嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無試過著比人射過架bra同底褲??

引用:
原帖由 bkkss 於 2013-10-19 13:51 發表   
/ Y* c% w7 p) r/ R. o; p. D. q- O
咁你最多試過比幾多人一齊射過?
  e( U9 s* P  X4 A. M2 ]
想百人斬av?哈哈

引用:
原帖由 bkkss 於 2013-10-19 13:51 發表   - r6 Z4 ], _7 I. q+ ~6 G
8 W* Q# h3 H% ~. M; j
咁你最多試過比幾多人一齊射過?
4 p) m& O+ l; T. w, X
三個男人對住射

gay?
! z/ G! y  P0 r) z9 B你地真係好變態

引用:
原帖由 seecsee 於 2013-11-13 19:15 發表   1 h) I+ x, U& E1 b
gay?: }) J) u& J7 R2 b, w; Y0 s; i
你地真係好變態
9 A5 N1 A, z: M/ s
: v# a% v/ J$ {* x9 [* s
我唔覺得呢啲係變態LOL

全身射??!!

引用:
原帖由 bkkss 於 2013-11-26 21:48 發表   2 t- ~/ h- A: C$ c3 q+ v' E  Y/ i
全身射??!!
1 v& O$ c5 |3 l" s6 A7 R' ~/ V" ]
SHOOT ON MY FACE

幫佢含or打飛機?

回復 3# MUI 的帖子

鞋先正,隔著絲襪黏黏滑滑,高跟鞋本身就已經向前滑架啦,感覺好正

試過 著住黎比人射落bra到
  g1 I: ]- [: u5 [3 y3 aUp住精係胸到: f7 m5 `: \& H; x$ K
感覺好正好淫好女仔

試過就一定試過,印象中試過2次,但冇你地想像中咁,又Bra又內褲
* c: E$ |! K+ D% I  J: i. ]0 ?7 Z6 O6 B. m
至於咩又食番又含對方,真係做唔到,反而被插被含就試過,感覺好正好淫,
3 Y6 b% w& O4 q# B( Z$ H
: E! j% @' r# b1 Q1 I  b: ?講射,只係射落對高跟鞋,初時的確射完唔敢著,但憑著勇氣最終都係著左,
: _- c" j1 @5 J: ^  b! [0 f
3 C* D: B: |0 X0 H- N7 u第2次就更加唔洗講,被含完、被插完仲要對著高跟鞋裡面狂射然後比我著, H0 k3 ]/ v4 }

7 H: V  \. h1 R+ V: P; y至此著起高跟鞋已經忍唔住想淫起來

引用:
原帖由 bkkss 於 2012-12-26 12:49 發表   
' w" R8 V% e: s$ E# N: g有無試過著比人射過架bra同底褲??有d咸味!好正~
6 _8 t+ j& k2 J$ h# h
/ }  j" o+ r; B
如果有我會舌一吓,啲精華

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2018-11-30 22:07 發表   
4 i% M# n8 U$ z8 ~8 @/ M, `, Y$ C試過就一定試過,印象中試過2次,但冇你地想像中咁,又Bra又內褲
1 v: _% f& Z. R- ?: S
) N% a" ^2 b3 ^  L' G0 e5 L至於咩又食番又含對方,真係做唔到,反而被插被含就試過,感覺好正好淫,* i7 [( N# i0 ^8 g

# Y6 b6 P+ Y. C- o7 b2 N7 H1 d/ X3 I講射,只係射落對高跟鞋,初時的確射完唔敢著,但憑著勇氣最終都係著 ...
' f! O7 c+ a# ]  S1 q
- S. A; ?4 X5 e) j  }- ~好好的經驗⋯⋯我也想試試

引用:
原帖由 73A 於 2018-11-16 08:10 發表   5 f% w9 N- G; W# d; ^5 e
試過 著住黎比人射落bra到
/ C. X% u2 Y/ b: ~( r, d% eUp住精係胸到- u; ?  n' O* Y; Y. T1 p
感覺好正好淫好女仔
& W3 f- |/ H! d
9 I2 ^# n8 v' w& ^# b# u4 |我也十分想被射

引用:
原帖由 staccatiss 於 2018-11-10 12:46 發表   4 O- G/ `7 Q+ n: X
鞋先正,隔著絲襪黏黏滑滑,高跟鞋本身就已經向前滑架啦,感覺好正
, z+ u( y. h/ y
8 }: P9 g, E$ k  E9 Y: q
可以射在我,穿cc 的腿

引用:
原帖由 bkkss 於 2013-1-26 14:02 發表   - ~1 K; `1 a# V) [4 @8 u& e
係粒連度熱熱地幾好feel呀!!!!
% V6 L! r1 n7 v3 F7 Q' M

$ L$ h2 T4 d( j9 h7 Q5 ?3 q被射也十分舒服

引用:
原帖由 GE9596 於 2013-3-5 20:20 發表   
1 m* ]& I7 L& |' m  y5 R想試 , 但我想有多D精會更加爽 ,
: ^$ g4 |4 y/ p! |7 k" f只得我一個份量唔夠
$ H" J& G7 S) L0 Q5 h" |1 b
# j$ i! e7 j# B: A% I
被射的感覺真好的
' h; z* u& w* S8 \# c. b想要感受到阴道高潮

引用:
原帖由 jacjac 於 2013-10-14 00:14 發表   3 |: _( k% A" p$ B: {5 H! S
著住比人射可能更正
- o: {( D4 d% F1 |/ L: @/ A2 E
# Y2 j5 k( E9 Z
我要感到阴道之感覺

引用:
原帖由 jacjac 於 2013-10-14 00:14 發表   
/ \" N8 j! R' C% v8 ^& k著住比人射可能更正
. }6 d# S' ~) T- `( E# W3 I) W! R. o: u7 K
我要感到阴道之感覺

引用:
原帖由 christychristy 於 2013-10-14 00:23 發表   6 Z) m0 X4 U7 m& a8 o0 o' m
自己倒立顏射自己吞返就試過^^
" T" ?: h9 b4 i8 U* E" T& V& ^2 I真係好似女仔咁架
* U6 i- W  o/ m( b6 u# p$ ?) b
! e3 I1 X! n( {# [2 [
我也吃過自己分泌物

引用:
原帖由 yoyochan 於 2013-10-15 16:40 發表   * p6 s, w4 o" _- L  [5 [4 g7 U# c
我都想試下射人同比人射.
  s; c7 Z2 C  H# k- t+ @
9 Q8 Z) U( j) o- D" z/ ^
被射可能更爽