" E' [3 o$ v7 S! |* I/ A8 _% A' j
7 Z" a+ E% m: v4 n/ `被射的感覺真好的
: z# [0 p8 [- x' y4 a, L9 V0 D想要感受到阴道高潮

引用:
原帖由 jacjac 於 2013-10-14 00:14 發表   
/ w- T* o5 s4 z7 V% B# I著住比人射可能更正
2 f0 B# }  S. R6 L
& ]4 k0 k+ t& ~
我要感到阴道之感覺

引用:
原帖由 jacjac 於 2013-10-14 00:14 發表   5 j( d) b" I3 r) l1 l  _
著住比人射可能更正
, f1 \9 M2 A/ o+ E
4 t3 y  e3 N% i, C7 L$ \3 @
我要感到阴道之感覺

引用:
原帖由 christychristy 於 2013-10-14 00:23 發表   
0 Y! J8 |' v1 A7 s$ V1 O6 Y( u自己倒立顏射自己吞返就試過^^  ^7 ^( n( a$ H$ i3 G& M1 V9 l
真係好似女仔咁架
0 r( a8 v# C- N; \# e5 N  x) O( U  \% j4 |1 F) b- x
我也吃過自己分泌物

引用:
原帖由 yoyochan 於 2013-10-15 16:40 發表   
& g* A7 r3 Q9 G1 |/ U我都想試下射人同比人射.
6 T( _3 ?: f" v- T7 b4 [$ i7 j* S( ^/ _) N$ h
被射可能更爽