嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我多數會著住件校服打飛機,超hi呀!

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-24 21:33 發表   ' [# J6 T4 V  T" c3 p6 Z
: W  b$ ?+ A0 W& n' K% H+ z
唔知呀!
7 q9 e7 Q- o2 G7 M' X7 r( T) b一向都係咁樣洗.
( Z. h; r. H4 s0 B

2 {" F1 B# Q& Q* z) {, s+ B我試過唔得

旗袍要傳統的那種才有感覺

引用:
原帖由 henry12367 於 2013-7-25 08:38 發表   
6 d" i& G2 Z  W: H3 m旗袍要傳統的那種才有感覺
+ t: T% R8 P; k" u. g6 n+ y

/ Z9 U5 Y8 {! [# s即係唔係校服果啲??

你穿校服,JJ半透,好性感誘惑,簡直是學生人妖,令人想入非非,支持你,希望你多發照片  d! E' n0 R% G9 G$ P( e2 F& _
6 g% k* a" \7 y7 M, ?" {0 v
引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-23 23:37 發表   8 X% e2 I3 R2 k( g; y+ C1 G
我多數會著住件校服打飛機,超hi呀!
% H6 S4 t4 A' n% J/ x( T- }1 l不過玩完之後就要洗返乾淨佢.

引用:
原帖由 shotboy 於 2013-7-31 02:05 發表   
" W4 p8 N3 Q. s( F+ x2 P0 {你穿校服,JJ半透,好性感誘惑,簡直是學生人妖,令人想入非非,支持你,希望你多發照片. V. x1 d, ?  a. Q1 M

. p6 o+ G# q; u  y8 t' @6 ?* M
. Y% q5 W: `5 |5 ^
真係好hi呀!

我也會這樣做!!5 a( B1 u" W" R0 R/ [, @5 y
可以拍射精在上面的照片分享嗎??

引用:
原帖由 shotboy 於 2013-7-31 02:05 發表   
# x5 l, U9 n. J" V1 r你穿校服,JJ半透,好性感誘惑,簡直是學生人妖,令人想入非非,支持你,希望你多發照片6 O+ d( V1 J1 f) l$ D
7 D: b3 n; [/ l6 h* ~" B
) i3 H: c$ }9 L
人妖…………

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2013-7-24 13:29 發表   
& l% b! G7 e6 X( S3 C) W, d# ?! h- o2 S0 v; ]& I4 o' X
套隻手套或者襪落jj度打
之前我都好鐘意搵襪黎打,架。
' ], G* Z# N! w+ X3 N不過宜家係真空校服先得。

回復 1# kingphone 的帖子

我建議你著多對滑滑的絲襪,一定仲high!

要整齊咁著成套先好玩,最麻煩系清潔

引用:
原帖由 england4ever 於 2013-8-14 00:58 發表   8 |* [/ X7 e2 R) v. y; a
我建議你著多對滑滑的絲襪,一定仲high!
9 r( I3 j* w6 M; z
著住校裙已經好HI.

引用:
原帖由 EarlyLight 於 2013-8-14 02:08 發表   
# \! p* L8 |7 A, q" n5 J. {& S要整齊咁著成套先好玩,最麻煩系清潔
5 Q6 j6 I* s4 x4 w$ J# L! V清潔就唔麻煩,暇煩就係等佢乾.

我就鍾意著埋底裙,因為唔著的話,漏野就整到條裙有黃色漬,洗極唔甩

好正WOR

shall we share????

校服+絲襪重正

不错啦看看学习

難唔難洗架?我都好想買我間學校既校服
9 T. t8 p. @8 i1 W4 s7 N1 f) Y我會日日都射9 J/ M6 G/ T% C
但系唔敢買呀

著埋女同學的白襪就超爽

引用:
原帖由 銀禧仔 於 14-1-2014 18:06 發表   
- e' c& L5 O: w! M! g著埋女同學的白襪就超爽
( r2 B: M5 B+ X, S! v2 H: O# f/ r2 z- M- |2 ~, W( P# Q% F
我鐘意校服咋~~~