嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無男生敢著住套女裝校服出街呢?

如果有專業人士幫小妹脫清全身的體毛, 化妝, 或者會考慮

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 20# khman01 的帖子

婚紗在哪買的? 質量好嗎?
阿女出左世, 而家全屋都係女~

03年人人帶口罩果陣,我成日著藍田某女校校服出街,感覺真係無乜,唯一係比人叫妹妹有啲開心

舉手舉手舉手
暫停寫入

引用:
原帖由 khman01 於 2013-7-3 23:31 發表   
. n/ n6 b$ P6 k1 O( [% N1 E我家中好多女校服 女OL 衫 晚裝 婚紗都有 鞋都有好多 多到冇位( T0 P) W, N: m. E
男裝就有幾個上班衫什麼都沒有 比較應該 80%女 20%男啦 衣服和底底 所有東西
  N. q; B4 G" m9 e; t嘩!9 f, d( }' ^' n( z6 o( l3 U
ching你好利害吓喎. 3 ?# L) _3 B! z& y2 ~5 p7 m% F6 T
有咁多,不過我就喜歡儲校受.

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-4 12:03 發表   4 |0 ^3 r$ a$ r7 I# c
03年人人帶口罩果陣,我成日著藍田某女校校服出街,感覺真係無乜,唯一係比人叫妹妹有啲開心
7 ~4 R; ^' N8 \" v我都好想呀!
. E5 x# N+ c7 K& R7 b不過真係唔夠膽囉!

引用:
原帖由 1980718 於 2013-7-3 23:51 發表   2 Z) C& r6 u# ~' Y6 ^: w5 j
如果有專業人士幫小妹脫清全身的體毛, 化妝, 或者會考慮
1 V+ Y( J4 H$ x" {" e
唔洗呀麻.........全部?

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-4 19:10 發表   2 ?1 L# \* C) V  @, O
  N6 i# w4 L4 U0 f2 v6 S7 O
我都好想呀!
2 E* o/ a  k+ y不過真係唔夠膽囉!
; B3 c% U8 x, P$ p' {5 Z% t5 x0 e+ c# W3 L! p$ _
而家唔會再扮學生出街啦5 l* C' O5 {4 e
最多出到街係公廁換女裝衫

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-4 21:09 發表     m& e- x" y, U, J! N$ n  l6 \1 X

7 u) g: l5 @/ i, V6 g: m" C" ?3 l9 K2 r0 @/ b& d0 v  Y) W* L
而家唔會再扮學生出街啦
: p+ l' |, ]% Q2 Q# C: g7 ~最多出到街係公廁換女裝衫
9 I% J$ G( ^( u" j+ f1 Y
入男廁定女廁先?

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-4 21:25 發表   
$ R; x! P& v* v. j
$ {4 b6 U6 b9 \/ U入男廁定女廁先?
" d! k  F; X, X% L9 L) r& f* p) |* J# u9 e' f- I: M
男女都唔係

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-4 21:27 發表   2 p% _& D& s' C% O3 Q6 _/ F0 n

$ I* m  w0 o  b) E3 B' r, f$ a6 [6 m
男女都唔係
- i7 C+ L) G' U2 s  e* s, r
唔通係殘廁.

no, i dare not

我都會穿出去呀,不過通常係夜晚

我就冇膽著出街啦,最多O係屋企人出街時先拎出O黎著!

引用:
原帖由 kennypong 於 2013-7-6 10:27 發表   ) H$ R+ s. W$ Z1 p! O# L+ ?1 ?
我都會穿出去呀,不過通常係夜晚
8 n; J$ F; a/ W% F

& X/ s  A& h( I9 i# |夜晚仲著住套女裝校服周街行,會唔會更易引起別人注意?

引用:
原帖由 khman01 於 2013-7-3 23:31 發表   % ]9 x! X9 K& r& Y0 l  T
我家中好多女校服 女OL 衫 晚裝 婚紗都有 鞋都有好多 多到冇位
/ w- F" S7 s; t' K4 r/ t( \男裝就有幾個上班衫什麼都沒有 比較應該 80%女 20%男啦 衣服和底底 所有東西
) a7 F8 ^: V# W; P& W! S
: v+ C! U8 I) N/ S2 P晚裝同婚紗一直都好想試下著, 但無奈無地方放.....

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-7 20:45 發表   " n) V% h& }' T
, l/ w% G1 ^9 ~% z, Y. M: c

: B" `0 \$ ?6 o& G  Z晚裝同婚紗一直都好想試下著, 但無奈無地方放.....
& d% O6 {( x: G6 U" |# A
認同,好想試O下著晚裝,甚至自綁埋

引用:
原帖由 stellaleung 於 2013-7-7 04:32 發表   2 V$ j# M+ N1 L1 l. z
% W7 W$ r0 a" r9 ~- G, a

6 o6 l( O3 D6 N& I  t夜晚仲著住套女裝校服周街行,會唔會更易引起別人注意?
# e1 w9 D6 B/ r! L$ |夜晚行D暗既地方,D人睇得冇咁清楚穿bun位,但夜媽媽著校服行都係好顯眼

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-7 20:45 發表   
! r- w# b1 x( o3 E1 a& N6 g( g# T% ^& s! _
6 Y( n. _- y0 H2 H6 u1 @2 P! r
晚裝同婚紗一直都好想試下著, 但無奈無地方放.....
1 M" a+ W' L6 Y1 d1 P8 [/ N8 f我有兩套婚紗$ e  E6 [, w6 ~( A& \! u
好哂地方,放一套婚紗既空間,最少可以放五至八套校服

引用:
原帖由 Jany 於 2013-7-8 00:55 發表   
; \: s6 k7 M) ]! v  q$ W9 A  }2 R: Z5 o9 S/ C& \
夜晚行D暗既地方,D人睇得冇咁清楚穿bun位,但夜媽媽著校服行都係好顯眼
* N- ~/ U; `$ \/ u
. |, O( u3 A0 b7 Z& D0 }十點前校上面正常仲有學生未返屋企; l4 p6 U& t% v/ u+ h* j
校裙襯拖鞋比較無咁易比人留意