嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無男生敢著住套女裝校服出街呢?

有無男生敢著住套女裝校服出街呢?

有的話請分享一吓,多謝!
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
這裡有人會 但我唔會。

咁當然係扮到女仔咁啦!
4 L8 m/ |# ^5 D  `) W% Q6 U再著起套校服,嘩.................

很想很想很想很想很想∼∼∼∼∼∼

引用:
原帖由 seifuku 於 2013-7-2 22:44 發表   
8 H; @6 k' b) i% {, H1 Q很想很想很想很想很想∼∼∼∼∼∼
* ?% T( _) b: ]/ b8 p; P0 |你有無在屋企著過女裝校服?

我在屋企著咗套女裝循XXX中學校服,朋友就著套男裝的,
3 x. m3 v& U( E* j) p& H- I著咗之後就一齊玩S......M, }: R* O1 _0 s# a* P  F5 ~
勁Hi

即係問大家cd外出有冇試過做學生妹吧

引用:
原帖由 CD-sa 於 2013-7-2 22:52 發表   ) b9 j- [6 i- K" O# X7 H
即係問大家cd外出有冇試過做學生妹吧
* r. O, _+ W; C2 I9 N- q係囉!

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-2 22:47 發表   7 n. F- g' ^, q* ^: v2 n* i1 K" p
( ?* ~5 d  m0 s" x4 C
你有無在屋企著過女裝校服?
2 u- c/ |) R, F- V& [我有成廿幾三十套女裝校服
, r- ~! x! t* ~. }1 ?: E9 V" I你話我有無在屋企著過
4 ]& t1 ?! N( i: Z; X著出街就 ∼∼∼∼∼∼

引用:
原帖由 seifuku 於 2013-7-2 22:55 發表   / Z+ n2 B/ w; d6 p

7 f* A/ b8 g! W6 b/ f" F9 O我有成廿幾三十套女裝校服2 D8 W4 `3 |+ Q% {! j
你話我有無在屋企著過 0 ~& H  M1 n$ X0 O3 ?
著出街就 ∼∼∼∼∼∼
; }. t! Q# z. s: ]& f唔怕俾屋企人知咩?

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-2 22:59 發表   0 t# G! H* P' Q  |1 k
% K& G) a5 u& _: Y2 k
唔怕俾屋企人知咩?
+ A  t# o% v; v4 a, [
話係朋友放住先
  K5 W1 X1 H4 {! O" V) L又過到骨∼∼∼∼

引用:
原帖由 seifuku 於 2013-7-2 23:21 發表   
. r4 k3 q3 D9 ~. a5 X
. |" D, R3 S) L3 C/ i! B9 N話係朋友放住先
* ?) t# J) D7 \! F, w, _6 t2 x" R! T, b又過到骨∼∼∼∼
, d1 i, d# U" F1 {' l$ q6 Q
咁都得,仲係放咁多套!

玩住咁成班同學男女校服交換著~ 4 v. q9 Z( ~7 j) G
仲要通學校走黎走去~
' q( X6 |& s, J* w- v果次係第一次公開咁著校服~
阿女出左世, 而家全屋都係女~

這樣算嗎…?
8 L/ @! ]1 O9 k' U  c
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

十年前試過,著女校行街

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-3 08:28 發表   
% Y6 ~+ d; t& R' t6 P" H2 I0 ^十年前試過,著女校行街
; K/ H  D; g4 [& s係邊間學校嘅校服呀?感覺點呀?

藍田某女校
% b% v0 T! ]6 R* I9 l十年前,唔記得有乜感覺啦

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2013-7-3 02:34 發表   ) p. y1 R2 _% ?5 Z) o) q
這樣算嗎…?
; K3 g  `6 N8 F6 T85292
: r$ i2 W. J# U- b- ?2 G
我都好想自己拍返一D咁嘅相呀

試過…冇咩感覺,好似平時學生妹妹返學咁囉

我家中好多女校服 女OL 衫 晚裝 婚紗都有 鞋都有好多 多到冇位
0 E5 |. B* s& I. s男裝就有幾個上班衫什麼都沒有 比較應該 80%女 20%男啦 衣服和底底 所有東西