嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無試過著比人射過架bra同底褲??

引用:
原帖由 bkkss 於 2013-10-19 13:51 發表   
& U- ]* m$ ^2 V6 b0 y8 ~% l9 w* }0 b3 s
咁你最多試過比幾多人一齊射過?
: j. {6 u! @5 o+ u! N# K想百人斬av?哈哈

引用:
原帖由 bkkss 於 2013-10-19 13:51 發表   5 L! W4 ~# g6 y2 [/ g1 \9 ~) @9 a

4 A4 [. Q7 q0 \1 g6 P8 t咁你最多試過比幾多人一齊射過?
: ?; @) P* V2 j! j三個男人對住射

gay?
! S6 {( b% V% M  K( \4 Y2 c你地真係好變態

引用:
原帖由 seecsee 於 2013-11-13 19:15 發表   
% w* ^. o3 F" d; J* g% Z1 sgay?, @5 }) N7 p" F8 s7 l) y' t6 r: |
你地真係好變態
: m2 L0 t4 v4 B" f+ W& H1 D4 n
# N6 X  _' s0 T  \
我唔覺得呢啲係變態LOL

全身射??!!

引用:
原帖由 bkkss 於 2013-11-26 21:48 發表   * E4 O+ Q8 n/ n! M0 M  r: b! _2 b& R2 u
全身射??!!
. ~4 A2 o3 y  L+ `( T
7 V6 Z$ s. y) m4 w+ ^1 G# nSHOOT ON MY FACE

幫佢含or打飛機?

回復 3# MUI 的帖子

鞋先正,隔著絲襪黏黏滑滑,高跟鞋本身就已經向前滑架啦,感覺好正

試過 著住黎比人射落bra到 $ a# ~) c7 \: N* y0 c1 e
Up住精係胸到8 v( y/ r7 j( d' D3 j
感覺好正好淫好女仔

試過就一定試過,印象中試過2次,但冇你地想像中咁,又Bra又內褲, A8 H$ N3 I& ]$ [
2 h- O1 @3 ^3 [
至於咩又食番又含對方,真係做唔到,反而被插被含就試過,感覺好正好淫,4 W% c4 T; S. l4 Y" N6 H
4 h6 q0 F2 V0 V' s9 P" V6 f2 W  R
講射,只係射落對高跟鞋,初時的確射完唔敢著,但憑著勇氣最終都係著左,6 V2 y8 E5 O8 w0 J, v8 t8 O2 v

g; X9 s2 ~8 V第2次就更加唔洗講,被含完、被插完仲要對著高跟鞋裡面狂射然後比我著" e0 _4 @0 s4 L. e6 P2 O' }3 I* ]

& @: O$ a4 |/ D至此著起高跟鞋已經忍唔住想淫起來

引用:
原帖由 bkkss 於 2012-12-26 12:49 發表   
* C& G1 M4 X- d; N$ \' Y有無試過著比人射過架bra同底褲??有d咸味!好正~
+ W% J* p& Z9 L8 O. H# i- s; x4 |7 g9 Z4 I
如果有我會舌一吓,啲精華

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2018-11-30 22:07 發表   
3 P7 m  \! O& D& n試過就一定試過,印象中試過2次,但冇你地想像中咁,又Bra又內褲
, N% [  y. l: b$ n$ [: T$ B
9 m/ d2 B/ N% X1 V1 m, B至於咩又食番又含對方,真係做唔到,反而被插被含就試過,感覺好正好淫,
1 H. A# x( q  A, A1 ~0 O# i/ g, r) n) u; `
講射,只係射落對高跟鞋,初時的確射完唔敢著,但憑著勇氣最終都係著 ...
, M5 j* K3 b) |& |/ j* M$ V$ p
, R# D' a2 N7 [. t( f: w. G$ q. r好好的經驗⋯⋯我也想試試

引用:
原帖由 73A 於 2018-11-16 08:10 發表   
; G3 @5 E3 s5 L2 H1 _0 B試過 著住黎比人射落bra到 : p# D0 }6 {7 r
Up住精係胸到
5 [% W. ^" f9 T感覺好正好淫好女仔
% I5 q: h. C2 q- m8 j% E" T/ O

' w; h5 K2 p6 l% O我也十分想被射

引用:
原帖由 staccatiss 於 2018-11-10 12:46 發表     {' |' K9 d2 \
鞋先正,隔著絲襪黏黏滑滑,高跟鞋本身就已經向前滑架啦,感覺好正
$ T- r) I4 U5 A7 [7 m& Q
. D! u! v8 A1 d% F
可以射在我,穿cc 的腿

引用:
原帖由 bkkss 於 2013-1-26 14:02 發表   
% b' D) v" N1 u3 C; W3 x係粒連度熱熱地幾好feel呀!!!!
1 y% s7 t6 o6 A1 h$ a- Q# w

6 R0 l7 @3 S8 U! W2 e2 [  I. c4 B被射也十分舒服

引用:
原帖由 GE9596 於 2013-3-5 20:20 發表   ; Z" v0 C$ x: |
想試 , 但我想有多D精會更加爽 ,
8 Y' j2 n8 U# v) H% z$ K只得我一個份量唔夠
* R9 C: r* t; W" t6 K
& T; o$ \  m3 |0 e
被射的感覺真好的
% C" V1 l* o" C& q; @0 o! U想要感受到阴道高潮

引用:
原帖由 jacjac 於 2013-10-14 00:14 發表   , b$ L8 \( Z0 y3 _1 X8 B
著住比人射可能更正
; Y) Z0 s" ~! `1 x7 d7 _
  X$ \7 o. W; v) J我要感到阴道之感覺

引用:
原帖由 jacjac 於 2013-10-14 00:14 發表   ( ~5 u" x2 R" d# B8 ?5 D
著住比人射可能更正
/ s8 |) ^% S9 S( M
6 O$ i, l" r! d; m* Q
我要感到阴道之感覺

引用:
原帖由 christychristy 於 2013-10-14 00:23 發表   
- ^; P- u2 d1 T/ \* Q3 R9 G8 i+ `自己倒立顏射自己吞返就試過^^! a; _+ k# v7 n0 a0 ^
真係好似女仔咁架
, F8 c) e/ ?  x' I. ~& |9 m7 ?3 L4 m: N8 R% P3 I) w7 s! w
我也吃過自己分泌物

引用:
原帖由 yoyochan 於 2013-10-15 16:40 發表   3 K7 ?& Z9 f; Q* |
我都想試下射人同比人射.
1 Q9 K7 d$ _. R
1 D9 A* v+ v8 I$ l2 Z4 k被射可能更爽