嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我多數會著住件校服打飛機,超hi呀!

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-24 21:33 發表   4 U0 N, ]8 ?+ x
3 H6 P) T' G2 C' g
唔知呀!2 a7 T" u( A$ m: X4 F9 a
一向都係咁樣洗.
: Q' Z. v& i  j/ u& F6 N
- I6 V& o4 z! `1 d0 C. A7 h我試過唔得

旗袍要傳統的那種才有感覺

引用:
原帖由 henry12367 於 2013-7-25 08:38 發表   
2 k* h  l  X" l0 K$ l: J旗袍要傳統的那種才有感覺
2 N* ]! H) T0 F! P% b

1 G& C; I$ u+ `' Z即係唔係校服果啲??

你穿校服,JJ半透,好性感誘惑,簡直是學生人妖,令人想入非非,支持你,希望你多發照片  j# C/ d+ Y# X& }/ c5 @( u) Y! S

7 r' |1 s! f' ~1 g& m% `0 h
引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-23 23:37 發表   8 R' D* J/ B- [1 E
我多數會著住件校服打飛機,超hi呀!, Z8 i( L- y( G% o
不過玩完之後就要洗返乾淨佢.

引用:
原帖由 shotboy 於 2013-7-31 02:05 發表   # j3 F% W" ]( h' Q+ v- ~! G
你穿校服,JJ半透,好性感誘惑,簡直是學生人妖,令人想入非非,支持你,希望你多發照片
0 A" g, u  o, b1 Y8 H, u$ ]$ T, C% y1 F
/ I; j. q1 ]% P% N  H2 ^5 r% Z
真係好hi呀!

我也會這樣做!!+ S3 B8 o; k1 M% C, C/ }/ d: S) A! J
可以拍射精在上面的照片分享嗎??

引用:
原帖由 shotboy 於 2013-7-31 02:05 發表   , }% _, q0 W8 p& B
你穿校服,JJ半透,好性感誘惑,簡直是學生人妖,令人想入非非,支持你,希望你多發照片
/ P6 S3 D  g! Z# Y* v+ |
8 a/ _2 b/ P& ]8 S( d" C+ O
  u# s, N2 b, ~) R; v, m9 M
人妖…………

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2013-7-24 13:29 發表   
- w) K  g5 ]6 `& s5 U
" ?* u! c8 J& j4 P" f: C/ O套隻手套或者襪落jj度打
之前我都好鐘意搵襪黎打,架。
% `1 x- _: F$ t4 A' d& s. V* t不過宜家係真空校服先得。

回復 1# kingphone 的帖子

我建議你著多對滑滑的絲襪,一定仲high!

要整齊咁著成套先好玩,最麻煩系清潔

引用:
原帖由 england4ever 於 2013-8-14 00:58 發表   6 G" [. L8 X/ d" G* C
我建議你著多對滑滑的絲襪,一定仲high!
, B' n0 f( j4 F5 a% Q% R, O
著住校裙已經好HI.

引用:
原帖由 EarlyLight 於 2013-8-14 02:08 發表   3 M# ~0 u' v2 X4 d% b
要整齊咁著成套先好玩,最麻煩系清潔
5 `" G- v/ ]( r8 p' `清潔就唔麻煩,暇煩就係等佢乾.

我就鍾意著埋底裙,因為唔著的話,漏野就整到條裙有黃色漬,洗極唔甩

好正WOR

shall we share????

校服+絲襪重正

不错啦看看学习

難唔難洗架?我都好想買我間學校既校服8 n( E1 U; P% @7 g
我會日日都射
0 x1 `6 ?! N; H, `但系唔敢買呀

著埋女同學的白襪就超爽

引用:
原帖由 銀禧仔 於 14-1-2014 18:06 發表   5 [2 t1 s! O" C3 Q. I5 P8 O2 n
著埋女同學的白襪就超爽
- |# K: q6 k9 v# v
1 ~& V6 u; C3 S+ d4 m: K7 B$ X我鐘意校服咋~~~