嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我多數會著住件校服打飛機,超hi呀!

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-24 21:33 發表   
' p: |: r4 o6 a0 a6 _* u) f- C
唔知呀!0 T  q! ]% U8 e( i1 m2 y
一向都係咁樣洗.
0 ^5 y9 N3 d3 M* ?* _: U) K, h
* w/ T( c4 V* M7 G" A+ K* V
我試過唔得

旗袍要傳統的那種才有感覺

引用:
原帖由 henry12367 於 2013-7-25 08:38 發表   ( \' B9 e4 ~. ]9 Z  `& w
旗袍要傳統的那種才有感覺
5 q2 k+ _- ?# A3 l7 V: y
+ h: N" \4 c, h* Z5 s0 n! L# J
即係唔係校服果啲??

你穿校服,JJ半透,好性感誘惑,簡直是學生人妖,令人想入非非,支持你,希望你多發照片9 c$ w- g' E; U7 R7 {! b

" O- o  ?1 T7 S- ^) f
引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-23 23:37 發表   1 Q! J; m/ H  h5 e
我多數會著住件校服打飛機,超hi呀!
- ?  E: ^7 ]7 K不過玩完之後就要洗返乾淨佢.

引用:
原帖由 shotboy 於 2013-7-31 02:05 發表   
; E# W1 o- I9 v. e8 z你穿校服,JJ半透,好性感誘惑,簡直是學生人妖,令人想入非非,支持你,希望你多發照片; |9 w8 A; K) U. h) ~
# \* t- C' o- _4 A1 r
9 U' K, }: E7 ~& \: Q
真係好hi呀!

我也會這樣做!!" @$ u: m* B( R* }# x2 T0 g, \
可以拍射精在上面的照片分享嗎??

引用:
原帖由 shotboy 於 2013-7-31 02:05 發表   ( f) o# G( q0 z( B4 F; g; f' a
你穿校服,JJ半透,好性感誘惑,簡直是學生人妖,令人想入非非,支持你,希望你多發照片6 x( o' j; U7 R0 G5 @/ Z& Q0 Z. k

0 S) S, _, n" Q. D  C$ S' Y( @
9 u; c' j  y0 ^' S. _人妖…………

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2013-7-24 13:29 發表   / S! N! o- z& P/ @9 C

7 s8 i2 T; e) O1 U套隻手套或者襪落jj度打
之前我都好鐘意搵襪黎打,架。
' E) F0 B2 Y3 d' D6 }不過宜家係真空校服先得。

回復 1# kingphone 的帖子

我建議你著多對滑滑的絲襪,一定仲high!

要整齊咁著成套先好玩,最麻煩系清潔

引用:
原帖由 england4ever 於 2013-8-14 00:58 發表   
. B9 b, l1 }6 U  O% w% L# R我建議你著多對滑滑的絲襪,一定仲high!
* D8 l- b9 q- S% d: w+ V3 ]  @1 _* {
著住校裙已經好HI.

引用:
原帖由 EarlyLight 於 2013-8-14 02:08 發表   
* A# r! G0 @9 N3 O% c: m, P要整齊咁著成套先好玩,最麻煩系清潔
, K, ]7 Q6 r+ Z- x2 m
清潔就唔麻煩,暇煩就係等佢乾.

我就鍾意著埋底裙,因為唔著的話,漏野就整到條裙有黃色漬,洗極唔甩

好正WOR

shall we share????

校服+絲襪重正

不错啦看看学习

難唔難洗架?我都好想買我間學校既校服' n0 n1 d) l' k( ?9 ^! M. N
我會日日都射
: |6 f' d% P+ @  i但系唔敢買呀

著埋女同學的白襪就超爽

引用:
原帖由 銀禧仔 於 14-1-2014 18:06 發表   
& m$ t8 c( n4 i2 r著埋女同學的白襪就超爽
$ W% d% S1 s% e

5 ~& b; A$ q0 q我鐘意校服咋~~~