嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無男生敢著住套女裝校服出街呢?

如果有專業人士幫小妹脫清全身的體毛, 化妝, 或者會考慮

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 20# khman01 的帖子

婚紗在哪買的? 質量好嗎?
阿女出左世, 而家全屋都係女~

03年人人帶口罩果陣,我成日著藍田某女校校服出街,感覺真係無乜,唯一係比人叫妹妹有啲開心

舉手舉手舉手
暫停寫入

引用:
原帖由 khman01 於 2013-7-3 23:31 發表   
  t  P( a# A2 h$ \8 a( n% F我家中好多女校服 女OL 衫 晚裝 婚紗都有 鞋都有好多 多到冇位
8 T+ c( M( t6 a1 Q7 a+ _男裝就有幾個上班衫什麼都沒有 比較應該 80%女 20%男啦 衣服和底底 所有東西
4 l. k7 @1 ]0 V4 {* d$ T嘩!  o, d" E' b* E& y6 }" n$ d( _
ching你好利害吓喎. % u, c" Q6 N" b0 L' G" R
有咁多,不過我就喜歡儲校受.

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-4 12:03 發表   6 X0 E) o5 s/ a8 o5 S( r  M, M  S8 n# u
03年人人帶口罩果陣,我成日著藍田某女校校服出街,感覺真係無乜,唯一係比人叫妹妹有啲開心
, t) V) I0 L" k2 f% x! q
我都好想呀!" Y' H6 r4 t; ]+ v5 k& x
不過真係唔夠膽囉!

引用:
原帖由 1980718 於 2013-7-3 23:51 發表   
/ b9 p8 x+ j9 F; Z; T' m$ s如果有專業人士幫小妹脫清全身的體毛, 化妝, 或者會考慮
! K% ?, Z+ t1 a7 z/ Z/ }唔洗呀麻.........全部?

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-4 19:10 發表   1 j9 m, [0 v) x1 ?8 y
6 _% o9 g% U. I$ d
我都好想呀!
5 ^' O: u6 D3 L) w0 r; f8 G# I: s# @" ~& I不過真係唔夠膽囉!
$ q3 F2 W6 {) t4 }1 W6 C* b
0 ~1 R7 f8 c9 A% d# h7 T而家唔會再扮學生出街啦
3 _& y( ?: j. @# ^最多出到街係公廁換女裝衫

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-4 21:09 發表   
! I5 e& @9 ^( W4 l! K  u! V) m- K8 d
) `2 b0 n+ t0 K
而家唔會再扮學生出街啦- d* m6 I& }8 H# J* R5 O( O
最多出到街係公廁換女裝衫
- F: W; Z* h& D. Q# r- W
入男廁定女廁先?

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-4 21:25 發表   
1 N# U' ?% e$ s2 b7 B$ ^( o, g3 |8 A% J/ M5 |3 k% v8 i
入男廁定女廁先?
- m) y1 j7 h; p5 b9 H5 F; X' X

2 A7 [  w5 S5 `' O1 i5 v! k4 ]7 k男女都唔係

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-4 21:27 發表   ; Q  L; `: d& [- x
5 R* Y/ G5 a% s3 _$ X

* c, N$ U2 V, q/ d9 b, o4 q3 G男女都唔係
: a' H8 U5 d: `3 W9 J唔通係殘廁.

no, i dare not

我都會穿出去呀,不過通常係夜晚

我就冇膽著出街啦,最多O係屋企人出街時先拎出O黎著!

引用:
原帖由 kennypong 於 2013-7-6 10:27 發表   7 u3 ^* z8 o4 p  P9 J
我都會穿出去呀,不過通常係夜晚
0 r; }2 A0 t" V. z0 O$ ^4 g, ~+ \& @0 s
夜晚仲著住套女裝校服周街行,會唔會更易引起別人注意?

引用:
原帖由 khman01 於 2013-7-3 23:31 發表   1 S' k4 A3 }9 D+ i1 L# h2 A
我家中好多女校服 女OL 衫 晚裝 婚紗都有 鞋都有好多 多到冇位$ A2 w) R; V' u/ {  b
男裝就有幾個上班衫什麼都沒有 比較應該 80%女 20%男啦 衣服和底底 所有東西
  L9 g; W0 n& A. {9 T9 R
. |: Q5 X. r) l3 q. f5 K. _
晚裝同婚紗一直都好想試下著, 但無奈無地方放.....

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-7 20:45 發表   . k6 B6 L3 E+ o4 w& n4 ^1 F2 e
% r& b1 Z* R8 V

, {, ~2 T% |) I2 w' V0 X5 J; J1 z晚裝同婚紗一直都好想試下著, 但無奈無地方放.....
3 G, |1 |3 \  O( o7 {9 H認同,好想試O下著晚裝,甚至自綁埋

引用:
原帖由 stellaleung 於 2013-7-7 04:32 發表   0 O* K/ z9 U) {# \0 J* b

: f4 u4 E9 w. `: x! Y3 J
4 ^" t. r( S$ D9 y7 b$ o夜晚仲著住套女裝校服周街行,會唔會更易引起別人注意?
5 ^) X2 D6 t$ Z8 c夜晚行D暗既地方,D人睇得冇咁清楚穿bun位,但夜媽媽著校服行都係好顯眼

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-7 20:45 發表   
  m, J2 A$ ~& |! D2 L8 P" g/ T4 g1 v% o- {1 I8 ~( N, r# a7 k

8 u; B  P8 I7 T! Z晚裝同婚紗一直都好想試下著, 但無奈無地方放.....
4 t+ s# {) n- z9 Z0 f7 Y
我有兩套婚紗
/ Y( P2 ?" T8 p, J  L好哂地方,放一套婚紗既空間,最少可以放五至八套校服

引用:
原帖由 Jany 於 2013-7-8 00:55 發表   & y7 I; t0 Q! {  \1 U2 r
& H2 {" t. r6 R+ l8 }3 F
夜晚行D暗既地方,D人睇得冇咁清楚穿bun位,但夜媽媽著校服行都係好顯眼
8 v( B0 `9 g6 y0 U2 P; `) Z4 M/ }
十點前校上面正常仲有學生未返屋企3 x( y! ~. O; |& x( G( v
校裙襯拖鞋比較無咁易比人留意