嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我多數會著住件校服打飛機,超hi呀!

真係幾想試下校服....睇師兄玩得幾爽咁

真係幾想試下校服 x 2

我都好鍾意著住校裙打飛機  好在我的校裙是 綠色格仔裙 (BBSS), 所以唔怕黃 5 Z' L, ^, A, Q$ D& e4 `

9 F7 |/ M# ]# U, N# H# C得閒的時候, 我 用 3M "巢皮" 膠紙 痴著 震蛋 係JJ 度 , 再用鐵鏈 鎖 雙手 於腰間 尼 強制發射

咁用法..套白色校服會好快變黃囉

回復 123# 校服新手 的帖子

哇師兄玩得咁開心
- _5 R7 S5 x  i9 S4 [一定好快射啦咁爽

引用:
原帖由 cdbtg 於 2016-7-6 14:49 發表   
0 A8 @7 j2 [  M: N: O5 J( [我試過返學PE堂果時扮肚痛 跟著偷偷地入女更衣室揾我女神嘅校服同鞋著住打飛機 好想射落去但係最後都射左响地下 5 J% G- i. j" [+ g
我都試過有Pe堂果日喺lab 上科學堂果時扮肚痛去課室著女神套PE衫 我同女神 ...
, b1 Q. ~# x) I9 Y6 K, V
你點知邊件係你女神呀?

我唔敢射上去校服到,我屋企日日都有人係到,好難洗到!

你濕曬啦  

引用:
原帖由 綾小路穗花 於 2016-7-6 22:42 發表   ' r  j5 I; v6 ?+ `
我唔敢射上去校服到,我屋企日日都有人係到,好難洗到!
( u6 Y1 _4 h$ P+ I: i3 x9 |可以等佢哋出晒街咪得囉

引用:
原帖由 oliveroliviay 於 2016-7-6 23:54 發表   
& }) ^# a' ~! H+ T4 l  N4 T& R7 d你濕曬啦  
; Y/ h0 {4 j/ B! ]3 f5 D

回復 126# cdbtg 的帖子

係咪連埋PE褲一齊著呀% V0 b( E+ \# l3 C- r$ u
有無成套沒收左佢呀?

回復 132# uniformlover 的帖子

無沒收 邊敢呀 人地女神呢架喎
最愛穿著校裙

回復 127# kingphone 的帖子

認得佢個袋架 佢好企理架 佢除左之後放番入個袋度
最愛穿著校裙

引用:
原帖由 cdbtg 於 2016-7-9 15:01 發表   
  m' @  ?+ R# a8 s認得佢個袋架 佢好企理架 佢除左之後放番入個袋度
" [  A7 [1 I1 a. @$ H你都算大膽喇,哈哈

睇完我都忍唔住要即刻。。。。

引用:
原帖由 kingphone 於 2016-7-7 07:53 發表   
, i, K, g( `' T" @8 j# @7 O
% z/ D, a. s* J0 r可以等佢哋出晒街咪得囉
7 P( D, c/ G5 m; G* J
. ]4 Z5 x8 A. w& A( W1 S
但係等乾都要時間,最驚屋企人果時返就大獲了

引用:
原帖由 freeman1999 於 2016-7-10 23:49 發表   ( O& p, e& u" \+ Z
8 r  ^: ~2 x8 n' P2 @, E, H
( b' F7 ?4 Y2 e' q8 G) Q
但係等乾都要時間,最驚屋企人果時返就大獲了
; C( s* Q) L& e) k用洗衣機洗,洗完已經乾近7成,再用風扇對住吹,個幾鐘已經乾晒啦

真的感覺不錯......

回復 133# cdbtg 的帖子

著住佢條PE褲打底返屋企

很美,,,很性感