嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無試過著比人射過架bra同底褲??

引用:
原帖由 bkkss 於 2013-10-19 13:51 發表   & T- Y# N& K7 X3 w' s; W0 v; W+ i

# h$ E4 E; c& S咁你最多試過比幾多人一齊射過?
* |0 E; }/ Q- V+ _) c  x  B
想百人斬av?哈哈

引用:
原帖由 bkkss 於 2013-10-19 13:51 發表   ( Q; c( d0 x; C

3 p  L3 U9 a/ m3 S6 o咁你最多試過比幾多人一齊射過?
; E* P5 r8 {, ]7 y( `3 E三個男人對住射

gay?! d! a2 j: i6 @
你地真係好變態

引用:
原帖由 seecsee 於 2013-11-13 19:15 發表   + i2 `0 J+ V  p0 x
gay?6 H1 q& K8 X( ?1 J2 E6 @
你地真係好變態
: A' ?* c, }& k- y# _5 C0 u

' F( C# E9 x7 V$ o我唔覺得呢啲係變態LOL

全身射??!!

引用:
原帖由 bkkss 於 2013-11-26 21:48 發表   
; n: H: f& q+ u, ~1 O) w全身射??!!
8 q( L& h8 H5 \- t" c
+ }& {& K  L. \SHOOT ON MY FACE

幫佢含or打飛機?

回復 3# MUI 的帖子

鞋先正,隔著絲襪黏黏滑滑,高跟鞋本身就已經向前滑架啦,感覺好正

試過 著住黎比人射落bra到
: c4 k6 `6 R: @& jUp住精係胸到. h$ {* u  _$ S* |! ]/ h; R0 P
感覺好正好淫好女仔

試過就一定試過,印象中試過2次,但冇你地想像中咁,又Bra又內褲
! u" R. l( S) I4 |9 n
: B$ ^# e: S& y$ W& \8 L至於咩又食番又含對方,真係做唔到,反而被插被含就試過,感覺好正好淫,4 n+ v+ Y3 C$ u: l( }& Y

7 m3 s9 w6 T7 t; B0 l3 Z講射,只係射落對高跟鞋,初時的確射完唔敢著,但憑著勇氣最終都係著左,
/ W9 Z' P5 r3 G) U% |) n
8 q/ J& l  _3 X2 |- `- m& b  _第2次就更加唔洗講,被含完、被插完仲要對著高跟鞋裡面狂射然後比我著( P) @9 N* w1 {7 L2 ^' e
8 E: O. A; t3 R
至此著起高跟鞋已經忍唔住想淫起來

引用:
原帖由 bkkss 於 2012-12-26 12:49 發表   
$ K  L* m( L, {' d5 V) v有無試過著比人射過架bra同底褲??有d咸味!好正~
1 T6 ^  A; P3 `0 S% t. _8 y: P

8 b* w$ L- k( R" a9 O7 I如果有我會舌一吓,啲精華

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2018-11-30 22:07 發表   % ^, _* y. x9 L
試過就一定試過,印象中試過2次,但冇你地想像中咁,又Bra又內褲
3 ^* k1 ^: w0 c: O3 n- S
5 O) b+ G' n, J+ I7 ?: g至於咩又食番又含對方,真係做唔到,反而被插被含就試過,感覺好正好淫,! [5 U. B, `" ~" p
: L5 B# g  B6 {$ O4 n" f- R
講射,只係射落對高跟鞋,初時的確射完唔敢著,但憑著勇氣最終都係著 ...
5 e6 i2 z0 s* L& C

5 W! a( m) S6 T* w# e好好的經驗⋯⋯我也想試試

引用:
原帖由 73A 於 2018-11-16 08:10 發表   5 v) X: f, S* V
試過 著住黎比人射落bra到 , O1 r. s# A. L9 Z
Up住精係胸到% ^0 C2 B: n8 i% v
感覺好正好淫好女仔
0 P. w; n% F1 S& K1 ^$ i7 \+ v  r
我也十分想被射

引用:
原帖由 staccatiss 於 2018-11-10 12:46 發表   
& t' _( j8 U+ p  N! p) V鞋先正,隔著絲襪黏黏滑滑,高跟鞋本身就已經向前滑架啦,感覺好正
$ f/ P# @% T3 O& S( q
9 D0 |  x( m. P, a0 K: p可以射在我,穿cc 的腿

引用:
原帖由 bkkss 於 2013-1-26 14:02 發表   
& ?0 W# A- L6 O5 l係粒連度熱熱地幾好feel呀!!!!
  P+ A0 k9 R- t- ~2 R3 z7 _
& V; c6 x# o7 {2 q* @4 @! ^) Q
被射也十分舒服

引用:
原帖由 GE9596 於 2013-3-5 20:20 發表   . O, o3 d5 Z% l
想試 , 但我想有多D精會更加爽 ,' G  l. G6 R3 [4 t( u6 [; F
只得我一個份量唔夠
, _& o, ~6 k$ m# n! e) N& D! E2 f

/ s2 Q$ @& o# D0 N被射的感覺真好的& v6 }# A. F( @" n) ?# y7 z
想要感受到阴道高潮

引用:
原帖由 jacjac 於 2013-10-14 00:14 發表   
+ @% j9 n6 Q+ l著住比人射可能更正
! g4 ?( T; |# ^9 x& C8 R5 B/ q+ ~" _5 e" C$ {8 q! y. B& V
我要感到阴道之感覺

引用:
原帖由 jacjac 於 2013-10-14 00:14 發表   
# l. j: W! S  Y著住比人射可能更正
9 y2 c2 g: a# E( V0 b1 }; e7 v6 b) D; I- `* ^: c
我要感到阴道之感覺

引用:
原帖由 christychristy 於 2013-10-14 00:23 發表   
7 w( p* n6 ^  w) m+ p5 Z  L; r! i6 y7 a自己倒立顏射自己吞返就試過^^! a$ [$ ?$ @( j% v+ G3 e! k/ v: M
真係好似女仔咁架
) @$ g5 N- }- p! G- d$ s+ o9 f; m( _& G0 y7 _( C! i
我也吃過自己分泌物

引用:
原帖由 yoyochan 於 2013-10-15 16:40 發表   " d: P2 p1 u3 O6 W; g/ L2 o
我都想試下射人同比人射.
; C1 B5 {7 Q7 K; O" c
6 s' U  S9 ^; t& T* V1 L: m% j
被射可能更爽