嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無男生敢著住套女裝校服出街呢?

如果有專業人士幫小妹脫清全身的體毛, 化妝, 或者會考慮

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 20# khman01 的帖子

婚紗在哪買的? 質量好嗎?
阿女出左世, 而家全屋都係女~

03年人人帶口罩果陣,我成日著藍田某女校校服出街,感覺真係無乜,唯一係比人叫妹妹有啲開心

舉手舉手舉手
暫停寫入

引用:
原帖由 khman01 於 2013-7-3 23:31 發表   
- N) I8 X0 f5 E8 E% l$ |; k我家中好多女校服 女OL 衫 晚裝 婚紗都有 鞋都有好多 多到冇位9 U+ V1 ?4 O8 ~7 `0 z) y4 X+ m* T
男裝就有幾個上班衫什麼都沒有 比較應該 80%女 20%男啦 衣服和底底 所有東西
$ B9 w" O4 X. _! h# S( m" D. v嘩!
  U! C; }2 Y/ I3 _ching你好利害吓喎.
0 K1 x# \8 G1 x: B! L$ w, ^有咁多,不過我就喜歡儲校受.

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-4 12:03 發表   
4 X' \: b. V  V! e% F4 @1 t03年人人帶口罩果陣,我成日著藍田某女校校服出街,感覺真係無乜,唯一係比人叫妹妹有啲開心
+ U6 `" C: D& b) t
我都好想呀!# ?3 {6 n" `6 n
不過真係唔夠膽囉!

引用:
原帖由 1980718 於 2013-7-3 23:51 發表   
; o5 A' r, @# j/ V+ n' l" Y6 U  Q如果有專業人士幫小妹脫清全身的體毛, 化妝, 或者會考慮
4 W( o8 B- v' R0 L/ [- X* d- }
唔洗呀麻.........全部?

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-4 19:10 發表   
, {# N) j) a5 h* u5 y7 I1 B$ x. r' e' j5 S2 g
我都好想呀!
; _! O6 Z5 d# {' u6 v8 ~0 P不過真係唔夠膽囉!
* U# s  m0 w% y2 m0 R9 U0 [. J* P
* i4 |2 |" H+ T0 F$ Q, m而家唔會再扮學生出街啦
8 H8 u* v( `" P# P; T最多出到街係公廁換女裝衫

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-4 21:09 發表   
8 f# \1 x: W0 m
5 m  {& z. S8 y' s* z3 o
, \: q* V$ |% u# v" @- w1 T而家唔會再扮學生出街啦) v$ A! Q9 x+ x$ Q: J
最多出到街係公廁換女裝衫
, I" `3 l# N1 S入男廁定女廁先?

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-4 21:25 發表   
: A, X1 G: R6 L- f5 e8 e
  B! \- }8 E7 o, E入男廁定女廁先?
9 e8 |8 z/ D8 {1 V! g/ g
/ _2 t. u& W  I, l! e7 V男女都唔係

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-4 21:27 發表   
# s7 Q, j6 G7 L, \3 G
" M1 u) n# f. _7 v: S: f# P8 T5 y# ]2 V  n* J1 @
男女都唔係
, C4 e, S4 I  T3 O! }唔通係殘廁.

no, i dare not

我都會穿出去呀,不過通常係夜晚

我就冇膽著出街啦,最多O係屋企人出街時先拎出O黎著!

引用:
原帖由 kennypong 於 2013-7-6 10:27 發表   
. j2 {+ I6 f; I7 v$ T6 j% ^9 {9 P我都會穿出去呀,不過通常係夜晚
* H% A5 s7 Z( E( f) C1 A
/ V7 v& J8 L! ?; d夜晚仲著住套女裝校服周街行,會唔會更易引起別人注意?

引用:
原帖由 khman01 於 2013-7-3 23:31 發表   
, n3 a* e; I$ V. N我家中好多女校服 女OL 衫 晚裝 婚紗都有 鞋都有好多 多到冇位
7 u, @; C% [# E7 |. m3 y' p男裝就有幾個上班衫什麼都沒有 比較應該 80%女 20%男啦 衣服和底底 所有東西
! N6 m4 J. ^2 d7 ]5 b
; f0 o/ a3 N" F8 A, v) @, M( p晚裝同婚紗一直都好想試下著, 但無奈無地方放.....

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-7 20:45 發表   + P! {" v) G! F0 n- |( B, l
5 j6 `/ C* M2 U4 J- t6 z
/ n. A% u0 G) e! f
晚裝同婚紗一直都好想試下著, 但無奈無地方放.....
; R3 K4 |3 @8 C; }% y+ x認同,好想試O下著晚裝,甚至自綁埋

引用:
原帖由 stellaleung 於 2013-7-7 04:32 發表   
: a  W. b3 J6 H" \  u" G2 \
6 O4 E+ o7 E% a8 ]+ u0 l& @" L4 ?& f
夜晚仲著住套女裝校服周街行,會唔會更易引起別人注意?
1 Y3 Z0 {( D! A夜晚行D暗既地方,D人睇得冇咁清楚穿bun位,但夜媽媽著校服行都係好顯眼

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-7 20:45 發表     x0 A- N1 f) _) |9 a7 V

9 l! V% X, u1 K# H) R! L  ?' H& b( E. B2 X2 K) N7 S
晚裝同婚紗一直都好想試下著, 但無奈無地方放.....
8 G" `: z6 O" G. o
我有兩套婚紗
* x( k; O1 G1 L+ w* t好哂地方,放一套婚紗既空間,最少可以放五至八套校服

引用:
原帖由 Jany 於 2013-7-8 00:55 發表   * \6 ^8 t9 \* w5 E' v  f9 r) s+ e

8 |1 Q4 [. v" y$ A$ y夜晚行D暗既地方,D人睇得冇咁清楚穿bun位,但夜媽媽著校服行都係好顯眼
/ Y8 g) s' o; W" O( r
! @2 _9 w- E7 H
十點前校上面正常仲有學生未返屋企- q: l  v2 v$ h1 h! v
校裙襯拖鞋比較無咁易比人留意