嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無男生敢著住套女裝校服出街呢?

如果有專業人士幫小妹脫清全身的體毛, 化妝, 或者會考慮

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 20# khman01 的帖子

婚紗在哪買的? 質量好嗎?
阿女出左世, 而家全屋都係女~

03年人人帶口罩果陣,我成日著藍田某女校校服出街,感覺真係無乜,唯一係比人叫妹妹有啲開心

舉手舉手舉手
暫停寫入

引用:
原帖由 khman01 於 2013-7-3 23:31 發表   
8 O5 s( t2 |- ?5 b0 Z& y+ }我家中好多女校服 女OL 衫 晚裝 婚紗都有 鞋都有好多 多到冇位
3 L9 M' K) e! ]4 M0 R; t男裝就有幾個上班衫什麼都沒有 比較應該 80%女 20%男啦 衣服和底底 所有東西
# R% P1 s. s' v2 G嘩!
) o$ M% K& h) v1 Jching你好利害吓喎.
4 j+ o6 z: \1 f/ U2 f# n! G有咁多,不過我就喜歡儲校受.

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-4 12:03 發表   $ [+ x& G! f2 L
03年人人帶口罩果陣,我成日著藍田某女校校服出街,感覺真係無乜,唯一係比人叫妹妹有啲開心
6 {+ S: y: N: A- D: `6 r我都好想呀!
5 J% ^$ O5 a1 }9 y0 h0 X不過真係唔夠膽囉!

引用:
原帖由 1980718 於 2013-7-3 23:51 發表   
+ E2 L% V4 g) H2 G! t) r7 s如果有專業人士幫小妹脫清全身的體毛, 化妝, 或者會考慮
" n9 _3 ]$ x6 W$ Z1 r! R2 {/ |% ?* `
唔洗呀麻.........全部?

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-4 19:10 發表     |& R7 v% n8 s# c3 o
  ?5 U# j% `8 U# Y: {7 h
我都好想呀!
! [$ J1 Y9 E) V1 {! u; D3 z不過真係唔夠膽囉!
" u5 l- x  Q9 i& \+ t
( L# k' h. r4 I& C2 n6 E
而家唔會再扮學生出街啦
0 p& ]# R' n8 \+ `最多出到街係公廁換女裝衫

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-4 21:09 發表   
0 `3 _+ x' n$ T( q7 W" \" ]% {7 l
$ H/ J3 T' t) R5 G) Z3 F( x
而家唔會再扮學生出街啦
$ f( Y7 ^; _! ?( p最多出到街係公廁換女裝衫
, D: }/ C( A( w入男廁定女廁先?

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-4 21:25 發表   + }8 I/ C- u& \& [4 C5 F; W
" X4 H# M, t& q' [7 d
入男廁定女廁先?
, ?8 T; K* J, k) q& C3 H- N4 b& L" T& ?8 S+ p
男女都唔係

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-4 21:27 發表   
  D, n! x+ q1 F
8 m4 [, V7 o, P3 h. r# r' l( g+ E6 G/ w4 `3 i+ ?7 H3 e
男女都唔係
) ~0 S- D  r* F# d  y. s
唔通係殘廁.

no, i dare not

我都會穿出去呀,不過通常係夜晚

我就冇膽著出街啦,最多O係屋企人出街時先拎出O黎著!

引用:
原帖由 kennypong 於 2013-7-6 10:27 發表   
/ J. d5 |$ G" G; ?9 H) |3 b/ X我都會穿出去呀,不過通常係夜晚
. [' V- v# {8 K4 r- J
/ |# r" P6 L" x, @/ t. U
夜晚仲著住套女裝校服周街行,會唔會更易引起別人注意?

引用:
原帖由 khman01 於 2013-7-3 23:31 發表   ' l) u1 W% U& x
我家中好多女校服 女OL 衫 晚裝 婚紗都有 鞋都有好多 多到冇位
1 X' l$ k; a! S, k, J' ^7 P6 y男裝就有幾個上班衫什麼都沒有 比較應該 80%女 20%男啦 衣服和底底 所有東西
5 M+ S: M# y( Z

" m% G4 S7 r( T- |; h' R晚裝同婚紗一直都好想試下著, 但無奈無地方放.....

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-7 20:45 發表   
; z( ?3 i1 _$ ^( m( E8 w% @+ J' T/ j) R
; n$ M1 P$ m7 D  |2 `
晚裝同婚紗一直都好想試下著, 但無奈無地方放.....
( t; u. G. S7 {/ r) @7 P$ ]1 o認同,好想試O下著晚裝,甚至自綁埋

引用:
原帖由 stellaleung 於 2013-7-7 04:32 發表   
9 ?, a. g( x$ l% I/ r3 ^% }( M: i- H- p1 ^) M6 e

7 t* O( Z! {  T% M1 o) h9 X夜晚仲著住套女裝校服周街行,會唔會更易引起別人注意?
) V, s5 Q; y' A
夜晚行D暗既地方,D人睇得冇咁清楚穿bun位,但夜媽媽著校服行都係好顯眼

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-7 20:45 發表   6 K- s6 n' D* C4 V
! Y0 [2 u$ y4 u( N' \6 b6 `

6 B) q5 F4 n, X0 w* }! G+ ?晚裝同婚紗一直都好想試下著, 但無奈無地方放.....
& p0 ~3 l1 h" L/ q' d$ o3 L" p
我有兩套婚紗2 T& X4 J+ w/ G( }; r( g. g2 w( x8 m
好哂地方,放一套婚紗既空間,最少可以放五至八套校服

引用:
原帖由 Jany 於 2013-7-8 00:55 發表   ) [$ k' k9 Y& z0 M# X0 U  A: f

4 j# U# X* I* Q+ m5 p& t夜晚行D暗既地方,D人睇得冇咁清楚穿bun位,但夜媽媽著校服行都係好顯眼
  Y: W& a5 m3 y+ Z3 `; {+ ], k& ]; M9 z/ }' M, q
十點前校上面正常仲有學生未返屋企
; b2 r% M5 F; h( ]  e: F校裙襯拖鞋比較無咁易比人留意