嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無試過著比人射過架bra同底褲??

引用:
原帖由 bkkss 於 2013-10-19 13:51 發表   5 K9 S$ w) H* R+ I3 q! W  i3 K6 i% i

! |* V/ Y! s  j/ f+ ]) @$ M咁你最多試過比幾多人一齊射過?
. P& Z+ t- y$ {3 A4 i# o# S
想百人斬av?哈哈

引用:
原帖由 bkkss 於 2013-10-19 13:51 發表   3 ]  h0 \, e, Z5 D; A
+ \# Y& G& X* s; {5 [' t6 X
咁你最多試過比幾多人一齊射過?
# p( G0 t+ q8 V" U6 O0 o三個男人對住射

gay?/ ]: q6 k+ r9 a% o% |  R( A$ x6 t1 B
你地真係好變態

引用:
原帖由 seecsee 於 2013-11-13 19:15 發表   
" @3 v- ]8 o- @8 G4 G# N8 Ugay?
8 C' ^; m! l2 r你地真係好變態
3 M0 ]  _+ s) _8 n  B+ b2 B

) C( K( _2 G- f0 ^5 ^8 a6 W" ~我唔覺得呢啲係變態LOL

全身射??!!

引用:
原帖由 bkkss 於 2013-11-26 21:48 發表   
  }7 E  z( q  Q4 w全身射??!!
: ?( i" A0 U  O; t

% j6 v* N6 w# `! p6 d( D: n$ {7 eSHOOT ON MY FACE

幫佢含or打飛機?

回復 3# MUI 的帖子

鞋先正,隔著絲襪黏黏滑滑,高跟鞋本身就已經向前滑架啦,感覺好正

試過 著住黎比人射落bra到 / g# H* M6 a; I
Up住精係胸到5 c4 K; ]5 E% x0 j  S* u
感覺好正好淫好女仔

試過就一定試過,印象中試過2次,但冇你地想像中咁,又Bra又內褲- @( K# D. N: h. Q# }
/ u- t( x8 |4 ~$ C
至於咩又食番又含對方,真係做唔到,反而被插被含就試過,感覺好正好淫,
# O: V* ]+ a  K# ?9 h" n% E* B7 d+ `# b- q+ H
講射,只係射落對高跟鞋,初時的確射完唔敢著,但憑著勇氣最終都係著左,# F' e& S, z- P( w% Q' f9 W
4 d5 Y: Q4 |: W4 d9 G$ |0 H4 J
第2次就更加唔洗講,被含完、被插完仲要對著高跟鞋裡面狂射然後比我著, l9 S% m9 v* J. l: S& {
) q8 R* E5 f% m8 h) Y+ N3 Q
至此著起高跟鞋已經忍唔住想淫起來

引用:
原帖由 bkkss 於 2012-12-26 12:49 發表   0 c9 e: L" U9 E/ m# C+ `
有無試過著比人射過架bra同底褲??有d咸味!好正~
: b7 f% F5 M6 G, h8 o, p- e9 n, u  a3 x6 s8 z2 x% ]8 J7 h
如果有我會舌一吓,啲精華

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2018-11-30 22:07 發表   6 z% ^4 J% m; a+ K& S
試過就一定試過,印象中試過2次,但冇你地想像中咁,又Bra又內褲
- F; t+ G5 g' i' j( F
5 U/ O. \( m' F4 u- v/ c至於咩又食番又含對方,真係做唔到,反而被插被含就試過,感覺好正好淫,
  O* B9 N1 d: T; }
- Q. d/ v3 g. ?0 W! v' P: z講射,只係射落對高跟鞋,初時的確射完唔敢著,但憑著勇氣最終都係著 ...
% ^. r8 @7 E8 o4 v- v, I6 i4 C& f5 H
好好的經驗⋯⋯我也想試試

引用:
原帖由 73A 於 2018-11-16 08:10 發表   , Q- J) T. Q- Z$ A8 O' T
試過 著住黎比人射落bra到
2 p! _( w$ g+ GUp住精係胸到
! k* @6 x0 R! V( v  V# ~6 {感覺好正好淫好女仔
4 g* C" d7 E+ H4 W, u$ n) f& k! z* I
我也十分想被射

引用:
原帖由 staccatiss 於 2018-11-10 12:46 發表   
4 U/ }7 |4 A! S& v7 ?: ]鞋先正,隔著絲襪黏黏滑滑,高跟鞋本身就已經向前滑架啦,感覺好正
; D+ D! d( O2 c3 |/ F  o4 Z; C0 U0 w% j9 f% c
可以射在我,穿cc 的腿

引用:
原帖由 bkkss 於 2013-1-26 14:02 發表   
4 z  H* n. a5 c# m係粒連度熱熱地幾好feel呀!!!!
% u( z/ h7 y% c/ R7 ?5 `/ s5 q
# H1 ]' B5 d; T6 U( D# |1 ?
被射也十分舒服

引用:
原帖由 GE9596 於 2013-3-5 20:20 發表   
6 S5 {4 f) ]% }" E想試 , 但我想有多D精會更加爽 ,
( ]7 h$ U3 o. m只得我一個份量唔夠
  p7 S8 R* W" r& C* s

* S- |* ], g: s被射的感覺真好的
3 y& s6 {6 f% H/ l8 B& x  l- v4 C想要感受到阴道高潮

引用:
原帖由 jacjac 於 2013-10-14 00:14 發表   # s( R! }. V+ G6 L* v# |- D% H$ T3 c
著住比人射可能更正
9 ~0 R) W) W3 A- U1 x7 W9 J( J
& M: R% O! \6 `# p
我要感到阴道之感覺

引用:
原帖由 jacjac 於 2013-10-14 00:14 發表   6 @; v! X. S' _- z
著住比人射可能更正
9 x" x* H" v, u5 `; b8 x

, P3 t+ m+ P. k; [1 d6 D9 @我要感到阴道之感覺

引用:
原帖由 christychristy 於 2013-10-14 00:23 發表   ) `6 W  {+ q+ m- a2 N3 `# U
自己倒立顏射自己吞返就試過^^% Q. R8 S- r& I( S( {
真係好似女仔咁架
. A8 N; T5 Y" C! i

6 J$ n' ^# J: ^1 |我也吃過自己分泌物

引用:
原帖由 yoyochan 於 2013-10-15 16:40 發表   
9 l- V: p) ~( a" H' ^我都想試下射人同比人射.
3 }, P' T/ G) [- C
' k6 c. z) T) r/ y% U
被射可能更爽