嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無男生敢著住套女裝校服出街呢?

如果有專業人士幫小妹脫清全身的體毛, 化妝, 或者會考慮

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 20# khman01 的帖子

婚紗在哪買的? 質量好嗎?
阿女出左世, 而家全屋都係女~

03年人人帶口罩果陣,我成日著藍田某女校校服出街,感覺真係無乜,唯一係比人叫妹妹有啲開心

舉手舉手舉手
暫停寫入

引用:
原帖由 khman01 於 2013-7-3 23:31 發表   
/ {5 P" y2 G" B我家中好多女校服 女OL 衫 晚裝 婚紗都有 鞋都有好多 多到冇位
7 c3 p2 w8 ~0 y. b( |男裝就有幾個上班衫什麼都沒有 比較應該 80%女 20%男啦 衣服和底底 所有東西
& t2 g7 ]' ]1 T) C, n2 f
嘩!
7 {8 d, v* P# _. K+ {( I4 rching你好利害吓喎.
. b) [, \5 w5 ?, u有咁多,不過我就喜歡儲校受.

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-4 12:03 發表   # b, s+ N$ {- d/ s
03年人人帶口罩果陣,我成日著藍田某女校校服出街,感覺真係無乜,唯一係比人叫妹妹有啲開心
# K9 S% u/ Q8 n. H4 `& n我都好想呀!( p0 A$ s  T  \: f/ O0 a' A) G4 z
不過真係唔夠膽囉!

引用:
原帖由 1980718 於 2013-7-3 23:51 發表   
3 k5 l# L# U/ Y% @" F0 @& _如果有專業人士幫小妹脫清全身的體毛, 化妝, 或者會考慮
3 R" ]9 M! ^6 c6 c& a2 r: u% u5 A唔洗呀麻.........全部?

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-4 19:10 發表   
8 C) ?6 p8 `& @9 D& K5 X6 r8 B) _- V0 Q- d& M9 W' w
我都好想呀!
4 y0 J! k5 {2 K' H( [不過真係唔夠膽囉!
$ i3 d/ q: y2 |7 ?6 |4 q7 X

Q. [- c. c5 s  T而家唔會再扮學生出街啦
- L/ B8 A  _& }0 n, ^7 K7 e最多出到街係公廁換女裝衫

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-4 21:09 發表   . I. v" T3 a, O* b: h5 p4 ^

4 W& d- X5 n# g$ }
% s1 a$ I& L4 m而家唔會再扮學生出街啦3 {0 e6 |. \0 Z2 K/ V
最多出到街係公廁換女裝衫
* W) k# G& r# j0 t7 e" B入男廁定女廁先?

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-4 21:25 發表   , r+ k9 a5 I( P$ k' }+ N

: {  b& s% A7 J5 |( H6 A入男廁定女廁先?
. G  N1 U! K$ y# e+ B
. `4 j" k0 f. v0 ]
男女都唔係

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-4 21:27 發表   ; Y5 b5 Q4 r3 i: @+ ^
! l! C% m* b0 R: V! I

2 H- C9 U; y) l( B% E+ `. y4 v男女都唔係
. I9 p: |( I9 [# ]
唔通係殘廁.

no, i dare not

我都會穿出去呀,不過通常係夜晚

我就冇膽著出街啦,最多O係屋企人出街時先拎出O黎著!

引用:
原帖由 kennypong 於 2013-7-6 10:27 發表   
# f6 `+ `) O: F- y# R4 }我都會穿出去呀,不過通常係夜晚
' ^& f6 k/ h3 ~- I; H* Y! N

# B$ o/ x! T. k2 H2 |) j4 \! ]夜晚仲著住套女裝校服周街行,會唔會更易引起別人注意?

引用:
原帖由 khman01 於 2013-7-3 23:31 發表   . s! A$ N+ n6 {3 X* q+ M
我家中好多女校服 女OL 衫 晚裝 婚紗都有 鞋都有好多 多到冇位) k+ \" O$ Y  a7 d. O" F
男裝就有幾個上班衫什麼都沒有 比較應該 80%女 20%男啦 衣服和底底 所有東西
: t2 q1 a7 U2 I1 Z! x3 \& A4 V3 R7 l" f# X
晚裝同婚紗一直都好想試下著, 但無奈無地方放.....

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-7 20:45 發表   % p$ p' _8 a5 ^9 E/ Q4 q
! {* k9 D) w+ [) R; I1 z

! a, {! g* U, z0 \* t, \# |晚裝同婚紗一直都好想試下著, 但無奈無地方放.....
+ r( ~" |8 L$ H- G1 S+ m6 A認同,好想試O下著晚裝,甚至自綁埋

引用:
原帖由 stellaleung 於 2013-7-7 04:32 發表   
5 m2 @& j0 [; J! Z" \2 U4 B, `
9 r7 `3 G  K/ p: q* R* z
7 X. F( R/ x8 Q) S" j2 g6 i0 `) B- {夜晚仲著住套女裝校服周街行,會唔會更易引起別人注意?
- g$ w9 q% b/ A5 R, @) ]2 G( T. z: t; _夜晚行D暗既地方,D人睇得冇咁清楚穿bun位,但夜媽媽著校服行都係好顯眼

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-7 20:45 發表   9 B& r+ j( p* ?# S1 ?2 v) H

2 P1 y/ M" U7 ]0 K1 K6 V/ Y7 d1 U2 E
晚裝同婚紗一直都好想試下著, 但無奈無地方放.....
& T/ i6 i' l5 d4 _: h" r( G% o5 ]
我有兩套婚紗/ l8 [6 F4 D9 e3 N" N0 ?: U0 I6 q" Y
好哂地方,放一套婚紗既空間,最少可以放五至八套校服

引用:
原帖由 Jany 於 2013-7-8 00:55 發表   
4 V" F9 W( Y- Z3 s: C/ n0 W' M. H/ I. c1 v4 F% v
夜晚行D暗既地方,D人睇得冇咁清楚穿bun位,但夜媽媽著校服行都係好顯眼
- W' v% L4 y- j9 }9 D4 x

4 b2 j! E$ o: v4 \% u十點前校上面正常仲有學生未返屋企% l7 w0 }! x3 ]/ U
校裙襯拖鞋比較無咁易比人留意