嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無男生敢著住套女裝校服出街呢?

如果有專業人士幫小妹脫清全身的體毛, 化妝, 或者會考慮

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 20# khman01 的帖子

婚紗在哪買的? 質量好嗎?
阿女出左世, 而家全屋都係女~

03年人人帶口罩果陣,我成日著藍田某女校校服出街,感覺真係無乜,唯一係比人叫妹妹有啲開心

舉手舉手舉手
暫停寫入

引用:
原帖由 khman01 於 2013-7-3 23:31 發表   & ]0 Q" u9 L9 t" R
我家中好多女校服 女OL 衫 晚裝 婚紗都有 鞋都有好多 多到冇位
5 L% ?8 P( I" F/ T- i$ D男裝就有幾個上班衫什麼都沒有 比較應該 80%女 20%男啦 衣服和底底 所有東西
' b6 A) J6 Y2 J
嘩!
* X) l9 `% N' T% z0 x6 ~5 s$ [ching你好利害吓喎. 9 E8 n" D3 I1 F. G0 F: h' T
有咁多,不過我就喜歡儲校受.

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-4 12:03 發表   
6 k2 I5 f* _5 ^) \$ ^$ Z03年人人帶口罩果陣,我成日著藍田某女校校服出街,感覺真係無乜,唯一係比人叫妹妹有啲開心
* V3 e2 D9 _9 s- F& ^, [我都好想呀!
$ N( S  @; C* M: r, a3 s  ~不過真係唔夠膽囉!

引用:
原帖由 1980718 於 2013-7-3 23:51 發表   * Q6 ~+ Y% }  v- y0 v" Y
如果有專業人士幫小妹脫清全身的體毛, 化妝, 或者會考慮
- ~& L- R/ t- ]$ f$ g7 J% k7 L
唔洗呀麻.........全部?

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-4 19:10 發表   
! ~; _& R1 R! S8 q9 X1 c. X9 ?! z& Y. Y: W6 B% K$ W
我都好想呀!) s# E5 w/ U* K; M$ k
不過真係唔夠膽囉!
( P( V' W0 x9 T9 L) H( n4 D; g9 B: u* T! ]% q
而家唔會再扮學生出街啦
# O! L# r/ |1 I+ o$ N2 {最多出到街係公廁換女裝衫

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-4 21:09 發表   0 g1 N8 J8 b+ ^$ U( y" y

4 s' o9 O4 X& i3 D! e4 v
( b& B$ ^! K7 s! h" M0 w5 J而家唔會再扮學生出街啦
6 h7 ?0 v4 @+ J/ r8 ^: J) G& u最多出到街係公廁換女裝衫
: @) D4 ]/ Y6 O7 M$ i/ n/ ^入男廁定女廁先?

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-4 21:25 發表   . k( S9 b- N! l2 l+ S

( L1 V1 ?8 N6 ~/ S) Q) p- Y" q入男廁定女廁先?
8 d1 M* S. Q- x! d
1 K( m( A8 q8 g
男女都唔係

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-4 21:27 發表   , h  q% R$ M8 m2 ]7 q+ d

3 \1 h% N4 ~0 F
, [% V  ^% L% Z: Q男女都唔係
) l% p5 j, F2 q: N4 u唔通係殘廁.

no, i dare not

我都會穿出去呀,不過通常係夜晚

我就冇膽著出街啦,最多O係屋企人出街時先拎出O黎著!

引用:
原帖由 kennypong 於 2013-7-6 10:27 發表   . j4 E4 F) E# P/ \7 i/ C: G, r9 l
我都會穿出去呀,不過通常係夜晚
, |+ t0 ]4 e; a) b( g$ o- n& f& @* D$ S
夜晚仲著住套女裝校服周街行,會唔會更易引起別人注意?

引用:
原帖由 khman01 於 2013-7-3 23:31 發表   
7 k; K5 ^. P2 t我家中好多女校服 女OL 衫 晚裝 婚紗都有 鞋都有好多 多到冇位( U. G& m* ]& L
男裝就有幾個上班衫什麼都沒有 比較應該 80%女 20%男啦 衣服和底底 所有東西
7 z* D+ M0 ~5 o3 y! i, e7 v6 A, A6 ?( I4 `2 b5 o) \9 ^4 a
晚裝同婚紗一直都好想試下著, 但無奈無地方放.....

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-7 20:45 發表   
: ]( `6 s0 V, N1 n* a6 N9 N# x( @; X) w; ^4 V2 o/ z

! M% I4 W: q4 Z* i晚裝同婚紗一直都好想試下著, 但無奈無地方放.....
0 N: C+ l- E) p; u+ j8 F+ E5 x
認同,好想試O下著晚裝,甚至自綁埋

引用:
原帖由 stellaleung 於 2013-7-7 04:32 發表   4 N3 `8 f; ?' @: k) {

( w0 Z! {0 k; \9 [0 |; G9 ]
' C8 }* i& c4 w7 X夜晚仲著住套女裝校服周街行,會唔會更易引起別人注意?
6 j8 u0 o/ b8 O* C) l
夜晚行D暗既地方,D人睇得冇咁清楚穿bun位,但夜媽媽著校服行都係好顯眼

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-7 20:45 發表   
* |& j- N1 Y3 G
+ R1 U/ H& e7 o7 G* o$ l2 W% Y: n0 N' \+ A9 c# T/ Z
晚裝同婚紗一直都好想試下著, 但無奈無地方放.....
9 V% Y! P6 I1 v我有兩套婚紗$ J# x+ P& c' ?
好哂地方,放一套婚紗既空間,最少可以放五至八套校服

引用:
原帖由 Jany 於 2013-7-8 00:55 發表   
3 C! @$ N* c* N
& d3 E- O# f/ d; A* x4 }夜晚行D暗既地方,D人睇得冇咁清楚穿bun位,但夜媽媽著校服行都係好顯眼
% b7 x1 n, Y! U  A7 J" I: W  }( c- B- ^- V/ r
十點前校上面正常仲有學生未返屋企' P+ X# o. U9 X$ x
校裙襯拖鞋比較無咁易比人留意