嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我多數會著住件校服打飛機,超hi呀!

引用:
原帖由 lovable 於 2014-7-14 22:57 發表   % W' G3 v$ {- C7 N3 V7 `  d* l
會唔會攪到有漬架?
+ j  A" k7 D# b0 ^" x: W- a即時洗返乾淨就可以

有無用m巾玩

有無用m巾玩

引用:
原帖由 dennisping 於 2014-7-29 17:34 發表   + [) T) \; t, n+ a* j7 X
有無用m巾玩
# L6 k9 b7 r8 Q+ |* @; |
細個未自己買衫果時就偷媽咪既m巾射,宜家通常都用平底底直接射。

成套著晒打先正!!!!!!!

這很棒!!!!

回復 1# kingphone 的帖子

我每次著校裙都有反應都忍不住要打真係好High,但一定唔射係校裙

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-1-18 14:12 發表   
$ ^7 I: u4 i/ V  R我每次著校裙都有反應都忍不住要打真係好High,但一定唔射係校裙
3 s" J. k  U' M2 {/ X$ _, t9 y6 f3 j
有時忍唔住射咗,* g6 Z, T% z, b' S2 e1 I& u
但系不是想射落校裙上,只是無打算咁早就射出來,來不及接住就射咗系校裙囉.

刺激,多謝分享。

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-1-18 20:22 發表   
0 L( z( u& V3 L( k
! a; {( B" j4 u2 e4 K有時忍唔住射咗,6 |. V! M3 m1 q  H: ]) M
但系不是想射落校裙上,只是無打算咁早就射出來,來不及接住就射咗系校裙囉.
3 @, H5 ^: _5 I# G( T) V' e
7 U  |8 e0 U/ E$ k. @  K
試下搵條校裙專係用黎射6 R% M7 y3 @1 H  ~' r+ }
射係校服既感覺係好正 好似征服左件校服甘

引用:
原帖由 131072 於 2015-1-25 15:46 發表   
# ?9 M3 l$ V; c2 W( @* d
  V1 f0 ~. b! E& T
9 A8 w9 J4 \$ x* c試下搵條校裙專係用黎射# R7 a* `6 B7 T1 _2 j9 z  `
射係校服既感覺係好正 好似征服左件校服甘
$ [" K& M: H1 D& E+ U. U* Y
都有架,射完即刻攞去洗,再掛系度等乾.

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-1-25 19:24 發表   9 _6 j, k4 v6 [8 y9 b5 h" p
1 g7 _# z6 t) a/ w4 p1 P' F" K
都有架,射完即刻攞去洗,再掛系度等乾.
; R1 f7 v; {$ A8 G4 h1 S

, D! t) C' M# K; {$ k5 k( S4 B我有PE褲係射完唔會洗 由得自己乾..) a: g4 L* b& y7 L! S' F
乾左再著黎射 黑色PE褲射到褲入面白色一達達
6 Q: Z: D7 d. u. R+ ^' I  v6 V; N. {
, P' q9 m3 W& f5 U見到條褲甘多戰績我會好興奮& G5 ^; E, f/ e, o: Z* R
好似同人玩完好多場黎甘
% z2 ^5 ?$ @4 `+ a; P0 f( P, X, A: y/ i0 y
當然太耐有味 都係會羅去洗既

雖然會好hi 但係好難洗呀

超級難洗

好難洗咖喎

回復 1# kingphone 的帖子

好美啊

唔,睇黎我都要買番套看下門口

好性感

睇落幾爽
大家好

引用:
原帖由 wuyiyan 於 2016-4-22 19:11 發表   
9 U+ J4 E4 C4 M# O9 d睇落幾爽
* Y0 S; k) R6 W% e8 `$ T
爽架