嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無試過著比人射過架bra同底褲??

引用:
原帖由 bkkss 於 2013-10-19 13:51 發表   
) z3 U& {7 l( R: O  E* w& y: N' p2 a' ?+ P* S( N: W$ T
咁你最多試過比幾多人一齊射過?
4 K5 n4 b; N6 V4 p3 n想百人斬av?哈哈

引用:
原帖由 bkkss 於 2013-10-19 13:51 發表   
$ z! X5 f! O6 g* L9 J
9 M+ U. b- k1 K1 }- S咁你最多試過比幾多人一齊射過?
( A: s$ e8 h/ p) `7 W6 ^三個男人對住射

gay?
- g& }1 C; a/ b% [* a你地真係好變態

引用:
原帖由 seecsee 於 2013-11-13 19:15 發表   , C$ q) V& ~7 x# d$ v
gay?( Y0 a7 x' v& E% l% c  W3 [! k
你地真係好變態
. Y; {1 q" }: |+ X8 B8 X6 E
) a. l! \- g, @1 H% z  {# ?8 T
我唔覺得呢啲係變態LOL

全身射??!!

引用:
原帖由 bkkss 於 2013-11-26 21:48 發表   
/ }7 H" Q# f0 x9 x' t& u1 @: ~8 P' [全身射??!!
7 e* `& d4 m; ^: |
( Q3 R7 ^" H3 x/ ?2 p
SHOOT ON MY FACE

幫佢含or打飛機?

回復 3# MUI 的帖子

鞋先正,隔著絲襪黏黏滑滑,高跟鞋本身就已經向前滑架啦,感覺好正

試過 著住黎比人射落bra到 9 R2 F9 x% h) L1 k$ `$ s
Up住精係胸到. H! _) Q4 z$ `5 s. |' [: I; m" Z
感覺好正好淫好女仔

試過就一定試過,印象中試過2次,但冇你地想像中咁,又Bra又內褲& |# r! H* g$ W2 G9 x

: G" r1 v! Z7 ]' e3 k至於咩又食番又含對方,真係做唔到,反而被插被含就試過,感覺好正好淫,, z! L- Z+ J- s3 ]

v1 x9 M5 k. W9 U% e/ k講射,只係射落對高跟鞋,初時的確射完唔敢著,但憑著勇氣最終都係著左,
! |8 P8 E5 S. D3 z8 h
3 z; ]7 j; j* N9 M. I8 [4 ~3 c第2次就更加唔洗講,被含完、被插完仲要對著高跟鞋裡面狂射然後比我著" S8 M1 z% X1 Y& o  x% B

# w; x( }) W5 b7 j至此著起高跟鞋已經忍唔住想淫起來

引用:
原帖由 bkkss 於 2012-12-26 12:49 發表   8 M  P( A$ K7 B' I
有無試過著比人射過架bra同底褲??有d咸味!好正~
8 ~9 `/ @' Z% S( A
! s, _$ ?6 u& {2 g9 O7 Q
如果有我會舌一吓,啲精華

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2018-11-30 22:07 發表   
' v2 @- X/ i7 T9 i% [/ h試過就一定試過,印象中試過2次,但冇你地想像中咁,又Bra又內褲
7 q* s3 j: m2 l- r# E" }7 s# T7 J; s( }; p+ \& p7 M+ u# m
至於咩又食番又含對方,真係做唔到,反而被插被含就試過,感覺好正好淫,
$ J# j# Z6 p) x" l$ `
. {, e2 p7 [7 m9 L6 o講射,只係射落對高跟鞋,初時的確射完唔敢著,但憑著勇氣最終都係著 ...
5 m* x' y6 Q( ^2 A
  R/ t( O2 b' x
好好的經驗⋯⋯我也想試試

引用:
原帖由 73A 於 2018-11-16 08:10 發表   . }/ I8 u4 o' T5 W, x& x. u& C
試過 著住黎比人射落bra到 6 Q& g6 j- F+ K) g3 i# W; s% d  a
Up住精係胸到
& Y0 R; |# o3 l) i* I& H/ N感覺好正好淫好女仔
( F0 d% j1 O1 f! y7 ]" c+ y4 z2 S8 B- s: A9 A6 W6 m
我也十分想被射

引用:
原帖由 staccatiss 於 2018-11-10 12:46 發表   , k& g: L1 a" z/ l7 o
鞋先正,隔著絲襪黏黏滑滑,高跟鞋本身就已經向前滑架啦,感覺好正
) O- |: R2 k8 W+ _- t7 i$ q$ N2 \

6 M$ b% F" f  t  b! A" g) Y可以射在我,穿cc 的腿

引用:
原帖由 bkkss 於 2013-1-26 14:02 發表   7 Q5 {. H; \; H" I
係粒連度熱熱地幾好feel呀!!!!
4 Q, x1 t- _! G% H
6 y* Y1 K$ ^  o& Y% K
被射也十分舒服

引用:
原帖由 GE9596 於 2013-3-5 20:20 發表   ; |' l# }$ o# U7 C, D
想試 , 但我想有多D精會更加爽 ,
1 l2 C0 b1 A- M3 C1 x: z只得我一個份量唔夠
% H, x: `* Z, i' U: @) X/ o) @2 M1 d" g
被射的感覺真好的/ w' j: ~- ~/ w8 o# j
想要感受到阴道高潮

引用:
原帖由 jacjac 於 2013-10-14 00:14 發表   
% }1 T8 D3 T7 u$ Y5 K9 x4 l" b著住比人射可能更正
7 B6 Z7 K2 e7 ~6 }) B; e- Q) Y* ?) e/ b
我要感到阴道之感覺

引用:
原帖由 jacjac 於 2013-10-14 00:14 發表   
7 o0 b9 b  H; G& [著住比人射可能更正
0 X: w* }: j) {- Y( h: ?5 w! V, L
- `) S5 ?' P4 _0 l; \4 ]我要感到阴道之感覺

引用:
原帖由 christychristy 於 2013-10-14 00:23 發表   . \) ?% q7 V  V+ C$ P* V; M
自己倒立顏射自己吞返就試過^^
- Q7 Z# `, h& [# C- w3 Q6 n真係好似女仔咁架
, g9 u. ^& @; @
# |+ r% T- U: m8 ]* n! u6 h* p我也吃過自己分泌物

引用:
原帖由 yoyochan 於 2013-10-15 16:40 發表   
& }+ w" Y) ~" h我都想試下射人同比人射.
/ s3 h) Z' G2 A  ?8 E
) r3 ~# ^: L8 [' {被射可能更爽