嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我多數會著住件校服打飛機,超hi呀!

引用:
原帖由 EarlyLight 於 2013-8-14 02:08 發表   
# N4 x7 d: s/ A要整齊咁著成套先好玩,最麻煩系清潔
) _; t* `9 d0 ^+ H! D1 h
著哂成套真係好好feel,無得彈.

引用:
原帖由 jacjac 於 19-1-2014 00:06 發表   
9 B. v7 X0 h1 F, Y7 A$ w0 h7 ~: m4 H. \9 {* e
著哂成套真係好好feel,無得彈.
( z. Z& d# m% s- \. I4 W' G4 d  s- S

* n5 O  T7 z) d8 g$ M. g" n9 U嘩!全套有好多嘢㗎喎# ~8 I* g- o+ p# f( Y
有無姐姐有哂成套先?
% v( p8 j2 g( j* h我刀想有校服牙!但系太難買啦

我會著校服+白襪再真空打飛機

我會著成套再退條底落大髀打

一定好爽~~想試下!!

我會著埋吊帶底衫打,噤先似學生妹,入面加個bra

我都中意, 尤其著埋白襪打, 正!, 邊個可以一齊玩??PM我

咁射法真係爽死

射落去好爽

自己衫就冇所謂,別人就不好了

我都鐘意射上去! B& s5 n2 c0 g5 y9 Z  K+ C; l
搞到件件都有積( l' @: l  V; q/ G. f$ N6 n0 f. _
有冇人都鐘意咁

consider also dress on stockings

我刀試迥射校服,真系好正㗎

著埋底裙個感覺真係好正,我會著住花邊底底,再著條超緊PE褲,攝實jj响下邊,然後坐响支震震棒不停磨住,個感覺好有高潮,每次都感覺到做女仔嗰種feeling。

引用:
原帖由 DesbB 於 12-3-2014 16:59 發表   , Q9 P1 o& t) L% V" a( p' T
著埋底裙個感覺真係好正,我會著住花邊底底,再著條超緊PE褲,攝實jj响下邊,然後坐响支震震棒不停磨住,個感覺好有高潮,每次都感覺到做女仔嗰種feeling。
! d: i4 r1 v! d
; a: g5 x1 F) C: R我而家打飛機高潮刀會扮女人㗎

引用:
原帖由 lkysu 於 2014-3-1 03:06 發表   
5 \$ A4 H6 a' {. I) O1 N% m+ B我都鐘意射上去
3 l( O( k! p' B$ W+ A搞到件件都有積1 j3 `3 L; G$ a) l
有冇人都鐘意咁
% S! [& D& U! w* q& l. D但如果唔洗好大陣味,1 r1 g/ k; @# I" z  Q" J
唔知射完之乾左拎去洗,$ C! I, f" J8 c+ E7 d
留低個積會係點呢?

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2013-7-24 13:29 發表   
( B" s6 t6 F. `: h0 h; Y, ]4 g
4 k' h0 k  `& N* F- _+ m套隻手套或者襪落jj度打
7 v& ]# u6 }+ a+ g# R# F0 {- w! B5 R7 F+ ?) A4 [9 r8 B
我支持呢個玩法!!!

引用:
原帖由 NWFB_970 於 13-3-2014 16:48 發表   2 ?# r. o" [4 e# {5 l4 B
( `8 [; \9 `5 E
- T1 s. W& T' X; J( c6 d
我支持呢個玩法!!!
! U; B4 D6 }9 ?  Z1 {9 q
用鞋泥打仲好挽牙

連埋底裙應仲有feel

咁射法真係爽死