嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無男生敢著住套女裝校服出街呢?

有無男生敢著住套女裝校服出街呢?

有的話請分享一吓,多謝!
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
這裡有人會 但我唔會。

咁當然係扮到女仔咁啦!5 k9 N% S1 _( W, W1 [
再著起套校服,嘩.................

很想很想很想很想很想∼∼∼∼∼∼

引用:
原帖由 seifuku 於 2013-7-2 22:44 發表   & {. b/ S" D) W& M/ w6 \
很想很想很想很想很想∼∼∼∼∼∼
4 N3 T4 f9 C. J: l' ~5 {4 d8 K
你有無在屋企著過女裝校服?

我在屋企著咗套女裝循XXX中學校服,朋友就著套男裝的,
& i9 G0 p( G! L* g# r2 X著咗之後就一齊玩S......M; E9 O  X9 X3 ^) C. [1 R! G4 `2 f
勁Hi

即係問大家cd外出有冇試過做學生妹吧

引用:
原帖由 CD-sa 於 2013-7-2 22:52 發表   
, F& K: s' h2 t" X1 ?3 F" s& B即係問大家cd外出有冇試過做學生妹吧
9 {! h5 v* m4 R# O( E: u. X係囉!

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-2 22:47 發表   
- q( K# U( l+ `. Y" e3 Y/ Z1 T7 ?6 P7 @& t! ]$ G3 O
你有無在屋企著過女裝校服?
0 O. K( {3 Z2 o我有成廿幾三十套女裝校服' L! \* ?9 r, k/ g7 Y9 j  z
你話我有無在屋企著過 - T  b5 y2 o9 H% S- N/ Q
著出街就 ∼∼∼∼∼∼

引用:
原帖由 seifuku 於 2013-7-2 22:55 發表   
: B9 B6 ^% D$ L/ z2 i
  Y. Y, ~4 N/ E& l" z5 h8 p我有成廿幾三十套女裝校服
) ?3 {8 N0 k6 N2 ?你話我有無在屋企著過
* Y, `( k# D- v著出街就 ∼∼∼∼∼∼
/ S. w* u3 i6 E9 z' R" G
唔怕俾屋企人知咩?

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-2 22:59 發表   & E: U( d  R9 s% H0 K' T
' V/ k% g8 V# L  ~9 {  Z0 @0 u
唔怕俾屋企人知咩?
/ N( O% B9 u& |0 _' u6 t' b話係朋友放住先
; n+ ?" U' |$ ^3 l" T) v7 }; _1 S又過到骨∼∼∼∼

引用:
原帖由 seifuku 於 2013-7-2 23:21 發表   % f* @: o3 \+ A% r1 C9 O1 ~

/ N5 j$ S* R) j% S; A. _話係朋友放住先+ w1 d# C. o* F# |1 s
又過到骨∼∼∼∼
% P% d5 I) c! O# }8 g6 ?2 U咁都得,仲係放咁多套!

玩住咁成班同學男女校服交換著~ ' s/ T5 o* P$ }
仲要通學校走黎走去~
7 R0 E; ^. ]8 x! ]' @* N% r5 Z果次係第一次公開咁著校服~
阿女出左世, 而家全屋都係女~

這樣算嗎…?. W# A6 c, F+ P- X! R& ~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

十年前試過,著女校行街

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-3 08:28 發表   / F9 g6 N/ Y% `( M' j$ I9 \. J( S
十年前試過,著女校行街
/ _/ S' n. \- R1 a( C) S! |
係邊間學校嘅校服呀?感覺點呀?

藍田某女校
6 ?% A8 M2 ]- Y. Z) J# y) i十年前,唔記得有乜感覺啦

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2013-7-3 02:34 發表   
7 X9 p: u; W# R4 @這樣算嗎…?
4 e; K5 b. ?3 H: x: K. ~7 c* Z, x85292
6 d. E7 A" z; r/ J1 T# G我都好想自己拍返一D咁嘅相呀

試過…冇咩感覺,好似平時學生妹妹返學咁囉

我家中好多女校服 女OL 衫 晚裝 婚紗都有 鞋都有好多 多到冇位
4 p, a9 l2 c% i' R1 \( T男裝就有幾個上班衫什麼都沒有 比較應該 80%女 20%男啦 衣服和底底 所有東西