嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我多數會著住件校服打飛機,超hi呀!

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-24 21:33 發表   
0 U" N2 D7 l% n: C
0 W# z2 `0 F: J: z+ F+ {唔知呀!$ {6 s0 f1 z& C$ k
一向都係咁樣洗.
$ E. R' [, W, j# \

' o. i- V2 I8 |! L5 g2 y! z" U我試過唔得

旗袍要傳統的那種才有感覺

引用:
原帖由 henry12367 於 2013-7-25 08:38 發表   5 T$ x+ [. v8 O; Y( }
旗袍要傳統的那種才有感覺
& O5 _6 k; G! D$ z8 d
6 r7 b  H% y6 l; T
即係唔係校服果啲??

你穿校服,JJ半透,好性感誘惑,簡直是學生人妖,令人想入非非,支持你,希望你多發照片; y1 T8 _4 y8 x4 Q/ \7 R

8 b7 {5 A4 w  q+ }. J5 U
引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-23 23:37 發表   
' ?, A. @8 X% I8 L  C* p我多數會著住件校服打飛機,超hi呀!: C" N# Y8 p9 E- i. l! {
不過玩完之後就要洗返乾淨佢.

引用:
原帖由 shotboy 於 2013-7-31 02:05 發表   
' m- K1 U. o- ^$ y+ R; T1 D你穿校服,JJ半透,好性感誘惑,簡直是學生人妖,令人想入非非,支持你,希望你多發照片( Y* O& w1 z! w0 M1 A
& J/ D3 b$ s1 G2 G8 m$ |8 v- c9 |
# c! f; b4 R& L/ y
真係好hi呀!

我也會這樣做!!6 ^8 F0 V. ~) b) T9 }. x- R1 `9 S
可以拍射精在上面的照片分享嗎??

引用:
原帖由 shotboy 於 2013-7-31 02:05 發表   
  R- u' ?  P! g0 E你穿校服,JJ半透,好性感誘惑,簡直是學生人妖,令人想入非非,支持你,希望你多發照片! z$ q9 |8 p( s! ?+ H
. u3 Z5 u6 T1 V+ t3 Z0 ~
$ l5 b* x& a% @' \2 |7 J人妖…………

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2013-7-24 13:29 發表   - P5 f; f( ?6 @

! K" V0 a: f6 h3 Y8 D7 f8 j  m套隻手套或者襪落jj度打
之前我都好鐘意搵襪黎打,架。' [* ^/ d: f* g4 C4 t
不過宜家係真空校服先得。

回復 1# kingphone 的帖子

我建議你著多對滑滑的絲襪,一定仲high!

要整齊咁著成套先好玩,最麻煩系清潔

引用:
原帖由 england4ever 於 2013-8-14 00:58 發表   
3 H% U) p5 {, ~- g* K我建議你著多對滑滑的絲襪,一定仲high!
& z/ B7 L9 w& A9 n9 Z0 ^# \5 i
著住校裙已經好HI.

引用:
原帖由 EarlyLight 於 2013-8-14 02:08 發表   
4 k4 G; e7 ]& @8 `4 }/ z要整齊咁著成套先好玩,最麻煩系清潔
' I9 M* `7 D% {' L
清潔就唔麻煩,暇煩就係等佢乾.

我就鍾意著埋底裙,因為唔著的話,漏野就整到條裙有黃色漬,洗極唔甩

好正WOR

shall we share????

校服+絲襪重正

不错啦看看学习

難唔難洗架?我都好想買我間學校既校服. Z: ?2 M, c- X! k5 q0 w( Q* P+ F
我會日日都射
1 u2 _. I% E& {5 ^3 E但系唔敢買呀

著埋女同學的白襪就超爽

引用:
原帖由 銀禧仔 於 14-1-2014 18:06 發表   
3 |& B/ m" s- u3 ^2 g' a- [* d著埋女同學的白襪就超爽
# k6 ]  b8 X9 `% `1 _
7 X7 m& @9 R/ M$ B
我鐘意校服咋~~~