嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無試過著比人射過架bra同底褲??

引用:
原帖由 bkkss 於 2013-10-19 13:51 發表   
0 A. J' P2 b/ x2 r) t# h
( h. A5 k7 a* C/ j; ~% h咁你最多試過比幾多人一齊射過?
) T! Y/ I, x9 U1 c5 s6 ]想百人斬av?哈哈

引用:
原帖由 bkkss 於 2013-10-19 13:51 發表   
) S. O0 u3 d# y' H+ g' b: C/ P& M- h4 b/ J- v' V
咁你最多試過比幾多人一齊射過?
# a& ?1 t; `: o$ b; r4 v$ d
三個男人對住射

gay?
/ n8 Y  d# {  _3 U5 y+ i* i& H你地真係好變態

引用:
原帖由 seecsee 於 2013-11-13 19:15 發表   6 S# e1 m& o) O" k! r0 X4 O2 A
gay?; t( a5 s6 m  Y- p+ d( `2 o
你地真係好變態
3 d  |3 _+ X$ \, S5 x4 f# P8 ~: i( P3 W0 Y% s7 K
我唔覺得呢啲係變態LOL

全身射??!!

引用:
原帖由 bkkss 於 2013-11-26 21:48 發表   
( [+ g: G2 c9 ?# Z, O# ~& W全身射??!!
" Z8 R" C' u4 `6 K$ |/ r  F5 E/ v
1 d# ^+ J! R$ c1 L, |SHOOT ON MY FACE

幫佢含or打飛機?

回復 3# MUI 的帖子

鞋先正,隔著絲襪黏黏滑滑,高跟鞋本身就已經向前滑架啦,感覺好正

試過 著住黎比人射落bra到 1 }; G% K& W8 i/ `7 ~, j
Up住精係胸到
/ d& h0 B0 {, \$ d! L感覺好正好淫好女仔

試過就一定試過,印象中試過2次,但冇你地想像中咁,又Bra又內褲
9 W' ]2 j/ [3 m8 L; A$ h/ i$ w: M. @0 c3 t3 U" u) W
至於咩又食番又含對方,真係做唔到,反而被插被含就試過,感覺好正好淫,
# {! U9 O; `6 @3 Y0 ^$ K! V# X: L9 F. ~
講射,只係射落對高跟鞋,初時的確射完唔敢著,但憑著勇氣最終都係著左,% L* C. _' s9 G, \" y! N/ t
9 m* u( e) r  f* F
第2次就更加唔洗講,被含完、被插完仲要對著高跟鞋裡面狂射然後比我著' a$ X$ M# E& T6 _

: f, _+ [* {* v* `# Z1 q至此著起高跟鞋已經忍唔住想淫起來

引用:
原帖由 bkkss 於 2012-12-26 12:49 發表   
% T/ w2 z8 H5 O" g+ ]* T+ k) `# w有無試過著比人射過架bra同底褲??有d咸味!好正~
3 |8 b& Y7 ~' \1 P6 u2 i+ `7 a1 T
如果有我會舌一吓,啲精華

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2018-11-30 22:07 發表   
8 ]" @9 Q! r2 v試過就一定試過,印象中試過2次,但冇你地想像中咁,又Bra又內褲
+ H, a$ d* ^3 {9 S7 z- v+ X
. S# Q, b! w: w4 H# p0 E: c5 w) ^至於咩又食番又含對方,真係做唔到,反而被插被含就試過,感覺好正好淫,
: U0 {9 L+ w. R2 O
1 q( g7 @# x% K& G' f+ y* ]講射,只係射落對高跟鞋,初時的確射完唔敢著,但憑著勇氣最終都係著 ...
) D% W0 s3 {: Y: g8 N

+ N7 }5 Z; ]  E好好的經驗⋯⋯我也想試試

引用:
原帖由 73A 於 2018-11-16 08:10 發表   
& v1 t) f# h/ g: J試過 著住黎比人射落bra到 9 p/ k% ~5 Z5 d8 F8 c
Up住精係胸到1 j6 S6 U0 Y: Y. y+ P
感覺好正好淫好女仔
) u0 N! x$ v* p6 l# Z$ O; X
1 M5 h; k8 k- k& ~8 ~4 O$ p/ g我也十分想被射

引用:
原帖由 staccatiss 於 2018-11-10 12:46 發表   5 n" V. M2 o8 @/ m5 c8 E6 y
鞋先正,隔著絲襪黏黏滑滑,高跟鞋本身就已經向前滑架啦,感覺好正
6 E' c# D& k- U7 [* c! k" P- B5 L# t* ]
可以射在我,穿cc 的腿

引用:
原帖由 bkkss 於 2013-1-26 14:02 發表   # a/ G  o$ @( J! {) k1 _
係粒連度熱熱地幾好feel呀!!!!
8 P# {" b" O3 P. d- Q! a$ c8 B* L+ N  {9 N" C: Y: S4 p
被射也十分舒服

引用:
原帖由 GE9596 於 2013-3-5 20:20 發表   
+ N2 F3 R- E; L9 G想試 , 但我想有多D精會更加爽 ,
% E" o) ~% b) M6 P# I& z只得我一個份量唔夠
& v, G$ K" B9 x  K2 o

1 f8 A* Z2 ?$ G9 W被射的感覺真好的. \) D& Q8 g1 r* S! Q7 t
想要感受到阴道高潮

引用:
原帖由 jacjac 於 2013-10-14 00:14 發表   & Q5 k7 R- N7 h0 m; W; I+ p' b4 H1 q1 w
著住比人射可能更正
1 @/ N9 A% l& Z" B& B- C& @* |. E+ a) m' W4 ]
我要感到阴道之感覺

引用:
原帖由 jacjac 於 2013-10-14 00:14 發表   / l9 o, O9 U, `: m7 o6 l) d; `
著住比人射可能更正
) L" h& N- [7 ]/ g
3 \7 D# n: _: G' s: E# u: k我要感到阴道之感覺

引用:
原帖由 christychristy 於 2013-10-14 00:23 發表   2 G! o! h6 |- f2 [4 j3 ]
自己倒立顏射自己吞返就試過^^
  r; H" j8 u; Z' M+ b/ j9 W真係好似女仔咁架
+ i* ?" R% m1 y" l; P* y: X! m" U0 T; z% y
我也吃過自己分泌物

引用:
原帖由 yoyochan 於 2013-10-15 16:40 發表   
1 `' G/ K6 F) _) g) o我都想試下射人同比人射.
, w! b( G( w' }) D1 x' |
4 K# w% K' U6 o% c# N9 I' |
被射可能更爽